Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Tie maju este mensi odpor ako tlr zavodne gravel plaste. Pri obrovskej ochrane proti defektom. Ako to je mozne? Asi teda budu malo pohodlne oproti ostatnym, aj napr tlr plastom s dusou.
Skoda, ze su iba s tym reflexnym pasikom a nie cele cierne.
Helou. Vozíte niekto na endurance bicykli (alebo aj inom..) 32C plášte, resp. až 34C? Podelíte sa o skúsenosti? Pozerám po slickových plášťoch, s väčším objemom pre pohodlie na rôznych cestách s občasným prebehnutím ujazdenej šotky....či polňačky (pomer jazdy 92:8 )
Helou. Vozíte niekto na endurance bicykli (alebo aj inom..) 32C plášte, resp. až 34C? Podelíte sa o skúsenosti? Pozerám po slickových plášťoch, s väčším objemom pre pohodlie na rôznych cestách s občasným prebehnutím ujazdenej šotky....či polňačky (pomer jazdy 92:8 )
Ako sa tu už viackrat spomínalo, doležitú úlohu hrá vnútorná šírka ráfika. Napr mám obuté 28 ičky Tufo na 21 mm širokých rafkoch a plášť sa nafúkol na 31,8 mm.
Zdravim, mám starší cestný bicykel CTM blade race, r 2017, sú na ňom plášte široké 25mm. Bude mi treba kupovať nové a rozmýšľam či by tam nevošli 28mm kvôli komfortu. Miesta v zadnej stavbe nejak veľa nie je, nameral som nejakých 31mm. Ma niekto skúsenosti či na tom bicykli vojdú 28mm plášte, prípadne koľko miesta medzi plášťom a ramom sa na cestaku odporúča aby to nerobilo problémy. Za rady vopred ďakujem.
Novy gravel mi pride s pneu schwalbe g one rs evo. Pneu chcem jazdit s dusami. Citam na tieto pneu rozne pouzivatelske recenzie, jasne, su to rychle zavodne plaste ale ludia sa stazuju na defekty. Ked to teda este chcem jazdit s dusami, je to este horsie z hladiska odolnosti proti defektom? Vymenit ich hned za nieco ine?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plaste pre gravel - 40mm
Jazda cesta/gravel 80/20 %
Jazdit budem s dusami
Lepsia odolnost proti defektom
Priemerne rychle
Vychadza mi z toho nejaky slick, ale neviem aky
okrem blata da vsecko
touring gumy su viac pancierovane a robene na duse.
podla merani, to vsak neznamena horsie straty ako gravel.
Skoda, ze su iba s tym reflexnym pasikom a nie cele cierne.
Nové "obutie" vzadu - Challenge Elite Pro 28 mm
Ako sa tu už viackrat spomínalo, doležitú úlohu hrá vnútorná šírka ráfika. Napr mám obuté 28 ičky Tufo na 21 mm širokých rafkoch a plášť sa nafúkol na 31,8 mm.
ctm ale nema dokumentaciu pre kazdy model, kde by to bolo popisane.