Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Taktiez som objednal (19.05. v noci) a dnes mi dosli. Zobral som XL. 188/97. Trosku tesnejsie, ale stale v norme. Ja tie kila navyse mam celkom rovnomerne rozhodene (nie len v batohu na bruchu)
Od dnes spustili celkom pekne zlavy na bicykle Canyon (https://www.canyon.com/cs-sk/sale/#section-product-grid) v ramci Svetoveho dna bicykla . Ak by niekto potreboval 100e zlavovy kupon od nich na bajk, este mi 3 ostali, kludne mi napiste sukromnu spravu, poslem.
na samsung internetovom prehliadaci mas v pravom dolnom rohu take tri ciarky na to ked kliknes sa ti zobrazia rozsirene nastavenia a medzi nimi je aj zobrazit stranku ako PC (desktop verzia)
Miro, vypredajte svojich 6 so stratou a potom my predame s radosťou za 0 Neviem čo sa tomu Mondrakeru porobilo ale je z toho už rok guľa na nohe. Toto v každom prípade nie je o biznise.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ja si myslim, ze sa mu neporobilo nic, len ked vyrobca chce dvojnasobok za nieco, co vyzera ako CTM Scroll z cinskeho katalogu, tak asi prestrelil.
Ten dvojnasobok som hodil len tak z brucha. Mna napina hned, ked ten cudesny ram vidim a nemam chut to nejak exaktnejsie porovnavat. Ale tak kazde zbozi si najde kupce. Otazka je len, za aku cenu.
Mondraker minulu nedelu vyhral svetovy pohár v zjazde, neviem koľké skoncilo Ctm. Ale ano moc nepokrocili s dizajnom a ludia si zvykli na.ich zlavy. Aspon nemam stale stary bicykel:)
Ja si myslim, ze sa mu neporobilo nic, len ked vyrobca chce dvojnasobok za nieco, co vyzera ako CTM Scroll z cinskeho katalogu, tak asi prestrelil.
Ten dvojnasobok som hodil len tak z brucha. Mna napina hned, ked ten cudesny ram vidim a nemam chut to nejak exaktnejsie porovnavat. Ale tak kazde zbozi si najde kupce. Otazka je len, za aku cenu.
otázka skôr znie, že či sa Scroll nepodobá na Mondraker... a čo sa týka čudesnosti rámu to je dosť subjektívne, niekto blondínky iný zase brunetky... a čo sa ceny týka, keď začne CTM vyhrávať svetový pohár, aj on bude predávať za ceny Mondrakeru...
Neviem prečo tak podceňujete Mondraker, ale ja ho jazdím takmer tretí rok, najprv crohno carbon R, teraz RR a som extrémne spokojný. Je to nezvyčajný rám, ale o to podľa mňa krajší a ľahký. Jedine čo by som zmenil je, že by som vymenil sram za XT a hlavne brzdy, ale to je hudba budúcnosti. Každopádne za tie roky s touto značkou nemám ani 1 vec, čo by som vytkol.
otázka skôr znie, že či sa Scroll nepodobá na Mondraker... a čo sa týka čudesnosti rámu to je dosť subjektívne, niekto blondínky iný zase brunetky... a čo sa ceny týka, keď začne CTM vyhrávať svetový pohár, aj on bude predávať za ceny Mondrakeru...
Ano, je to silne subjektivne, ten koment bol primarne o tom, ze nemozes ocakavat, ze sa drahsi znackovy tovar bude predavat ako teple rozky, ked nieco podobne mozes kupit lacnejsie.
O vyhravani svetoveho pohara, ako o znamke kvality by sa dalo diskutovat. Dost to bude aj o jazdcoch a tych najlepsich = najdrahsich, zaplatia len ty, ktory vyrabaju vela a predavaju draho, cize vacsie globalne znacky.
Mondraker nepodcenujem, len si myslim, ze to nie je prave masovka a predajcovia asi nadhodnotili potencial. Tak ale lahko byt po vojne general . Plus teda navyse subjektivne je mi z jeho dizajnu nevolno, uz ked sa na neho pozriem, ale to je moj problem. Niekto rad holky, iny dolky.
CTM je nieco ako Mondraker z Wish-u? Neviem, ale fakt vyzeraju podobne...
Ale Mondraker ma neaku historiu a posunul technologie vpred https://youtu.be/c--lKo4k8lk?si=CRmxPHNnNBfAMOav a maju DH/XC team od kt. dostavaju mozno aj feedback?
Povedzme ze aj geometrie maju podobne/rovnake, ale su tu dalsie veci ako antisquat, antirise, leverage ratio atd.. teda ako sa samotne odpruzenie sprava - ako bike realne jazdi
Pociti to clovek ako ja? Asi nie... Nie som neaky Xtra rychly ale nemam problem zist skoro hocico u nas.. Ale lepsi jazdci to isto pocitia. Lebo je fajn si pozriet 2 fotky, porovnat 2 stplce v geo tabulke a nakoniec cenu.. ale takto to uplne nefunguje.
