dobre, ked budete ma obusky tak ten kostym ani nezhanajte ...
19.04.2024 - 11:11:18
00
Chcel si strašiť tak nech sa páči. Už necúvaj. :)
19.04.2024 - 11:26:57
00
bude pršať, medvede zbehnú dolu do miest skovať sa do nákupákov
19.04.2024 - 11:32:10
02
Neviem kam s tým, dám sem.
Dnes v škole debata s dospelým človekom. Nejako sme došli k Huliakovi a jeho pokusu s hulením cigary a rastlinkami. Vravím, to je šialené, kto toto indivídum vôbec volil, jedna sprostosť za druhou, čo mu z úst vychádza. Aaaaa, pán na to. No ale veď by to mohlo fungovať, keby sa to robilo vo veľkom. Lebo to, čo vypúšťa pri fajčení je CO2 a ten obsahuje kremík a je jasné, že ten je dôležitý pre rastliny. A tie potom z toho vyrábajú kyslík.

Pomooooooc.
Debata prechádza na poľovnícky zákon a strieľanie medveďov. Pán je totiž poľovník. Spomeniem, že mne sa to vôbec nepáči, okrem toho do toho montujú vlka a rysa, ktorých je žalostne málo.
Tu už ide do tvrdého a pán by strieľal aj prdy veveričiek, keby mohol.

Z debaty treba rýchlo preč, lebo toto nikam nevedie, argumenty idú jedným uchom dnu, druhým von.
Mozog každého z nás je poháňaný elektrickým prúdom a vraj ho dokáže vyrobiť toľko, že by rozsvietil 25W žiarovku. Čo ale poháňa mozog takýchto ľudí nechápem, pretože tam majú totálne nasr...
19.04.2024 - 18:24:59
514
:) tato situacia sa coraz viac podobá na film Kour :)
19.04.2024 - 18:46:50
04
PINY napísal:
Lebo to, čo vypúšťa pri fajčení je CO2 a ten obsahuje kremík a je jasné, že ten je dôležitý pre rastliny.

Pan bude velky odbornik. Vdychovanie kremikovych castic -> https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Silicosis?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=wapp
Napr azbest je chemicky pribuzný, je mozna aj rakovina pluc.
19.04.2024 - 19:28:07
00
PINY napísal:
Čo ale poháňa mozog takýchto ľudí nechápem, pretože tam majú totálne nasr...

asi bioplynka :lol: https://www.sba.sk/otazky-a-odpovede/
19.04.2024 - 19:34:06
00
peter120 napísal:
Pan bude velky odbornik. Vdychovanie kremikovych castic -> https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Silicosis?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=wapp
Napr azbest je chemicky pribuzný, je mozna aj rakovina pluc.



