Kategórie
Bike-tech
-14% Schwalbe plášť ROCKET RON 27.5x2.10 (54-584) Super Ground TLE Speed kevlar
58,99 €
-14%
MOC 68,99 €
savings Schwalbe Marathon Plus MTB 27.5x2.25" Performance SmartGuard plášť, drôt, reflex
36,99 €
savings
MOC 54,99 €
Výpredaj -26% Pirelli Scorpion™ Enduro S 27.5x2.60" HardWALL SmartGRIP plášť, TLR, kevlar
54,99 €
-26%
MOC 82,99 €
Schwalbe EDDY CURRENT FRONT 27.5x2.80" Evolution Soft plášť, TLE, kevlar
65,99 €
MOC 76,99 €
savings Maxxis Dissector 27.5x2.40" WT DH 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
56,90 €
savings
MOC 94,99 €
Akcia -26% Pirelli Scorpion™ E-MTB R 27.5x2.6 HyperWALL TLR plášť, kevlar
58,99 €
-26%
MOC 88,99 €
-18% WTB Vigilante 27.5x2.5" TriTec Fast Rolling plášť, TCS, kevlar
46,99 €
-18%
MOC 66,99 €
Výpredaj -16% WTB Vigilante 27.5x2.50" TCS, Tough High Grip plášť, kevlar
47,99 €
-16%
MOC 66,99 €
Akcia -27% Pirelli Scorpion™ Race Enduro M 27.5x2.50" DualWALL SmartEVO plášť, TLR, kevlar
65,99 €
-27%
MOC 99,99 €
Výpredaj -15% Continental Trail King 27.5"x2.2 ProTection plášť, TR, kevlar
39,99 €
-15%
MOC 49,17 €
Akcia -26% Pirelli Scorpion™ E-MTB M 27.5x2.60" HyperWALL™ SmartGRIP Gravity plášť, TR, kevlar, classic
58,99 €
-26%
MOC 88,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Pirelli XC RC na prachu dost smykaju pri brzdeni, kedze na behuni je prakticky suvisly pas stuplov s minimedzierkami. Ale tie bocne stuple su dost vyrazne, takze stopu vedu dobre.
Tiez mam pocit, ze Pirelli su sice drahsie, ale kvalitou najlepsie plaste co som mal ci uz na ceste ci MTB (moja skusenost vs. Schwalbe, Continental, Specialized, Maxxis, Wolfpack). Vsetky boli pekne rovne, lahke nahadzovanie a ako jedine mi aj na cestaku vedia urzat tlak aj par dni.
Ale co sa tyka rychlosti tak mam pocit ze aj tak bolo najrychlejsie combo este stare Schwalbe Racing Ray/Ralph Snakeskin. Ale vela nevydrzali. Tie nove su sice tazsie ale na bicyclerollingresistance absolutne kraluje konstrukcia Super Ground. Aj Ray aj Ralph vysli perfektne.
- váha +- sedela s údajom výrobcu
- používam ich ako bezduše samozrejme a nahodiť išli bez problémov (aj keď tam môže záležať na ráfe)
- nevšimol som si žiadnu výrobnú nedokonalosť typu hádzanie plášťa alebo bubliny alebo nerovnomerný tvar
- s priľnavosťou v podmienkach, pre ktoré sú primárne určené (tvrdý alebo suchý prašný povrch) som spokojný, ale ani na vlhkom podklade to nie je žiadna tragédia
- na jeseň som prehodil na zimné (tiež Kenda, Hellkat 2,4) v mazľavom blate hore kopcom už totiž prešmykovali
- teraz ich už mám prehodené naspäť a teda síce len pocitovo, žiadne meranie, ale oproti tým Hellkat to ide samé
- defekt ani prieraz som zatiaľ nemal a jazdím po Zobore, čo je relatívne kamenistý terén, na druhej strane nejdem žiadne mega bomby
používam ich na trailovom HT a za mňa zatiaľ proste plnia moje očakávania a potreby a nemám dôvod špekulovať nad zmenou
Axe1 Dik za info, vedel by si ich este zmerat aku maju realnu sirku, na ako sirokom rafe a cca tlaku? Dakde som postrehol ze aj v 2,2" su dost siroke, tak ci nahodou tieto 2,4" by v tom pripade neboli az priliz zbytocne objemne... Ad2, kde si ich kupoval? U nas ich nevidim vobec, cesi sakra draho a potom rozne na DE shopoch...
Nasiel som ich aj na bicyclerollingresistance, trochu ma zneistuje namerana vyska dezenu len 1,8mm, co je este menej ako Aspen/XC RC, Renegade... Aaaale, dobre budu...
Jazdím dlhé roky Maxxis Ikon 27,5 x 2.2.
Posledný rok som v zjazdoch totálne pribrzdená, rozumej - cúvam dole kopcom, proste stratila som akú takú istotu. Mám pocit, že mi zadné koleso lieta ako handra vo vetre
Takže otázka
Môžem dať na predné koleso Ikon 2.2 a na zadné napríklad Rekon 2.4?
Chcela som Pireli XC RC 2.4, ale 27,5 zrejme nevyrábajú, pretože ich nemôžem akosi nájsť.
Alebo dajte tip, čo tam mám obuť, nech som rýchla hore kopcom, ale v zjazde nech ma plášte podržia.
Ja viem, náročná som
Vďaka
edit: no tufo je zvlastne, az take terno to nieje - a myslin 27.5" nerobia. tie odomna vyssie spomenute ale maju velmi podobny vzor ako XC14 ktore jazdim teraz a ten sa mi dost pozdava.
Techniku môžem trénovať, keď budem mať pocit istoty v plášťoch, nie som samovrah
Ta šak pošli nejaký segment v teréne do kopca dáme si priateľský súboj
Pivo platí ten rýchlejší ale
Ja som to mal na 19mm rafkoch
Na zimu som daval Forekaster/Barzo alebo Forekaster/Ardent