PS: pre mna je Mondraker tiez drahsi a skor pokukujem po niecom, ale inak sa mi celkovo ako znacka paci
Ano, je to silne subjektivne, ten koment bol primarne o tom, ze nemozes ocakavat, ze sa drahsi znackovy tovar bude predavat ako teple rozky, ked nieco podobne mozes kupit lacnejsie.
O vyhravani svetoveho pohara, ako o znamke kvality by sa dalo diskutovat. Dost to bude aj o jazdcoch a tych najlepsich = najdrahsich, zaplatia len ty, ktory vyrabaju vela a predavaju draho, cize vacsie globalne znacky...
veď ja som ani o kvalite nehovoril... ono je to presne naopak, tí čo predávajú drahý značkový tovar ako teplé rožky (o kvalite nehovorím), si môžu zaplatiť najlepších=najdrahších jazdcov, a to práve preto že vyrábajú veľa a draho... a vyrábať veľa a draho sa nedá keby to ľudia nekupovali ako teplé rožky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A zrolovat na spodok aby som to odklikol nejde. Mozno len mne to nejde..
https://www.mtbiker.sk/shop/brand/all/mondraker
Z iného súdka kolesá Fulcrum za fajn ceny:
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/vypletene-kolesa/cestne-kolesa/fulcrum-rapid-red-3-275-sada-kolies-kotucove-pevna-os-oem-p278600.html
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/vypletene-kolesa/cestne-kolesa/fulcrum-rapid-red-900-db-28-sada-kolies-kotucove-pevna-os-oem-p278594.html
-48% Fulcrum RAPID RED 3 27.5“ sada kolies, kotúčové, pevná os, OEM
399 € -48%
MOC 769 €https://shop.maraton.bike/znacka/mondraker/
40tka na scott
https://shop.maraton.bike/znacka/scott/
Sú podobné s tým CTM, no rozdiel na prvý pohľad ja laik vidim pri trubkach pri hlavovom, mondraker s tým 'okom' na zavesenie je nezvyčajnejsi
otázka skôr znie, že či sa Scroll nepodobá na Mondraker...
.
A kto jazdí duše, tak tu majú Fast trak 26/27,5/29*2,35 a Ground control 26/29*2,35 po 12,50€.
https://www.specialized.com/sk/sk/plte-fast-trak-sport/p/205201?color=330394-205201&searchText=00122-4063
.
https://www.specialized.com/sk/sk/plte-ground-control-sport/p/203399?color=331197-203399&searchText=00122-5043
O vyhravani svetoveho pohara, ako o znamke kvality by sa dalo diskutovat. Dost to bude aj o jazdcoch a tych najlepsich = najdrahsich, zaplatia len ty, ktory vyrabaju vela a predavaju draho, cize vacsie globalne znacky.
Mondraker nepodcenujem, len si myslim, ze to nie je prave masovka a predajcovia asi nadhodnotili potencial. Tak ale lahko byt po vojne general
Ale Mondraker ma neaku historiu a posunul technologie vpred https://youtu.be/c--lKo4k8lk?si=CRmxPHNnNBfAMOav a maju DH/XC team od kt. dostavaju mozno aj feedback?
Povedzme ze aj geometrie maju podobne/rovnake, ale su tu dalsie veci ako antisquat, antirise, leverage ratio atd.. teda ako sa samotne odpruzenie sprava - ako bike realne jazdi
Pociti to clovek ako ja? Asi nie... Nie som neaky Xtra rychly ale nemam problem zist skoro hocico u nas.. Ale lepsi jazdci to isto pocitia. Lebo je fajn si pozriet 2 fotky, porovnat 2 stplce v geo tabulke a nakoniec cenu.. ale takto to uplne nefunguje.
PS: pre mna je Mondraker tiez drahsi a skor pokukujem po niecom, ale inak sa mi celkovo ako znacka paci
O vyhravani svetoveho pohara, ako o znamke kvality by sa dalo diskutovat. Dost to bude aj o jazdcoch a tych najlepsich = najdrahsich, zaplatia len ty, ktory vyrabaju vela a predavaju draho, cize vacsie globalne znacky...
veď ja som ani o kvalite nehovoril... ono je to presne naopak, tí čo predávajú drahý značkový tovar ako teplé rožky (o kvalite nehovorím), si môžu zaplatiť najlepších=najdrahších jazdcov, a to práve preto že vyrábajú veľa a draho... a vyrábať veľa a draho sa nedá keby to ľudia nekupovali ako teplé rožky...