Kategórie
Bike-techTuristicka / trekingova obuv # výbava # skúsenosti # poradenstvo # turistika # outdoor # cenový limit # nákup # kvalita
Akcia -16% ALÉ KLIMATIK vodoodolné návleky na tretry, čierna
od 40,99 €
-16%
MOC 51,99 €
savings ALÉ Neoprene Shoecover návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
savings
MOC 81,99 €
Akcia savings Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, žltá neón
44,99 €
savings
MOC 69,99 €
Výpredaj -27% GOREWEAR C5 WS Thermo Overshoes návleky na tretry neon žlté/čierne
45,99 €
-27%
MOC 69,99 €
-32% Castelli Diluvio Unlimited návleky na tretry, čierna reflex
od 48,99 €
-32%
MOC 74,99 €
-16% BBB BWS-02B N HEAVYDUTY OSS návleky na tretry, čierna
od 19,99 €
-16%
MOC 32,99 €
Výpredaj -13% Troy Lee Designs Mischief dámske kraťasy, Solid orchid
89,99 €
-13%
MOC 129 €
-13% Karpos BALLISTIC EVO dámske kraťasy, modrá/čierna/ružová
77,99 €
-13%
MOC 91,99 €
Výpredaj -31% Oakley W FACTORY PILOT LITE SHORT dámske nohavice Poseidon
28,99 €
-31%
MOC 70 €
Zakaždým, keď som za posledné roky nejakú technologickú divnosť vyskúšal, tak sa to ukázalo ako dokonalé terno (LS Trango Cube, Arcteryx Bora2). Tieto Magmy mi sadli na nohu ako žiadna iná, tak ich kúpim. Len rozmýšľam, či teda skúsim aj to formovanie teplom, alebo sa na to vykašlem (prefered), aby to náhodou tú topánku nedoje...babralo. Má niekto skúsenosť?
Tiez mam nejake zo Sportisima (Crossroad?) a v nich sa chodim prejst do lesa, posledny rok chodim cca 50km mesacne, podrazka je stale paradna, ale v obybe sa uz po asi 20km odlepila podrazka od zvrsku, no nesiri sa to dalej, drzia. Stali 30€.
Súhlas, mám Garmontky ale Vetta GTX a ako píšeš....
https://www.bike-discount.de/en/columbia-trailstrom-mid-hiking-boots
https://www.bike-discount.de/en/adidas-terrex-free-hiker-2-hiking-shoes
Terén bežná lesná turistika až po stredne náročné trasy- Roháče atď.
Dosli dnes ako nove, zatial najlepsie topanky ake som na pohyb v terene mal. Hadam to spolu potiahneme dalsich 8.
co si mal Moaby? ..ono sa to len tvari ze to je akoze turisticka obuv, v skutocnosti su to obycajne tenisky, z makkej handry Made in Bangladesh.
Ked chces nieco trvacnejsie, pozeraj skor po La Sportivach, Scarpach a pod, Taliani to stale vedia robit...
...ale nebude to stat 60 eur