dislukas Tá radovica, to je pohroma, je to totálna diera, variť nevedia, obyčajné pivo stojí 2,5€. Obsluha je nevrlá.
Neoplatí sa tam ani zastavovať. škoda, že už krčma v dedine nefunguje. Mali tam aj pinpongový stôl, a hrávali turnaje :)
29.04.2024 - 10:43:55
02
Arogancia moci alebo ako prišli " vybrakovať " NS SR ...

thumb_up0thumb_down
29.04.2024 - 11:01:53
03
petersa napísal:
https://www.youtube.com/watch?v=WQ5BUYdk5Vg

Netreba počúvať, len karhám Dennik N za nadpis. Mohli dat kludne: "Poslanec SNS Michelko: Teraz my".


keď sa dostal v PL k moci Kaczynski, tak sa používala skratka TKM (teraz ku.r.wa my)
29.04.2024 - 12:50:05
00
Peticia za zachranu II.piliera: https://www.peticie.com/druhypilier
29.04.2024 - 13:01:50
16
Ľuboš Blaha vystúpil na internetovom kanáli trestne stíhaného antisemitu Daniela Bombica. Podpredseda parlamentu tak urobil ako prvý koaličný politik po tom, ako sa ukázalo, že Bombic okrem šikanovania lekárov, hygieničiek a novinárok ešte aj hajloval a mal blízko k neonacistom.

Smer sa pritom profiluje ako antifašistická strana. „Slniečkari budú zase omdlievať z pobúrenia – neviem sa dočkať tých ich hysterických záchvatov,“ napísal k tomu Blaha.

Antisemita Daniel Bombic, s ktorými radi diskutujú vládni politici, v minulosti hajloval a stretával sa s poprednými neonacistami. Denník SME získal fotky a videá, na ktorých sa Bombic napr. vyzlieka a prikladá si na genitálie či zadok dúhovú vlajku.

Na fotografiách podľa SME pózuje aj s Rastislavom Rogelom, spevákom neonacistických skupín Krátky proces a Juden Mord. Na iných sa zasa obnažuje na ulici. Fotografie a videá vznikli v rokoch 2019 a 2020 – niektoré sú zo Slovenska, iné už z Británie, kde Bombic dlhodobo žije.

Na Bombicovom kanáli na YouTube v posledných mesiacoch účinkovali napríklad minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas), bývalý policajný prezident a dnes poslanec Tibor Gašpar, minister obrany Robert Kaliňák (obaja Smer) a pred voľbami aj súčasný premiér Robert Fico či politici kandidujúci za SNS.

Bombica označujú za človeka, ktorý má len „iné názory“. Fico o ňom povedal, že to myslí so Slovenskom dobre, Šutaj Eštok sa s ním zabával pri téme rušenia Úradu špeciálnej prokuratúry.

Na Bombica vydali slovenské súdy tri zatykače. Dôvodom bolo okrem podozrenia z neonacizmu aj to, že sa snažil šikanovať jemu nepohodlných ľudí zverejňovaním ich osobných údajov. Britské úrady zatiaľ o jeho vydaní na Slovensko nerozhodli. (n, sme)
29.04.2024 - 17:30:31
24
Slušnosť tu nemá miesto...

Rada RTVS kritizuje verejnoprávne médium za priamy prenos z udeľovania filmových cien Slnko v sieti. Dôvodom je prejav prezidentky Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Kataríny Krnáčovej na podporu prezidentky Zuzany Čaputovej.

Predseda Rady RTVS Igor Gallo povedal, že šéfka akadémie Krnáčová zneužila verejnoprávny priestor a jej prejav bol v rámci odovzdávania cien neprijateľný.

Čo sa stalo: Počas piatkového galavečera, ktorý vysielala RTVS, Krnáčová okrem iného povedala: „Pani prezidentka, prepáčte, že sme sa za vás dostatočne hlasno nepostavili, keď oveľa hlasnejšie na vás útočili na námestiach a do mikrofónov. Prepáčte, že ste museli zažívať útoky na vašich najbližších, na vašu rodinu a my sme vás opäť dostatočne nepodporili.“
29.04.2024 - 20:08:02
67
thumb_up1thumb_down
29.04.2024 - 20:24:12
420
Niecoho takeho uprimneho a pozitivne emotivneho sa ficiak a jeho zlocinecka banda nikdy nedoziju. Nikdy !
29.04.2024 - 21:06:29
319
To stanovisko z rady rtvs je cista kolesikovina, co by som cakal od nejakeho horliveho aparatnika...
29.04.2024 - 21:41:03
03
thumb_up0thumb_down
pbs.twimg.com
29.04.2024 - 22:22:12
04
Ináč toto ma už celkom desí, totálna koncentrácia papalášstva a arogancie moci vzor rusko, normalizácia v plnom prúde
a najhoršie z toho všetkého je podpora voličov tohoto marazmu z posledného prieskumu,
kým to dokáže brzdiť EU je to OK, ale títo kkti rozbehli niečo nad čím strácajú kontrolu
29.04.2024 - 22:35:23
023
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
aha takze som bohaty ani o tom neviem :tmi:
29.04.2024 - 23:00:59
04
Srsen napísal:
Ľuboš Blaha vystúpil na internetovom kanáli trestne stíhaného antisemitu Daniela Bombica. Podpredseda parlamentu tak urobil ako prvý koaličný politik po tom, ako sa ukázalo, že Bombic okrem šikanovania lekárov, hygieničiek a novinárok ešte aj hajloval a mal blízko k neonacistom.

