Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Jezus mohol by si si odpustiť osobné útoky? A zmazať svoj komentár? Lebo urážky? Podľa Polície SR, aj podľa Okresného súdu v Bratislave, kde sa riešila náhrada škody od cyklistu, ktorý sme vyhrali (dôkazového bremeno bolo na nás) a rozsudok je právoplatný, som ako šofér nepochybil, urobil som jediné možné rozhodnutie, aby som sa vyhol zrážke s cyklistom, ktorý zoskočil z chodníka na cestu.
PS. Je zaujímavé , že pravdivý komentár bol zmazaný a označený za pokus o flame, ale osobné útoky od moderátora sú povolené. Gratulujem.
Kráľova Lehota, poznáte to? Ako funguje toto železničné priecestie? Bol som tam 2x na sútoku Váhov a vždy cez červenú. Keď idem okolo, tiež vždy červená a vlaky šikorokoďaleko nikde. Je tam poľná cesta, je tam lúka ktorú kosievajú, inú prístupovú cestu nepoznám a nevidím na leteckých snímkach. To je nejaká privátna rampa na kľúčik? Rád sa poučím aby som nebol za debilka (a možno ním už som, lebo nechápem)
chlapi ale tak treba trošku aj predvídať a prispôsobiť sa situácii... idem včera za jedným mtb-čkárom po lesnej asfaltke...v diaľke vidno že sa tam otáča auto,úzka cesta takže to naraz nedalo,ja už prestávam točiť., ten predo mnou stále "na plné pecky" ,nakoniec zaflekoval pred tým autom a začal vrieskať vulgarizmy... ja som tam kľudne došiel kým sa otočilo (tamten už frčal ďalej), v aute za volantom také cca 18 ročné dievčatko... určite bolo dosť vystresované z toho otáčania a ešte na ňu bude niekto vrieskať...
milos21
Tie rampy som tiež nikdy nezastihol otvorené.
Asi to vyhodnotili že lepšie sú pokazené rampy zatvorené ako pokazene a otvorené… a nemusia ich stale opravovať….
„Keď prišiel súdny znalec, tak poprosil cyklistu, aby vyšiel hore na kopec, aby sa spustil a aby skúsil ubrzdiť. Viete čo povedal? Že on sa bojí brzdiť na takých kameňoch. On sa bál o seba, že by nespadol,“ priblížil Pramuka.
Stavim sa ze gaučový ebiker. Motor ich vyskriabe nahor, ale potom plne gate nadol..
Akoze ten cyklista ak to bol cyklista je magor o tom potom. Ale to ze sa pesiaci uhybaju vzdy nelogicky a kazdy do opacnej strany, hlavne baby sa uhnu do tej strany ktora je dalej, to mam vela skusenosti aj u nas.
nelogicky podla teba mozno. stavim dvacku ze v drvivej vacsine myslienkovy pochod uhybania sa nekonci tym ze hura pojdem na 40 dni na jisku... to ze cyklisti (cestni mtb ebike) casto jazdia ako dobytok je fakt. zvysok je len pravdepodobnost... na nasej relativne nedavnej prechadzke po asfaltke od hlinu na kacin oproti nam zjazdoval bratislavsky znamy team a teda s prehladom a bezpecne nas s manzelkou a dcerou neminali ani nahodou aj ked sme sli pri pravom kraji cesty. to ze za zakrutou mozu stretnut dve skupiny chodcov zjavne nebola moznost s ktorou pocitali...
No a co sa ti zda logicke ze ta co je vpravo uteka dolava a ta vlavo zas uteka opacne doprava?
Nemusi clovek ani rychlo ist, ani to neskusam lebo viem co robia ti ludia a nemozem pocitat s tym ako by som sa uhybal ja.
To ze ludia na bikoch/ebikoch lietaju ako sialeni hlava nehlava je fakt. Nemusim byt ani pesiak a kolko krat ma pri vyslape skoro vyvalil/i blbec co si potrebuje nieco dokazovat smerom dole.
