Caute setci,potreboval by som radu cis a da este dostat do nejakeho bike teamu ked mam 15rokou co je dost wela na zaciatky si myslim....pls poradte ... [/b]
jj zacat mozes hocikedy najdi aj na nete nejakly klub v tvojom okoli a dohodni sa
to je aj moj pripad ale ja mam 21 a do klubu by som mal ist len koli tomu aby mi dali volno ked bude pretek lebo ked niesom pre klub nemam narok zevraj..heh no berem dovolenku a mam
myslel som to tak ze je asi dost neskoro na to aby som daco dokazal v tomto sporte ... ci neni to tak jak pri hokeji ze ked nezacne v 6-7 nemas uz v podstate sancu ako tu dakto pisal ?
ja som na tom podobne tiez mam kamarata ktory ked nejde chodim sam ... ale zas ma to dako nefrustruje ... dakedy to je lepsie ked si potrebujem spravit poriadok v hlave ...
ak chces tak dakedy mozme na hradzu skocit spolu ak sa najde cas
jasne mozme len ja mam iba MTBike a je to trosku tazsie ako an cestaku (na cestaku som nikdy nesedel tak po rpavde neviem ake to je )ale predokladam ze to je o dost lachsie...ale kebyze mam cash na cestak urcite kupim...lebo dva biky to je tazkeee ....
vek a cyklistika nema spojenie...musis jazdit a jazdit a jazdit...natocit velke objemy km...nech mas kondicku a silu... ide o to ze je rozdiel spravit 100km rychlostou 20 alebo 30km/h...takze hlavne jazdi...ide zima nakup si teple oblecenie na bajk a hradza je tvoja az do jari dotoho kludne posiluj a od noveho roku zacnes nahanat tie km nech koncom jari mas zopar tisic natocene...a potom je predpoklad ze sa ti bude dobre jazdit pocas roka...tolko torzo teorie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je aj moj pripad ale ja mam 21 a do klubu by som mal ist len koli tomu aby mi dali volno ked bude pretek lebo ked niesom pre klub nemam narok zevraj..heh no berem dovolenku a mam
Ja som zacal vo veku 36, o rok na to som vstupil do klubu. Trenuje ma volny cas a radost z pohybu.
aj mna chytila az w 15ticha newiem ci mozem este daco dokazat
mohol by nam daky profi odpisat
mohol by nam daky profi odpisat
uf ja som cisto MTB
len tam je viacej ludi aby som mal skym chodit na bike bo mam 2 kamosou s ktorymi chodim a ti ked nemozu tak idem sam a to ma dost frustruje
ak chces tak dakedy mozme na hradzu skocit spolu ak sa najde cas
to si ma este nevidel pisat na kompe ked sa mi nece
k teme: celkom by ma zaujimalo presnejsie ako to je stym vekom a cyklistikou a dake referencie na kvalitnejsie cyklokluby v BA a okoli