Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Co sa tyka pravidla, ze ides hore mas prednost - to kto vymyslel? To od kedy tak funguje, ze co ty chces to je pravidlo? Ja ked stupam a vidim niekoho zjazdovat, vzdy sa uhnem nech si uzije zjazd, odjakziva. Chapem, ze tebe vyhovuje ak mas prednost do kopca, mne vyhovuje opacne pravidlo.
Ak slapes hore kopcom, 7.2km/h, nato, aby si sa presunul (po zmerceni jazdca) o 1m, potrebujes v idealnom pripade asi tak 0.7sec . Jazdec, ktory sa ruti nadol 36km/h za ten cas prejde 7 metrov. Za cas, ktory potrebujes sa upratat, ten co leti dole prejde viac, ako je dohladnost v Koziarke). Tuna nejde o uzivanie si, ale o uplne prachsprostu bezpecnost . Ak si potrebujes uzivat zjazd, chod do bikeparku/jednosmerny trail, alebo niekam, kde je minimum ludi a sanca, ze nebudes potrebovat nic riesit.
Su ale pripady, ked treba dat prednost tomu zhora, ked ide o technicky usek, kde nema moc moznost smerom dole zastat, lebo by sa vysypal. Ale tych pripadov tuna v okoli nie je vela. A aj vtedy by mal ten, co ide dole pocitat s problemami.
Celkovo treba mat na pamati 2 veci. To, ze ten co slape do kopca proste nema casto sancu reagovat, druha, vsetko je vec rozumnosti, nevynucovat si nic nasilu a byt ohladuplny a mat priestor na riesenie cudzich aj vlastnych chyb. Nik nie je dokonaly a vzdy sa moze prihodit aj necakany problem.
A z opacneho konca - caka niekto tiez na zaciatku trailu za mnou, vyrazim a hned vidim ze mi je za chrbtom - musel vyrazit tak 10 sekund za mnou. Nechapem ci t je take tazke pockat aspon chvilku nez byt potom nervozny ze ta niekto blokuje. V tychto pripadoch nepoznam uplne pravidla takze sa necham rad poucit.
To som bol vtedy ja a bolo to naschval, napohlad si vyzeral ako niekto koho nepredbehnem ale budem moct sledovat. niekedy je fajn si to pustit za niekym skusenejsim a ist v jeho stopach vo vlaciku.. samozrejme rozumenjsie je sa s nim vopred o tom dohodnut..
Ja mavam skor iny problem. Trail vodorovny (ani hore ani dole) ja sa dam na kraj ako sa len da a ten oproti ide furt po strede a caka, ze ja pojdem do lesa alebo kam. Casto sa mi to stava aj ked idem autom po uzkej ceste ...
Jo, toto je problem, pred 2 tyzdnami som to zazil. Vzdy som sa odpratal len ja, ci hore, dole, po rovnej ceste, po konaroch, ma to najedovalo, tak cestou spat som siel ako ti, ktorym som uvolnoval cestu. A zase problem
Áno, tak predpokladal som že sa bavíme o autách v cestnej premávke, lebo takú situáciu že by sa dvaja bajkeri na ceste nevyhli, alebo že by mi šofér auta dával nejak prednosť lebo ja šlapem na bajku do kopca po ceste som ešte nezažil
lto mne neslo o nejake vynucovanie, ved som pisal ze ja som bol ten co som sa uhol aj ked som slapal do kopca lebo on mal po pravej ruke ten zraz do potoka ale miesto Ahoj, dakujem som pocul "Sa treba uhnut skor, dpc...") lebo musel spomalit a asi to nebolo píárko na segmente
takze tak.
To pravidlo ma celkom logiku v pripade smyklavej vozovky. Ak musi auto, ktore ide do kopca zastavit, tak je dost velka sanca, ze sa uz nerozbehne.