Ani nehovor. Dnes mám náročný deň :lol:
Práve som dotelefonovala so starostkou. Odpálilo mi dekel, fakt 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Prišiel výmer za smeti, psov a daň z nehnuteľnosti. Ako rátam, tak rátam, súčet nesedí. Volám na Obecný úrad, že tie počty nesedia, asi urobili chybu. Že nie, že tam je parkovanie druhého auta na obecnej ploche počas celého roka. Vravím, veď ale druhé auto sme kupovali teraz na jar, tak ako sme mohli parkovať niečo, čo sme nemali?? Jaaaj, tak ale veď to je na tento rok.
Ale vravíš o minulom roku, pripomeniem jej, lebo teta nevie, čo povedala pred sekundou. Vravím, v poriadku. Ale na papieri to nie je. Chýba to tam a je to zohľadnené len v celkovej sume. Na základe čoho to vypočítala? M2, cena za m2, chýba nejaká zmluva o užívaní plochy, ak sa teda rozhodli tento rok spoplatniť státie áut.
To je v poriadku, s tým problém nemám. Je to obecné, čestne zaplatím, ja mám veci rada v poriadku. Ale chcem vedieť ako k tej sume došla a prečo dve susedy vedľa mňa neplatia.
Lebo oni si kosia obecný trávnik okolo domu, vraví.
A za to im obec neplatí. Tak nemusia platiť oni parkovné.
Vravím, že to isté robím s obecným trávnikom aj ja. Prečo teda ako jediná z ulice mám platiť?
Príde mi to nespravodlivé. A majú zmluvu s obcou, že majú kosiť trávnik? Pýtam sa.
Hádajte odpoveď.
Nemajú a mne trávnik nikto kosiť nekáže. Že nech ho nechám tak.
Ty vole, 5 rokov nepokosený trávnik, ani poštárka by sa k nám nedostala ku bráne 🤦🏻‍♀️
Ďalej, že ju blokujem z jej súkromného čísla a predsa ona Marienke nebude účtovať tri autá na obecnom pozemku, veď tam zasadila aj levanduľu.
No lebo sú kamošky a ja s ňou kamoška nie som. Som volič Korčoka. A teda úhlavný nepriateľ všetkých úspešných študentov Školy života, poľovníkov, malatinských ožranov v aute, ktorých nahlasujem polícii a všetkých, ktorí ubližujú zvieratám, hlavne psom v našej dedine a neďalekých obciach.
Už len ma upáliť na hranici a vyrubiť daň z práva na život.
19.04.2024 - 20:13:56
716
Co ta tam drzi ? Utekaj.
19.04.2024 - 20:19:24
00
Príroda.
Zasa to oni/ony 🤦🏻‍♀️ mňa tu šľak trafí. Prepáčte chybu.
19.04.2024 - 20:22:50
04
Nahravaj si ju, odkladaj tieto jej vymysly a vo vhodnej chvili drb do tv. Nech ju porazi. Jedine coho sa boja je tv.
19.04.2024 - 20:30:23
02
Neutekaj. Ostaň. Každý človek ako ty zlepšuje stav Slovenska v ktorom momentálne žijeme. A aby vedeli, že to myslíš vážne, mala by si kandidovať za starostku. Alebo aspoň do obecného zastupiteľstva. Nech aj oni pochopia, že sú nahraditelni.
19.04.2024 - 20:32:27
08
cokupit napísal:
Nahravaj si ju, odkladaj tieto jej vymysly a vo vhodnej chvili drb do tv. Nech ju porazi. Jedine coho sa boja je tv.


Nestojí mi to za to, viem o čom hovorím. A aj tak som ten platobný výmer už nahodila na účet, podľa QR kódu sa stiahne 10.5..Poznám sa, vždy aj tak zaplatím všetko. Nemám rada naťahovanie s hlupákmi. Nech je spokojná, ja si tie peniaze čestne zarobím, hlavne nech moje auto môžem zaparkovať s čistým svedomím. Ja ho mať čisté budem a to mi stačí.
19.04.2024 - 20:43:31
10
ešte že mám na vlastnom pozemku možnosť zaparkovať cca. 10-20 áut a takéto poplatky za parkovanie auta na obecnom mi nehrozia :D lebo teda u nás v dedine tiež bezkonkurenčne vyhráva smer :/

u nás je zase "super" poplatok za smeti...síce máme čipy na smetiakoch a vieme rpesnú hmotnosť odpadu na každý dom.. ale aj tak platíme všetci rovnako a je jedno koľko odpadu vytvoríme.. lebo " ak by sa to spravilo spravodlivo podla reálneho odpadu.. neprispôsobiví netriediči by to začali hádzať na čierne skládky...." -_-

čiže nejdeme urobiť spravodlivý systém a potom keď tak riešiť zopár idiotov.. radšej budeme celá dedina doplácať na pár debilov....
19.04.2024 - 20:52:57
01
Vsetci su si rovni, ale niektori su si rovnejsi. Mna tiez ide slaktrafit z takychto kamaratsaftov...
Niekto pali bordel na dvore skoro kazdy tyzden. Ja som kedysi daaavno chvilu palil nejake listie a uz zvonili mestski policajti. Som im povedal, ze to ja nie :D od brany to nie je vidno a na pozemok mestskych nemusim pustit. Hned ma niekto zo susedov udal.
Ja to hovorim stale, ze clovek zisti, co su susedia zac, ked chce postavit plot a kludne aj cely na svoje naklady. To by hned chcel kazdy posuvat hranicu aj o pol metra... Tolko kktov zije asi len na Slovensku.
19.04.2024 - 20:53:16
09

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up