Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Kto sa ale chce vymedzene z jednej strany venovať iba strelnici, ktorú si svetové mocnosti zriadili na UA, jeho voľba.
Ja mu za to určite nadávať nebudem.
Ja viem tak, že čas a miesto určil Putin, bez toho aby sa dohadoval s inými svetovými mocnosťami.....či sa mýlim?
Toto sú presne tie sračky..... produkt hybridnej vojny
plus velke mnozstvo vyrazne presnych uderov na ruSSacku techniku v poslednej dobe tiez naznacuje, ze to take terno s tym hyper/uber ruSS rusenim nebude, ale to by tiez nebolo nic nove s tou wunderwaffen propagandou ze?
btw, tu je pekna ukazka relativne sofistikovanej propagandy, na ktoru naskocili vsetci, pomer municie UA:ruSS a znova ich wunder priemysel, ktory udajne chrli municiu hypersonickou rychlostou
Pre tých, čo nevedia význam slova vojna podľa slovenského trestného zákona https://www.lewik.org/term/1422/vojna-trestny-zakon/. Nechápem prečo by mal niekto niekomu oficiálne oznamovať, že toto je vojna. Ani pri vražde nemusí páchateľ povedať, že niekoho zabil, že ?
Pre tých, čo nevedia význam slova vojna podľa slovenského trestného zákona https://www.lewik.org/term/1422/vojna-trestny-zakon/. Nechápem prečo by mal niekto niekomu oficiálne oznamovať, že toto je vojna. Ani pri vražde nemusí páchateľ povedať, že niekoho zabil, že ?
Áno, je to tak.
Podľa TZ SR Slovensko aktuálne nie je vo vojne s nikým.
Ale platnosť TZ SR pre UA a RU je irelevantná, to hádam chápeš.
Ten TZ SR hovorí, že ak si Slovák, tak kľudne tento konflikt môžeš označovať ako vojna. To hádam chápeš. 😁
Teda ak sa bavíme o tom, či je to vojna, tak áno je ( ak si Slovák). Pre Rusov a iných nech je to pre mňa za mňa aj "Ferko Jožko".
Ale no tak, aby to bola vojna, tak to predsa treba poslat doporucene, prijimatel to musi akceptovat, a podpisat a opeciatkovat ze vojnu prijima, a az ked to posvati papez tak sa to oficialne pre nato stava vojna
Šéf NATO souhlasí s použitím zbraní na cíle v Rusku.
Skús prosím ťa zohnať ešte aj videozáznam, na ktorom Stoltenberg potvrdzuje obsah toho článku.
Nejak sa mi nechce veriť, že ten článok je voľným prepisom toho, čo na videozázname Stoltenbergoho vyjadrenia zobrazujú titulky.
Skús prosím ťa zohnať ešte aj videozáznam, na ktorom Stoltenberg potvrdzuje obsah toho článku.
Nejak sa mi nechce veriť, že ten článok je voľným prepisom toho, čo na videozázname Stoltenbergoho vyjadrenia zobrazujú titulky.
lol
nejak nemám slušnú verziu ako ti na toto odpovedať
ale zožeň si.
Pre pochopenie toho čo píšem treba vidieť medzinárodný právny stav tak, ako ho vidia vrcholní predstavitelia.
A to tak, že na UA je síce vojenský konflikt (podľa rusov špec. operácia, no to je jedno), ale nie vyhlásená vojna.....
Ešte by som Ti rád odpovedal čo je medzi Ukrajinou a Ruskom z pohľadu medzinárodného práva. Je to "vojnový konflikt". Totiž medzinárodné právo nepozná pojem "vojna".
Toľko GOOGLE.
Chceš po mne link na neexistujúci stav, prepáč, ale s neexistujúcim linkom ťažko poslúžim.
....
Už rozumiete pomaly rozdielom medzi pojmami vojna, vojenská operácia, vojenský konflikt, vojenská pomoc, či štátny terorizmus?
....
Tusim sa nejak zamotavas. Tak ten stav, co nam tu pracne vysvetlujes je oficialny alebo neexistujuci? Lebo oficialny neexistujuci stav je akurat tak fajn oxymoron.
Nerozumiem tvojim vysvetleniam a myslim si, ze je to nepodstatne a zbytocne slovickarenie. Russ take vobec neriesi, on riesi len obnovu zaslej slavy ZSSR za kazdu cenu. Putin uz v ucebniciach dejepisu bude a oligarchovia okolo si chcu nakradnute peniaze aj uzit (idealne na dekadentnom a civilizovanom zapade, kam posielaju aj deti), takze rozputat WWIII tiez zrovna netuzia.
Putin je uz stary ***** a preto sa ponahlal a skusil zobrat UA naraz, co bolo prilis velke susto a nastastie nevyslo. Ak by isiel postupne salamovo, to by bolo ine kafe.
Ok, jednu otazku bez odpovedí som tu už položil.
Registruješ niekde v západných krajinách reálny prechod na hromadnú vojnovú výrobu?
Neviem preco sa na to pytas, ale nie neregistrujem. Pokial mas teda na mysli stav, ze ekonomiku taha vojnova vyroba. Ale tusim tu niekto spomninal, ze takyto tazny kon sa casom presili a skape.
