nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
+ ta prva casovka v 7. etape ma pred koncom kratku stojku (1.3km, 10.7%) a pokracuje miernym stupanim az do ciela, takze v nej sa da skor cakat, ze bude cas ziskavat ako stracat...
Také francúzske Strane Bianche;)
(PS,edit,ci Roubaix, no idu okruhy - po daždi celkom klzacky a defektov 'milion')
Neskôr to už bolo zaujímavejšie.
“Tadej, are you afraid that this Giro will cost you too much for Tour de France? ”
Tadej Pogačar: “Until today, I haven’t spent a single penny of my Euro. I'm on paid vacation for six days now focusing on the tournament. ”
Držím im teda palce nech sa im podarí objaviť Slovenský talent - nechcem ale nejako rýpať ale zatiaľ sa im to za 2 a skoro 3r. asi moc nedarí...
ŠTARTOVKA Pierre Baguette OKOLO MAĎARSKA:
KALOJÍROS Tomáš 29 rokov - Česká republika
ŘIMAN Jakub 23 rokov - Česká republika
VOLTR Martin 22 rokov - Česká republika
VYSOČAN Daniel 19 rokov - Česká republika
SAGAN Peter 34 rokov - Slovenská republika
LÍŠKA Andrej 23 rokov - Slovenská republika
Dovolím si oponovať... Pretože už juniori, dokonca aj kadeti, čo majú ambície, odchádzajú do zahraničia. Takže od juniorov k mužom prechádza v slovenských tímoch už veľmi málo nádejných chlapcov.
A keď si si rypol do bageťákov, tak si mal položiť aj otázku, čo Dukla BB? Dostali sa k solídnemu talentu, ktorý dokonca chcel uspieť, avšak v posledných troch rokoch bol na pódiu len v Maroku a Kamerune (s jednou výnimkou bol Gemenc cupa v Maďarsku). Konečne prestúpil do Elkovu a už má druhe, tretie miesto vo Francúzsku a vyhral v Rakúsku. A takých nádejných cyklistov bolo v Dukle za posledné roky viac.