Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tak som to dnes dobúchal:včera vlakom do N.Mesta nad Váhom a odtiaľ cez Čachtice-Prašník-Dobrú Vodu-Katarínku-Smolenice-Starý Plásť-Čermáčku až domov do PK, s prespaním pod Čiernou Skalou, 113km😎, Počasie včera dobré, na slnku 42°C, v noci bolo 12°C, dnes už dažďové prehánky...terén poväčšinou suchý, až na južný objazd Klokoča, je tam ťažba😳skoro som sa tam utopil v bahne😂...asi najviac sa mi páčil chodník na Veľký Plešivec...taký trail okolo KH ale tak hodinový...a lúky z Výtoku na Dobrú Vodu...ešte malé upozornenie:šenk na Dobrej Vode až od 15hod👎😂...a pekne opravená pivnica na Kolovrátku👍👍👍
ja som si to vcera po praci svihol na Pezinsku babu, kratku ale intenzivnu prehanku som preckal v chate korenny vrch. Po dazdi to v lese vyzeralo ako v dzungli.
Tak to sme sa mozno videli, bol som tam so synom. A ucili sa tam nejake damy.
Je to možné.
Videl som tuším jedného pána a jednu dámu. Na konci trailu na vracaku (smer Kamzik) stáli dvaja bajkeri. Veľmi som neregistroval, lebo som mal prácu s tým, aby som sa do zákruty vošiel 😀
Inak ma zmiatla značka na začiatku tohto trailu, pretože je tam nová tabuľka so znakom "zákaz vjazdu", pod tým je preskrtnuty chodec. Vravel som si, že v živote som nevidel nikoho ísť po tomto traile hore, tak som šiel.
Áno, pesiakov som už stretol, ale na tom stĺpiku je prvá značka "zákaz vjazdu", pod ňou piktogram preskrtnuteho chodca a ešte je tam tuším napísané, že ide o jednosmerný trail. Úmysel bol pravdepodobne ukázať chodcom, že tam nemajú čo robiť. Preto mi prišiel na hornom konci symbol zákazu vjazdu nadbytočný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem ci to tam nebolo už na jeseň...včera som tam bol tiež a práve tam prebiehali lekcie jazdy na MTB 😛
Pozor, jeden vo výške hlavy tam ešte ostal. “Prvý” od brodu/mostíka.
Boli to tie pôvodné, "podjazdné" hraby z decembra, čo sa postupne upravovali.
V lokalite ostali ešte dve neprejazdné miesta, obe medzi mostíkom a MS.
Je to možné.
Videl som tuším jedného pána a jednu dámu. Na konci trailu na vracaku (smer Kamzik) stáli dvaja bajkeri. Veľmi som neregistroval, lebo som mal prácu s tým, aby som sa do zákruty vošiel 😀
Inak ma zmiatla značka na začiatku tohto trailu, pretože je tam nová tabuľka so znakom "zákaz vjazdu", pod tým je preskrtnuty chodec. Vravel som si, že v živote som nevidel nikoho ísť po tomto traile hore, tak som šiel.
Aha, tak som našiel aj fotky. Hore aj dole je rovnaká tabuľka.
https://www.facebook.com/groups/272344859642432/permalink/2357195211157376/