Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full)
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
Aktualna tabulka, ktoru moze editovat kazdy a doplnat tam svoje vysledky:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Aqbhi6P4HT_odEZydkdBMGxsa1c4QXZ6UGpUUVgzc0E&hl=en
Konecna tabulka s vysledkami za rok 2008:
Mapa startu:
durko, ako vies, ze to bolo na 80% vykonu?
(ak by si isiel na 100, tak to vychadza okolo 17 minut...)
pozri, ten singlac je pekny dolekopcom, tak som aj siel... s tym 80% mas pravdu, neprerataval som to, takze asi 90% t.j. keby som siel na plno, cas by bol okolo 20 min.
kde to presne je? predpokladám, že je to neznačený trail, takže ideálne by bolo zakresliť do mapy
moje udaje su 1. 9. 08, muz, vek 22, vaha 70 kg, MTB HT cca. 13,5 kg, continental mountain king 2,2 vzadu, explorer 2.1 vpredu, cas: 20:20
nebol to Joko?
Nebol... (v pondelok sa bol len vykmihať na hrádzi a aby to nepreháňal, tak v bufete Oprátka si dal dvoch radlerov).
Nie je... je len dedko. A musel by hodne nasypať a prípadne aj odložiť ten 15 kg "míšek s cimentom" čo nosí so sebou, aby dal Kocmundu za 20 minút.
Co sa tyka toho zjazdiku z cerveneo kriza sem sa z blizsimi hlavne viac lokalizujucimi udajmi.. rad skusim ked na to dojde....
Chlapci, chlapci. Ze vraj dedko 50 rokov!
Inak v Krasnanoch byva jeden taky typek (v tom veku), mam dojem ze jazdi na takej favoritke jak ďas.
moje udaje su 1. 9. 08, muz, vek 22, vaha 70 kg, MTB HT cca. 13,5 kg, continental mountain king 2,2 vzadu, explorer 2.1 vpredu, cas: 20:20
inak ja som za taketo veci, len je to pre mna daleko chodit do BA a este k tomu na asfalt...odobne nieco praktizujem aj ja u nas, (asi som sam), ale nebude to nic slavne, matne si spominam na casy spred desiatich rokov a pravdupovediac boli o pat minut lepsie
edit: mar tin nejako si ma predbehol
ked niekoho takeho stretnete, mozete mu jednu prij.... aj za mna?
chapem, ze sa niekomu nepaci, ze sa tade bajkuje, ale nie je to zrovna fair protest...
len cloveka nastve, ked niekto stavia taketo hovadiny prave preto, aby sa tam niekto dochramal...