Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
Gratulujem a veeelka vdaka...
Ked som prisiel do ciela z dlhej, hrnul som sa najst Laca a zablahozelat mu k perfektnemu preteku. Ked som sa ale dozvedel, ze nie su sprchy a umytie bikov, tak 1 bod dole
A viem ze to nie je mozne kvoli oblasti, beriem. Ono aj to umyvadlo na zachodoch nakoniec stacilo
Trat super znacena, policajti v Limbachu a na Kamziku (JEDNO VELKE BRAVO A VDAKA ZA TOTO!!! - aspon sa predislo problemom ako v Stupave)
To ze bola sora na jedlo, mne nevadi. Po dojazde som naozaj nemal chut nic zjest...Dal som si nealko pivko a velku kofolu, posedel 2 hodinky, isiel domov sa najest - pohoda....
A hlavne som rad, ze vdaka nadseniu par ludi pribudla v okoli BA celorocne znacena cyklotrasa pre HORSKE bicykle (asfaltovych cyklo-dialnic je tu dost...).
organizatorom vdaka za peknu akciu
btw. do radu na cigansku som sa postavil 2x a 2x som to aj vzdal, fazulova konzerva doma to poistila
ja mam oba naramky, oba su zlte, ved podporuju tu istu vec...ale kazdy je iny... tento je po celom obvode s emblemom cyklistov... nas vsetkyc, ktori su ochotni pomoct dobrej veci... Ale mozme kazdy rok dat vyrobit naramok v inej farbe...
Zlta je dobra, ved cele to zacal Lance Armstrong so svojou Livestrong nadaciou boja proti rakovine. http://www.livestrong.org
Zltu by som nemenil, bola vybrana prave kvoli jej specialnemu vyznamu v cyklistike (zlte triko veduceho pretekara).
kto si chce viac precitat o tych gumovych naramkoch a ich vyznamoch tak tu: http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/newsi ... 226529.stm
V kazdom pripade je to dobra a uslachtila myslienka pomoct detom v boji s rakovinou.
toto je inak tiez ehm.. sa nebavime o protekcii? jasne ze kostelnicak a skopek su drtici a ta 1 minutka na obcerstvovacke co by sa zdrzali nikoho nezachrani (ide skor o princip) ale preco maju nachystane flase a my len pohare?
sa mu potom ide s 0,5l flaskou ked ho na kazdej obcerstvovacke caka nova..
a pri tombole nejde o to co vyhrate (ci srobik alebo kluc alebo nejaku helmu) ale o to ze vyhrate
sa mu potom ide s 0,5l flaskou ked ho na kazdej obcerstvovacke caka nova..
No, ako ked som tam pozeral na tom Bielom krizi (a to sme s kolegom dosli tusim posledni z kratkej trati na BK) tak na stole bolo viac tych flasiek (viac ako 20), plna misa bananovych poliek a plna krabica polovicnych horaliek).
Takze flasku si mohol zobrat kto chcel.
Inac aby som to upresnil, tak ten prvy z dlhej trate uz krical 100 metrov pred stolikom ze chce len flasku a aby mu ju nachystali do ruky.
Ale mne osobne to nevadi, aspon vieme aky cas sa da spravit bez zastavenia na tej trati. Dufam, ze ti prvi makaci to dotiahnu daleko aj vo svete. Vzdy sa dobre pocuva, ked slovensky biker uspeje v zahranici.
Tam este asi vo stvrtok pribudnu krasne fotky z trate...
Tomuto sa hovorí LOBBING
Vy chlapi proste drzite spolu...
Ja mu verim,na jednej som ho nasla,cierny panter,len mango na hlave..
Kam sa chystate najblizsie na takuto podobnu akciu?
(bo ja rozmyslam o Svatojurskom bleskovi, kedze na Makado by som sa asi stratil
dufam, ze sa stretneme na dalsom minimalne tak vydarenom rocniku !
A mal som lepsi cas, ako som si tipoval
kratka trat 1:19 4. miesto
o minutu lepsie ako som si tipoval
a Sratch-ky nie?
To berie ako samozrejme, takze to ani nepisal