Ale zaregistroval som, ze EU uz precitla s kamaratstva s Russkom a podporu zbrojenia zacala riesit napr. banky zacali poskytovat uvery aj zbrojarom.
Ale aj ja sa teda spytam, nech mame jasno v zakladnych veciach. Kto zacal tuto vojnu na Ukrajine (alebo ako to nazyvas) a preco?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mu za to určite nadávať nebudem.
Ja viem tak, že čas a miesto určil Putin, bez toho aby sa dohadoval s inými svetovými mocnosťami.....či sa mýlim?
Toto sú presne tie sračky..... produkt hybridnej vojny
https://xxtomcooperxx.substack.com/p/ukraine-war-30-april-2024
plus velke mnozstvo vyrazne presnych uderov na ruSSacku techniku v poslednej dobe tiez naznacuje, ze to take terno s tym hyper/uber ruSS rusenim nebude, ale to by tiez nebolo nic nove s tou wunderwaffen propagandou ze?
btw, tu je pekna ukazka relativne sofistikovanej propagandy, na ktoru naskocili vsetci, pomer municie UA:ruSS a znova ich wunder priemysel, ktory udajne chrli municiu hypersonickou rychlostou
https://threadreaderapp.com/thread/1794812519724511268.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2H2hRSSf5_1izN8y40vtyIloMUcL707P4_3Q4l91245nC13181v1jQhrM_aem_Ac-7GUO-D0WFWKqffuMswTEPT4ko9A2bETdtON6Fg1bIoIhJSKXloy5n3HibXtKHr-ONSo2NErdZMZhS3UC4GBiJ
Nie, v tomto sa určite nemýliš.
Ď., mirec16, bolo by to fajn.
Áno, je to tak.
Podľa TZ SR Slovensko aktuálne nie je vo vojne s nikým.
Ale platnosť TZ SR pre UA a RU je irelevantná, to hádam chápeš.
Teda ak sa bavíme o tom, či je to vojna, tak áno je ( ak si Slovák). Pre Rusov a iných nech je to pre mňa za mňa aj "Ferko Jožko".
Šéf NATO souhlasí s použitím zbraní na cíle v Rusku. Pro je i část členských zemí
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nato-jens-stoltenberg-ukrajina-zbrane-uzemi-ruska-valka.A240528_121748_zahranicni_kha
Samozrejme, s textom "Vojna na Ukrajine" by nemal mať nikto problém, a nielen na SK.
Šéf NATO souhlasí s použitím zbraní na cíle v Rusku. Pro je i část členských zemí
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nato-jens-stoltenberg-ukrajina-zbrane-uzemi-ruska-valka.A240528_121748_zahranicni_kha
Ď, veľmi zaujímavá výzva americkej administratíve. Toto stojí za sledovanie.
lol
nejak nemám slušnú verziu ako ti na toto odpovedať
ale zožeň si.
A to tak, že na UA je síce vojenský konflikt (podľa rusov špec. operácia, no to je jedno), ale nie vyhlásená vojna.....
Ešte by som Ti rád odpovedal čo je medzi Ukrajinou a Ruskom z pohľadu medzinárodného práva. Je to "vojnový konflikt". Totiž medzinárodné právo nepozná pojem "vojna".
Toľko GOOGLE.
Stalo sa.
Ok
....
Už rozumiete pomaly rozdielom medzi pojmami vojna, vojenská operácia, vojenský konflikt, vojenská pomoc, či štátny terorizmus?
....
Tusim sa nejak zamotavas. Tak ten stav, co nam tu pracne vysvetlujes je oficialny alebo neexistujuci? Lebo oficialny neexistujuci stav je akurat tak fajn oxymoron.
Nerozumiem tvojim vysvetleniam a myslim si, ze je to nepodstatne a zbytocne slovickarenie. Russ take vobec neriesi, on riesi len obnovu zaslej slavy ZSSR za kazdu cenu. Putin uz v ucebniciach dejepisu bude a oligarchovia okolo si chcu nakradnute peniaze aj uzit (idealne na dekadentnom a civilizovanom zapade, kam posielaju aj deti), takze rozputat WWIII tiez zrovna netuzia.
Putin je uz stary ***** a preto sa ponahlal a skusil zobrat UA naraz, co bolo prilis velke susto a nastastie nevyslo. Ak by isiel postupne salamovo, to by bolo ine kafe.
Registruješ niekde v západných krajinách reálny prechod na hromadnú vojnovú výrobu?
Neviem preco sa na to pytas, ale nie neregistrujem. Pokial mas teda na mysli stav, ze ekonomiku taha vojnova vyroba. Ale tusim tu niekto spomninal, ze takyto tazny kon sa casom presili a skape.
Ale zaregistroval som, ze EU uz precitla s kamaratstva s Russkom a podporu zbrojenia zacala riesit napr. banky zacali poskytovat uvery aj zbrojarom.
Ale aj ja sa teda spytam, nech mame jasno v zakladnych veciach. Kto zacal tuto vojnu na Ukrajine (alebo ako to nazyvas) a preco?