Good point, ale takisto auto, ktoré ide dolu kopcom musí zastaviť a začať cúvať do kopca, keď sa teda bavíme o uličke, ktorú som linkoval. Je síce krátka, ale je v tvare "S", čiže ani jedna strana nevidí či sa už v tej uličke auto nachádza, stáva sa to tam že sa vozidlá stretnú uprostred. Neviem prečo z toho nespravia jednosmerku. Orešany sú síce pod Karpatami, ale už sme asi trochu offtopic
Budovanie 4-prudovej dialnice na Cerovke 😁 Dosiel som az neskor ked uz hlavny vyvrat bol krasne sprejazdneny, prehodil som par lopat a otestoval bonusovu lajnu. Opravovali sme aj najazd na zaciatku Cerovky. Dakovat mozme ZLATAKsvk a Romanovi z OZ Bajkula.
dakujeme, moje upravy na koziarke a krasnanskom kde som sa snazil stale blatove jamy nejak sprejazdnit cistejsie s konarmi atd niekto rozbil a zase su tam vsade jamy plne blata,
Ale teda pri turistike som o takomto niečom nepočul. Skôr mám opačnú skúsenosť, že v 99% prípadov v Tatrách keď schádzaš zo štítu, tak sa zastavia tí čo šlapú do kopca a pustia ťa, lebo si zároveň oddýchnu
Ja toto nepisane pravidlo v turistike poznam. Je to aj logicke - smerom hore mas mat lepsiu stopu, pretoze sa ti ide tazsie. To, ze si chcu ludia oddychnut a vela krat zastavia je tiez pravda, ale prednost maju.
ivast: myslis tu, co odbocuje z asfaltky pred sanatoriom a krizuje Cerofku ? Tu ked si teraz dal, tak potom , ze ano. Ten zaondeny usek co som odpratal (niekto tie konare napadane popilil , asi ti, co odviezli stromy) je mokry.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak slapes hore kopcom, 7.2km/h, nato, aby si sa presunul (po zmerceni jazdca) o 1m, potrebujes v idealnom pripade asi tak 0.7sec . Jazdec, ktory sa ruti nadol 36km/h za ten cas prejde 7 metrov. Za cas, ktory potrebujes sa upratat, ten co leti dole prejde viac, ako je dohladnost v Koziarke). Tuna nejde o uzivanie si, ale o uplne prachsprostu bezpecnost . Ak si potrebujes uzivat zjazd, chod do bikeparku/jednosmerny trail, alebo niekam, kde je minimum ludi a sanca, ze nebudes potrebovat nic riesit.
Su ale pripady, ked treba dat prednost tomu zhora, ked ide o technicky usek, kde nema moc moznost smerom dole zastat, lebo by sa vysypal. Ale tych pripadov tuna v okoli nie je vela. A aj vtedy by mal ten, co ide dole pocitat s problemami.
Celkovo treba mat na pamati 2 veci. To, ze ten co slape do kopca proste nema casto sancu reagovat, druha, vsetko je vec rozumnosti, nevynucovat si nic nasilu a byt ohladuplny a mat priestor na riesenie cudzich aj vlastnych chyb. Nik nie je dokonaly a vzdy sa moze prihodit aj necakany problem.
To asi ani od bajkerov nikto nechce, aby cuvali
To som bol vtedy ja
Jo, toto je problem, pred 2 tyzdnami som to zazil. Vzdy som sa odpratal len ja, ci hore, dole, po rovnej ceste, po konaroch, ma to najedovalo, tak cestou spat som siel ako ti, ktorym som uvolnoval cestu. A zase problem
Áno, tak predpokladal som že sa bavíme o autách v cestnej premávke, lebo takú situáciu že by sa dvaja bajkeri na ceste nevyhli, alebo že by mi šofér auta dával nejak prednosť lebo ja šlapem na bajku do kopca po ceste som ešte nezažil
takze tak.
To pravidlo ma celkom logiku v pripade smyklavej vozovky. Ak musi auto, ktore ide do kopca zastavit, tak je dost velka sanca, ze sa uz nerozbehne.
Good point, ale takisto auto, ktoré ide dolu kopcom musí zastaviť a začať cúvať do kopca, keď sa teda bavíme o uličke, ktorú som linkoval. Je síce krátka, ale je v tvare "S", čiže ani jedna strana nevidí či sa už v tej uličke auto nachádza, stáva sa to tam že sa vozidlá stretnú uprostred. Neviem prečo z toho nespravia jednosmerku. Orešany sú síce pod Karpatami, ale už sme asi trochu offtopic
Ja toto nepisane pravidlo v turistike poznam. Je to aj logicke - smerom hore mas mat lepsiu stopu, pretoze sa ti ide tazsie. To, ze si chcu ludia oddychnut a vela krat zastavia je tiez pravda, ale prednost maju.
... Pravý pedál sa mi zapichol do svahu a len tak tak že som neskončil v tej jame LOL ... A Bratiskovy kopec pravdy © lto [ žltá tzt od snežienky na hrebeň] ukázal že kondička je po zime OK tak som celkom spokojný ...