Na Bombica vydali slovenské súdy tri zatykače. Dôvodom bolo okrem podozrenia z neonacizmu aj to, že sa snažil šikanovať jemu nepohodlných ľudí zverejňovaním ich osobných údajov. Britské úrady zatiaľ o jeho vydaní na Slovensko nerozhodli. (n, sme)


Súd už rozhodol. Žiaľ, zatiaľ je rozhodnutie neprávoplatné, s najväčšou pravdepodobnosťou sa odvolá.
30.04.2024 - 07:01:21
00
ennio napísal:
Obcas jazdievam na biku po cyklotrase
Financuje to samozrejme EU.

Z toho čo si uviedol mi vychádza, že v podstate ani len netušíš čo to "samozrejme" vlastne znamená.
Na jednej strane treba uznať, že ako jednotlivci sme sa na Slovensku ešte nikdy nemali tak dobre, ako od vstupu do EÚ.
To je jednoducho a samozrejme nepopierateľný fakt.
Na strane druhej, ako spoločnosť, ktorá si za vlastné už nedokáže postaviť ani priprdený cyklochodník, sme v takej prdeli, v akej sme od vstupu do EÚ ešte neboli.
Cez vysokú životnú úroveň jednotlivcov to ale zas samozrejme nie je tak vidieť, takže prečo by to malo niekomu vadiť,... že?

Dnes si vôbec nedovolím posúdiť, či je závislosť na peniazoch EÚ pre Slovensko tá správna cesta, možno áno.
Ale však nakoniec stačí počkať 2-3 generácie, kým ty a tebe podobní postupne zrušíte všetkých slopákov a dezolé, a svojich vnukov poangličtíte a ponemčíte. Ako len ja môžem dneska vedieť, či potom na bývalom Slovensku konečne nezavládne žiarivá budúcnosť hojnosti, mieru, šťastia a lásky.
Držím generácii vo veku 20-40 prsty, aby sa vám tá vaša vízia na ceste k šťastiu niekde neposrala, i keď musím úprimne priznať, že dnešnému smerovaniu Slovenska úplne nerozumiem.
Ja som totiž z generácie, ktorá by nemala absolútne nijaký problém postaviť cyklochodník hoci aj rovno cez lesy z Dukly na Slavín, a samozrejme za svoje. Keby ho vtedy potrebovala.
A žeby to tí starí komanči v pohode dali popri stavbičkám jak Gabčíkovo, atómovky, sídliská, fabriky, cesty, nemocnice ..etc., tomu hádam už uveríš aj ty sám.
Dnes ale tlieskame i za opravenú polňačku z ktorej zmizli Zetory. No ale však furt lepšie jak nič.
Ja sa ale vôbec nesťažujem, a ani sa na tom nebavím. Však nakoniec prečo aj, keď táto doba už nestavia moju budúcnosť.
30.04.2024 - 08:32:01
00
Marian61 napísal:
Dnes si vôbec nedovolím posúdiť, či je závislosť na peniazoch EÚ pre Slovensko tá správna cesta, možno áno...

Citim tu silne hrdy "narodny" aspekt a pomenej znalosti v matematike ci ekonomii.
A z coho to chces financovat, ked nic neprodukujeme a poslednych tisic rokov sme nic okrem zlodejov a dezolatov nevyprodukovali?
Za prvej republiky nas tahal cesky priemysel. Vojna znicila dost, Bolsevik rozdrbal co mohol a za cenu obrovskych investicnych dlhov postavil "infrastrukturu", co viedlo k technickemu bankrotu koncom 80tych rokov. (to je tvoje "za svoje") Meciar a Fico to postupne dorazia.
Alebo chces byt zavisly na russkych peniazoch ako Kuba? Asi nerozumiem...

Btw. a aj ten cesky Zetor vytuneloval Slovak.
30.04.2024 - 08:45:16
033

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up