Týmto chcem apelovať na horespomenuté indivídiá aby sa krotili a našli si iné fórum lebo sa naserem, celé to tu od Červa kúpim a mravenčov prácou módov tu dám všetky deti a chrobákov Truhlíkov zmazať. hehe
Vážení zamyslime sa nad svojimi činmi, rečami a povahami a staňme sa lepšími a prijatelnejšími pre toto fórum.
P.S. Nabudúce začnem vymenovávať týchto trtov osobitne, tak si dajte pozor aby ste sa nemuseli červenať ako orangutánova riť.
posledný komentár: 10. 8. 2021 o 16:27
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
A pri tejto príležitosti by som sa xcel spýtať. Bol už v histórii tohto fóra volakto vyhodený? Možno by čas od času neuškodilo.
A druhá idea. Nemôžu modi pripevniť dotyčnému hňupovi povedzme dočasne nejaký symbol pod avatar, alebo kdesi? Napr. by človek dostal výstrahu: Ešte raz a 2 týždne ti bude pod nickom svietiť červeným "sportshop"
Suhlasim,bolo by to fajn. S tym, ze by to bol znak kosostvorca v strede s ciarkou. Znamenalo by to, ze dotycny pojde skoro do... ak sa nepolepsi: D Oplan.
Zajtra idem na bicykel, a pojdem aj s františkom no ten ešte nevie či pojde bo nemá nastavenu prehadzovačku, ale už sa teším. Myslíte, že si mám zobrať tu flašu? bojim sa že ju stratím....
I vote for pitchný kosoštvorec!
Aby si dotycny ogrgeľ uvedomil, ze su aj krajsie veci na tomto svete ako bezbreho prispievat na forum, venoval sa radsej im a krotil sa: )
PS: Problem (ne)obmedzenych prispivatelov na forum nevidim ako problem: ) Let them live. With a <|> sign on their backs: ))
my sme na vas robili vy oplanci soplavi!
Prečo som to vedela,že to takto zoberieš
No nevím,Turbi má pravdu,možno som v tom zozname aj ja,ale ja sa nehrabem do odborných tém,moje miesto je na pieskovisku..ako aj v reálnom živote...
Marečej mal tiež dobrú myšlienku veď nie nadarmo fetuje. Vidím v ňom velký potenciál. hehhe
Nemám nič proti srande a OTčkam /sám sa bavím a prispievam aj zbytočnými poznámkami/ ale vo fóre je veľa ***** odpovedí keď sa niekto kto nemá ani páru rozpisuje "odborným" okom a najhoršie je, že ešte sa mu prišťastí mať aj pritakajúcich rovnako blbých spolusúputníkov.
Swifty Ty nezabudni že tiež nie si žiaden borec tak si radšej zmaž - neserte ma stale blbymi otazkami a poznamkami. hehe
Čo je veľa to je moc. hehe
Zajtra idem na bicykel, a pojdem aj s františkom no ten ešte nevie či pojde bo nemá nastavenu prehadzovačku, ale už sa teším. Myslíte, že si mám zobrať tu flašu? bojim sa že ju stratím....
megaloooooooooooool
Mareček vám možno zabudol napísať, že módi okrem mazania, presúvania a upravovania tém nemajú viac kompetencií. Do profilov a avatarov zasahovať nemôžeme (keby to fungovalo, verte že by veľa vecí nebolo tak, ako je
A Turbi, mareček mi v trenčanskej nemocnici sľuboval, že predá tú svoju príšeru a nakúpi za utŕžené koruny nejaký kvalitný matroš.
ps: pricom, tiez som za srandu a obcas aj OT...ako turbi spravne poznamenal
A to co tu budeme cele Slovensko vychovávať. Šak deti sa rodia stále. A keď uvidia, ze tu je pekne, krásne bajkove fórum a môže si sem vyliať svoje ubolene (emacke