nerobim, tiez som robil cez brigadnicke centrum ale ked mi doslo co je za tym... tak som radsej bikoval
priklad, aby som tu uz nemusel prispievat ; moji kamosi robili cez centrum u nejakeho t-pka na dome, on zaplatim centru nieco cez 100 za hodinu (myslim ze to bolo 140?) a kamosi z toho dostali tych cca 60... tak to chodi pri kazdej brigade cez centrum, co ste si mysleli? takze ked budem znova brigadovat, jedine priamo, v tomto konkretnom pripade by som tak mohol zarobit 2x viac. samozrejme, treba taku najst, co nieje take lahke ale stoji to za to, kto vie, zozenie si, kto nie, maka jak debil cez centrum. koniec.
do agentury prides, vyberies si pracu, termin a ides. odrobis, dostanes prachy a tym to cele hasne.nemusis sa strachovat ze Ta nevyplatia ani nic podobne. Osobne som tiez nikdy cez agenturu nerobil, zdierat sa ozaj nenecham, nie som v takej nudzi zatial
nerobim, tiez som robil cez brigadnicke centrum ale ked mi doslo co je za tym... tak som radsej bikoval
priklad, aby som tu uz nemusel prispievat ; moji kamosi robili cez centrum u nejakeho t-pka na dome, on zaplatim centru nieco cez 100 za hodinu (myslim ze to bolo 140?) a kamosi z toho dostali tych cca 60... tak to chodi pri kazdej brigade cez centrum, co ste si mysleli? takze ked budem znova brigadovat, jedine priamo, v tomto konkretnom pripade by som tak mohol zarobit 2x viac. samozrejme, treba taku najst, co nieje take lahke ale stoji to za to, kto vie, zozenie si, kto nie, maka jak debil cez centrum. koniec.
aspon si zarabam sam a nie jak ty ze jak zebrak pytas secko od mamy a oca
niekto tu asi nechape celkom fungovanie pracovnych agentur. samozrejme ze zarabaju na tom ze cez ne pracuju ludia. inak by asi neexistovali. u sukromnych osob je to mozno trochu ine ale u vacsich firiem ide zhruba o to ze im sa neoplati niekoho prijimat a viest celu administrativu ak tam odorobi 2 dni. pripadne tyzden. to je jedno. radsej zaplatia viac agenture aj ked vedia ze brigadnik by sa dal zaplatit aj za polovicu z toho. ale firme tym odpada starost o nabor, takmer vsetku administrativu a ostatne starosti spojene s brigadnikmi. ked napriklad chce niekto pracovat u danej firmy na priamo bez agentury tak mu asi tazko bude firma davat plat 140 sk. dostane dajme tomu 70. len tu pracu co normalne zaplatia agenture odrobi nejaky zamestnanec danej firmy. a vacsina firiem sa na to radsej vybodne ako keby sa mali starat o to aby tam mali dostatok brigadnikov kazdy den. radsej zveria tu starost agenturam a zaplatia im za to. a navyse niekedy to ide z celkom inych fondov danych spolocnosti a nenarusa im to tak rozpocet.
to ze za rovnaku pracu je mozne dostat od odlisnych agentur rozlicny plat je uz otazkou vyberu. takze treba si prejst viacerymi agenturami, preskumat ponuky, spravanie ku klientom a nie sa hned bezhlavo vrhnut do prvej co sa najde
okej, tak sa pustim do vybavovania...
co ja viem, mozno nakoniec skoncim v nejakom brigadnickom centre
ide hlavne o to ze nikdy neviem az tak popredu ze kedy mozem, uvidim...
Cela "banda nenazrana agenturska" je prakticky v Mlynskej Doline v roznych intrakoch: Noslus, Plus, Studentsky servis, PJ servis, SVD (viac nepoznam). Najviac sa mi osvedcil SVD, Studentsky servis a Noslus. PJ servis su najcastejsie (teda pred cca 2-3 rokmi) "vidlacke prace" (= okopavanie zahonov, rylovanie,...). Brigada je dobra len vtedy, ak mas stastie a natrafis na vynosny kseft, inac stoji za prd makovy aj kakaovy (bavime sa o praci cez agenturu samozrejme).
agentury nemam rad je to zdieranie ale je fakt ze aspon kvapka ked neprsi...ale podla mna davaju prilis malo..tych 60-80 sk je malo no ale ako vreckove sa to da... ale neuznavam teda pristup ze "aspon sa nenarobim" alebo pod. skorej si poriadne zamakam a potom skasnem poradne love...najlepsie ak si pozres nejake manualne prace v rakusku mne sa teda postastilo...dostaval som 10eur na hod.no ale to len bolo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no vidis, tak potom brigada cez brigadnicke centrum, je taka ista ako kazda ina
aspon si zarabam sam a nie jak ty ze jak zebrak pytas secko od mamy a oca
to ze za rovnaku pracu je mozne dostat od odlisnych agentur rozlicny plat je uz otazkou vyberu. takze treba si prejst viacerymi agenturami, preskumat ponuky, spravanie ku klientom a nie sa hned bezhlavo vrhnut do prvej co sa najde
co ja viem, mozno nakoniec skoncim v nejakom brigadnickom centre
ide hlavne o to ze nikdy neviem az tak popredu ze kedy mozem, uvidim...
agentura je asi pre mna ta naj moznost.
lenze skoro ziadne agentury nepoznam... poradite nejake?
robil som uz