Tak samozrejme každemu podľa chuti 😏 ja som to kupobval koli maratonom , čiže do auta a von z auta ideal 😏 a aj samotne usporiadanie je lepšie ako pri batohu
Ten chlapik na fotke je liliput? Uvadzaju rozmery tasky 50x50x20 cm a vyzera ten chlapik, ze by sa do nej vosiel. A nejak mi tie uvadzane rozmery nesedia k fotkam - podla rozmerov by to mala byt 20 cm nizka taska stvorcoveho podorysu 50 na 50 a nie taky kvader ako na fotke c. 2. A ani deklarovany objem nesedi k tym rozmerom.
Mal som ju keď som ešte jazdil enduro a mx na moto, tá taška je naozaj obrovská. Vojdú do nej mx čižmy, hrudný chránič, helma a všetko ostatné vybavenie. Povedal by som, že je väčšia ako v popise, ak je to teda stále tá istá. Podľa foto áno. Mala aj vetračky so sieťkami kvôli prepoteným veciam.
Cize neskladne hovädo asi ako taska na hokejovu vystroj? Taku som viezol do zberneho dvora, lebo to sa nedalo nijak prakticky vyuzit a len to zavadzalo a zaberalo "polovicu" auta.
Veľmi záleží čo a kam nosíš - ja som moju hokejovú tašku miloval, ale hlavne cestou na závody, alebo sústredenia.
Stan, oblečenie, spacák do jednej tašky, karimatka na vrch a hotovo. Ostatní chodili ako vianočný stromček - každé zvlášť a špeciálne v električke to bolo vždy zaujímavé.
Rozmery im asi uleteli - vychádza to plus mínus na palce, aj keď predná strana štvorec rozhodne nieje
no nieje to 500l golmanska taska
ja s tym chodim do bajkparkov a vsetko pekne potriedene
a hej zabera tak 1/3.auta.ale tiez neznasam mat veci po lidl taskach + pekne sa zbalis na bike trip
Ja mám už 7 rokov nezničiteľnú Sea to Summit Duffle Bag 130L a to je neoceniteľná vec, keď idem niekam na viac dní "expedičným štýlom" (spíme na jednom mieste buď v karavane, alebo v stane) buď bajkovať alebo liezť. Pomestím tam všetko okrem kufríka so servisom. Keď ideme traja jedným obytným karavanom, tak všetky svoje veci mám na jednom mieste. Foto pre predstavu aké to je veľké malý človek sa dovnútra zmestí, to už sme skúšali copyrightwww.mensjournal.com www.mensjournal.com
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za čo mu ešte raz ďakujem
I9 Hydra dostala trochu titanu.
Foto - evolúcia hydra
Ľavá kľakla, stred zjavne vytunil, s pravou dúfam istota
https://www.decathlon.sk/p/311671-62899-cestovna-taska-xc-race.html?queryID=1748bb1ce50c3cce807f0a91de9bc52c&objectID=2940115
a kolega lite verziu:
https://www.decathlon.sk/p/336118-123910-prepravna-taska-race-lite.html?queryID=7822ba61092bdc32fe57c7f9f405be3d&objectID=4397405
Za mňa je batoh lepší ako taška
https://www.24mx.eu/product/24mx-all-in-one-gear-bag-black-150l_pid-NR1BAG
prilba a topanky samoststna prehradka.male vrecko na drobnosti a dvojity horny poklop
Stan, oblečenie, spacák do jednej tašky, karimatka na vrch a hotovo. Ostatní chodili ako vianočný stromček - každé zvlášť a špeciálne v električke to bolo vždy zaujímavé.
Rozmery im asi uleteli - vychádza to plus mínus na palce, aj keď predná strana štvorec rozhodne nieje
ja s tym chodim do bajkparkov a vsetko pekne potriedene
a hej zabera tak 1/3.auta.ale tiez neznasam mat veci po lidl taskach + pekne sa zbalis na bike trip