sorry doplnil som edit z nasej vychadzky... nehladaj logiku kde nie je. kazdy reaguje inak. jednoducha vec s ktorou sa treba zmierit. alebo nekricat "pozor" ale "pojdem z lava" zavodnicka "lava" nestaci
doplnam z vyjazdu vcera, mozes zvonit, dakovat, flekovat a dostanes uplny ignore lebo kamosky su tak zabrane do rozhovoru o tom aky to bol borec vcera vecer ze keby jej preletelo lietadlo nad hlavou tak o tom ani len netusi
no a samozrejme museli ist 4 vedla seba po zapadnej strane SNP mostu kde je cyklisticka znacka ktora zakazuje vstup chodcom tu samozrejme ignorovalo dalsich odhadom 40 ludi pocas tej minuty co som tade isiel
pokial tam nebudu stat policajti na oboch koncoch zabudni na to ze tam nebudu chodci. uz len kvoli foteniu hradu / zapadu slnka... rovnako ako cyklisti na michalskej / venturskej.
ked uz chces ohladuplnost tak z principu su cez vikend zasadne vhodnejsie mosty pre cyklistu ktore pouzit na prechod ponad Dunaj
Bezne tade nechodim ale sli sme s kamosom a takto vysla trasa. Najcastejsie jazdim po starom a lanfra.
Len z pohladu zakona ked cyklista vlezie na dialnicu tak su do 5 min pri nom cajti, dostane mastnu pokutu a ide peso prec. Ked sa stovky pesiakov promenaduju po cyklistickych cestach nikoho to nesere a policajti to nechavaju tak az do momentu ked sa nieco stane. A este aj vtedy dostane cyklista vy*****vane ze ma davat pozor na tych co tam nemaju co robit.
Preco by to potom niekto dodrzoval ked vie ze sa mu aj tak nic nestane 🤷
scarinko, čo sa týka Mostu SNP, tak nechci, aby bežní ľudia rešpektovali to úplne nezmyselné značenie. Sú to skrátka na oboch stranách chodníky pre peších, polstoročia sú to chodníky pre peších, tam bežného človeka ani nenapadne sledovať nejaké "dopravné značenie".
Jediným riešením je nenaháňať tam segmenty, ale pomaly tade pomedzi chodcov prejsť. Klúčové slovo je tu "ohľaduplnosť", nie "zákon".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S tymto nazorom je vás tu viac? Lebo mne sa zdá, že iba ty to tu takto rozsirujes a potom sa na to sám odvolavas odvolavas.
PS. Je zaujímavé , že pravdivý komentár bol zmazaný a označený za pokus o flame, ale osobné útoky od moderátora sú povolené. Gratulujem.
https://www.google.com/maps/@49.0216198,19.7970386,3a,75y,27.79h,78.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1spALdzncMOWn9ExwFzvY70Q!2e0!7i13312!8i6656?entry=ttu
Tie rampy som tiež nikdy nezastihol otvorené.
Asi to vyhodnotili že lepšie sú pokazené rampy zatvorené ako pokazene a otvorené… a nemusia ich stale opravovať….
Prípadov pribúda, len nie sú tak medializované... Napríklad tomu časti verejnosti vadí, že polícia z času na čas spraví akciu zameranú na cyklistov.
Stavim sa ze gaučový ebiker. Motor ich vyskriabe nahor, ale potom plne gate nadol..
Nemusi clovek ani rychlo ist, ani to neskusam lebo viem co robia ti ludia a nemozem pocitat s tym ako by som sa uhybal ja.
To ze ludia na bikoch/ebikoch lietaju ako sialeni hlava nehlava je fakt. Nemusim byt ani pesiak a kolko krat ma pri vyslape skoro vyvalil/i blbec co si potrebuje nieco dokazovat smerom dole.
no a samozrejme museli ist 4 vedla seba po zapadnej strane SNP mostu kde je cyklisticka znacka ktora zakazuje vstup chodcom
ked uz chces ohladuplnost tak z principu su cez vikend zasadne vhodnejsie mosty pre cyklistu ktore pouzit na prechod ponad Dunaj
Len z pohladu zakona ked cyklista vlezie na dialnicu tak su do 5 min pri nom cajti, dostane mastnu pokutu a ide peso prec. Ked sa stovky pesiakov promenaduju po cyklistickych cestach nikoho to nesere a policajti to nechavaju tak az do momentu ked sa nieco stane. A este aj vtedy dostane cyklista vy*****vane ze ma davat pozor na tych co tam nemaju co robit.
Preco by to potom niekto dodrzoval ked vie ze sa mu aj tak nic nestane 🤷
zase si uplne mimo ti policajti by do 5 minut na dialnici zastavili aj traktor a dokonca aj chodcov... tam ide o zivot vsetkym zucastnenym.
Jediným riešením je nenaháňať tam segmenty, ale pomaly tade pomedzi chodcov prejsť. Klúčové slovo je tu "ohľaduplnosť", nie "zákon".