S tou lenivostou som sa raz zasmial, Dost "turistov" sa snazilo vyjst autom co najvyssie a parkovat na trave, pritom sa jednalo o kopec s prevysenim 200m a na zaciatku bolo krasne parkovisko. Nanestastie, bolo mokro a jeden vodic sa pri vyparkovavani musel dat rovnobezne so spadom kopca a tak vletel do auta pod nim. Nasledne musel cakat kym pride druhy expert.
To bolot ake video z Martiniek, ako retazovo do seba burali auta poparkovane na ceste, smykalo sa. Ono ale keby sa mesta nestavali tak , ako s stavaju, ale vsade by bolo mnozstvo parkov a stromov, ludia by nejazdili tolko hore dole. Lenze, peniaze nepustia
Pista rad s tebou podiskutujem, ale musis sa oducit vkladat mi do ust slova ktore som nevyslovil. To co pises vyssie je tvoja interpretacia a zabudol si vnimat aj cast o kope srandy. Neber to cele tak vazne ...
edit: teraz to vidim, vynechal som obligatnu cast o veku medzi okolo 20 az 30 rokov, ospravedlnujem sa, myslel som ze z minulych prispevkov to uz je jasne ...
Ja som ti nevkladal do ust slova - ja som citoval tvoj text. Neberiem to nijak vazne - len sa mi obcas objavuju vyrazky ak vidim skatulkovanie ludi podla hocicoho. Ak som zle pochopil tvoje slova tak tak prepac.
Kedysi v hlbke minuleho storocia sa stavalo, ze ak si nasr... (znepokokojil) policajta tak ti vysruboval ventilky aby si dalej musel tlacit. Po vcerajsku som nachylny k legalizacii odoberania akumlatorov z e-biku. Neskutocne mnozstvo mladych zdravych ludi na e-bikoch. Na e-bikoch ktore v zivote nezazili teren. Konecne asi zacinam chapat niektore hejty co tu vidavam.
V sobotu som bol na Bielom kríži nad Račou. Lúka plná cykloturistov, sem tam nejaká skupinka na cesťákoch a e-zťp bicyklisti. Na slniečku bolo krásne teplúčko, ani v tieni nebola zima možno iba trochu chlad pri zjazde kopcom, keďže bolo len okolo 20 stupňov. No naobliekané cibule boli iba tí s motorčekom.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ist v sobotu na Biely Kríž a stažovať si na e-bikerov:) Zlepšite si techniku aby ste sa dostali na miesta kde e-biker nikdy nepríde (teda pista asi už nie), presuňte sa autom severnejsie a najdete pokoj ktorý hladáte. Niekedy treba experimentovat a vyhladávat zvažnice mimo tých cykloturistických.
ist v sobotu na Biely Kríž a stažovať si na e-bikerov:) Zlepšite si techniku aby ste sa dostali na miesta kde e-biker nikdy nepríde (teda pista asi už nie), presuňte sa autom severnejsie a najdete pokoj ktorý hladáte. Niekedy treba experimentovat a vyhladávat zvažnice mimo tých cykloturistických.
takze ja mam koli halde hnilych povalacov jazdit autom aby som ich nestretal?
Fajn táto téma, občas sem zablúdim a pobavím sa:-) Ale dnes som si dal námahu a zalistoval pár strán a rozklikol profily...zo 14 profilov je 8 biobikerov z BA
Čiže čím menej kopcov, tým viac e-bike hejterov A veľmi sa bavím, že aj moderátor s božským nickom ebiky zatracuje hoci aj ich predaj jeho aj ostatných z tohto "božského" portálu živí
Hold doba je zvláštna
to je ako keby si tvrdil ze zamestnancov autoservisu zivi vyhradne vymena oleja v motore
Mtbiker predava aj ebiky ale zivili sa aj pred tym nez prisli ebiky rovnako a nemyslim ze predaj ebikov je nejaka velmi zasadna polozka z obratu.
