zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Doma sa minul a potrebujem vedieť, či toto môžem dolievať do pôvodného, alebo treba komplet vymeniť...
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/tmely-a-lepidla/stans-notubes-bezdusovy-tmel-p283230.html?itm_medium=forum#684376
savings Stan’s NoTubes bezdušový tmel
od 10,90 € savings
MOC 35,99 €A asi najskor ani to mlieko uz tam nieje...
jedná sa o verziu s kevlarovou patkou (skladacie) konkrétne - Schwalbe Nobby Nic a Wicked Will 29"x2,4" verzia Performance, zmes Adix Compound
v popise bolo napísané jasne, že nie su TLR ... na druhú stranu predávajú sa rovnako označené - performance, adix compound ktoré sú uvedné ako TLR (majú aj rovnaké TPI)
...skôr ma zaujíma či to je ozaj nemožné - nebudú napríklad držať tlak alebo proste nie su konstrukčne stavané na bezdušovú prevádzku
poprípade v čom je rozdiel
mám jedny doma nevyužité (po prechode na bezduše) tak uvažujem či ich nevyužijem aspoň na jeseň/zimu
ďakujem za odpovede/vysvetlenie