Akcia Novinka -14% Corratec Revo BOW 29 bicykel, lightblue/white
1 459 €
-14%
MOC 1 999 €
Výpredaj -15% Superior XP 9.2 29 bicykel, matte carbon/red carbon
1 749 €
-15%
MOC 2 049 €
Akcia -8% GHOST KATO EQ 27.5 bicykel, khaki metallic/black metallic
599 €
-8%
MOC 869 €
-31% Kellys KLS DRAFT V-Brake R 26" zapletené zadné koleso, rýchloupinák, strieborná
32,99 €
-31%
MOC 47,99 €
-27% Kellys KLS DRAFT V brake R 26" zadné zapletené koleso, QR 10x135 mm
37,99 €
-27%
MOC 51,99 €
-10% FORCE XC DISC 26" predné koleso, QR, 6 dier, tubeless ready
51,99 €
-10%
MOC 57,99 €
-30% Kellys KLS DRAFT F 26" zapletané predné koleso, silver
25,99 €
-30%
MOC 36,99 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a Zdena bola pri tom.
Zapadane listim ale zjazdne vsetko v pohode. BK, baba uplne super povrch.
Vydrica zas konecne vydricuje.
Este par fotiek aj s GPS. Tu stratenu flasu si moze ist majitel podla GPS vyzdvihnut.
Koniec hlasenia
som siel okolo teba?
V prvom rade sa ospravednujem za zmrsene nazvoslovie, podla tvojho zoznamu pisem specificky o "pedal 1" [ btw nevie plz niekto tieto Jesusove zoznamy nahodit do OSM, nech sa nestratia vo vire casu ? Ja som napriklad nebol dobre zorientovany napriek tomu ze toto forum citam uz nejaky ten rok ]. Dalej, so zivelnym budovanim ani ja nesuhlasim a iste si spomenies ze temu som sem priniesol uz nejaky ten mesiac, mozno rok dozadu. Neviem o ziadnej novej vybudovanej lavici, drop a step-up aj ine prvky tam nove su.
No a teraz k root cost analyze, jednoducho nam v lesoparku chyba profi urobena skill zona. Ak by sme ju mali, nevznikali by taketo zivelne pociny, teda aspon si myslim ze by sa stratila motivacia ich budovat. Isty cas tu bol spominany projekt nad Modrou na Pieskoch, ale vyzera byt mrtvy, uz dlhsie som ziadnu novu info nezachytil.
Jo a za nazorom ze verejne vyzyvat na obnovu stavu ktory bol zly uz pred touto "poslednou kvapkou" nie je vhodne stojim. Takisto za tym, ze vseobecne prospesnejsie riesenie by bolo urobit stupaciu linku s nizsim sklonom, aby ju naozaj zvladli aj deti a rekreacni. Aj ked vlastne ani toto nebude final riesenie, pretoze ked sa fixne pedal 1, stale zostanu problematicke prvky na pedal 2/3...
Takze ano, nova vystupova vetva nalavo od Pedal 1 s normalnejsim sklonom aby to zvladli aj decka je asi jedine rozumne riesenie. Aj vcera som na Krasnanskom stretol otca s troma krpcami odhadom tak 9, 6 a 3 roky ako idu smerom k horarni. Dvaja väcsi isli na svojich bicyklikoch, treti bol v sedacke na otcovom bicykli. Samozrejme poslat krpcov hore Pedalom 1 je nezmysel ci uz kvoli sklonu alebo kvoli riziku tych co idu rychlo zhora. A ano, nova stupacia vetva na Pedal 1 nevyriesi zle urobeny Pedal 2 z tohto smeru, ale aspon to odlahci priestor pri bufete pri horarni kam su teraz ti co si netrufaju ist hore Pedalom 1 nuteni ist a kde je uz aj bez toho velky pohyb pesich aj cyklistov.
P.S. V OSM to skusim upravit.
Secret trail je kvôli ťažbe uzavretý, ostatné neviem, v akom sú stave.
No a ked zhora niekto pojde tak vyhnut sa asi bude dost problem kedze je to tam uzke.