A mozno sa mylim ale bozsky moderator to tusim robi for free ale mozno nie.
scarinko
nie, ale ak si lenivy, alebo ako ty pises hnily, ist dalej ako po BK tak si nestazuj =)
Odvez sa vlakom do Pezinka a smerom na Velku Homolu, Cermakovu luku stretnes akurat zvirata =)
Pezinskej Babe sa vyhybaj ako Bielemu Krizu a zasa po BK stretnes minimum bikerov.
double
tuto problem ortodoxnych biobikerov (ti co nenavidia ostatnych) je, ze BK je pre mnohych biobikerov ich konecna stanica a dalej uz nevladzu a sedia tam "pol dna" na pivicku =)
Par sa ich este maximalne spusti do Sv. Jura ci Borinky.
Inak je zabavne ako tu niektori hodnotia co ma kto oblecene a staci sa ist pozriet do vlakna o obleceni a tam sa potom tito vyfinteny umelci zasa stazuju, ze im je zima a pytaju sa ake dalsie drahe kombinacie super obleceni si maju kupit lebo sa pri tych super savych materialoch pri vyjazdoch potia a su cely mokry alebo im je zima.
Mne osobne je jedno co ma kto oblecene, kludne nech maju aj presivaky.
Je to kazdeho osobna vec co ma oblecene, ak sa v tom citi dobre a pohodlne alebo na to financne nema.
Zaujimave ako vzdy vsetci vedia co maju mat oblecene ti druhi, na com maju jazdit a ake maju mat vybavenie na biky ti druhi.
Pozrite sa doma najprv do zrkadla =)
---
Opat pripominam, ze na biobiku najazdim viac ako na e-biku =)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: teraz to vidim, vynechal som obligatnu cast o veku medzi okolo 20 az 30 rokov, ospravedlnujem sa, myslel som ze z minulych prispevkov to uz je jasne ...
Ja som ti nevkladal do ust slova - ja som citoval tvoj text. Neberiem to nijak vazne - len sa mi obcas objavuju vyrazky ak vidim skatulkovanie ludi podla hocicoho. Ak som zle pochopil tvoje slova tak tak prepac.
Musím pochváliť
Tak šikovné vytrhnutie z kontextu a obrátenie významu, si tu všimol málokto
Ešte dačo podhoď
Stalo sa.
Už 3 dni tam máš základy fyziky, môžeš sa realizovať
zustaňte doma, nejezdete ;-]
Už 3 dni tam máš základy fyziky, môžeš sa realizovať
takze ja mam koli halde hnilych povalacov jazdit autom aby som ich nestretal?
Čiže čím menej kopcov, tým viac e-bike hejterov
Hold doba je zvláštna
Mtbiker predava aj ebiky ale zivili sa aj pred tym nez prisli ebiky rovnako a nemyslim ze predaj ebikov je nejaka velmi zasadna polozka z obratu.
A mozno sa mylim ale bozsky moderator to tusim robi for free ale mozno nie.
nie, ale ak si lenivy, alebo ako ty pises hnily, ist dalej ako po BK tak si nestazuj =)
Odvez sa vlakom do Pezinka a smerom na Velku Homolu, Cermakovu luku stretnes akurat zvirata =)
Pezinskej Babe sa vyhybaj ako Bielemu Krizu a zasa po BK stretnes minimum bikerov.
double
tuto problem ortodoxnych biobikerov (ti co nenavidia ostatnych) je, ze BK je pre mnohych biobikerov ich konecna stanica a dalej uz nevladzu a sedia tam "pol dna" na pivicku =)
Par sa ich este maximalne spusti do Sv. Jura ci Borinky.
Inak je zabavne ako tu niektori hodnotia co ma kto oblecene a staci sa ist pozriet do vlakna o obleceni a tam sa potom tito vyfinteny umelci zasa stazuju, ze im je zima a pytaju sa ake dalsie drahe kombinacie super obleceni si maju kupit lebo sa pri tych super savych materialoch pri vyjazdoch potia a su cely mokry alebo im je zima.
Mne osobne je jedno co ma kto oblecene, kludne nech maju aj presivaky.
Je to kazdeho osobna vec co ma oblecene, ak sa v tom citi dobre a pohodlne alebo na to financne nema.
Zaujimave ako vzdy vsetci vedia co maju mat oblecene ti druhi, na com maju jazdit a ake maju mat vybavenie na biky ti druhi.
Pozrite sa doma najprv do zrkadla =)
---
Opat pripominam, ze na biobiku najazdim viac ako na e-biku =)