Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
Ked chcimirom dojdu argumenty, tak vytiahnu ze russko je velke a mocne.
Ano vidime, scoobydoo vany, zajacie pletiva na zastaranych tankoch a rozne neobrnene "vozitka" na bojisku.
"Nepriestrelne" vesty z tenkeho plechu (ci dokonca airsoftove) a vybavu co si kazdy vojak musi kupit za svoje...
5 minutovy vycvik a hajde do ostreho boja... russko je velke a mocne.. copyrightforeignpolicy.com foreignpolicy.com copyrightencrypted-tbn0.gstatic.com encrypted-tbn0.gstatic.com
Mne napr ohrozuju momentalne lacne cinske vyrobky kedze maju cinania jednak lacnu pracovnu silu a lacne nerastne suroviny od.koho asi? a omnoho mensiu byrokraciu. Stracame konkurencieschopnost.
Tak sa tomu nebráň, aby si neeskaloval problém. Nechaj Číňanov predávať lebo majú tiež atomofky.
stačí si vymeniť tento blábol roka 2024 za rok 1938.T.Snyder to povedal presne,ak by sa čsr v roku 38 nemcom vojensky postavila vojna by nebola.Vojnu prehrávajú politici ,nie vojaci.
Len krátko: zjednotení za mier = zjednotení s Ruzzkom
Stačilo tých pár uryvkov.
Je to smutné (a vlasy dupkom stávajú, na mojej nedvadsiatnickej hlave), že ktokoľvek pricetny,triezvy, uvažujúci dokáže niečo takéto vyprodukovať či obhajovať.
Už len pozývací list chýba (alebo je napísaný??)
Ua potrebuje prave podporu a zbrane. Preto som im ich poslal a to rovno dvojnasobok, kedze stale nic nechapes. A ano, keby bolo treba, idem bojovat. Ale zatial netreba, prospesnejsi som svojou podporou. A pamataj na to, ze cim viac nezmyslov vyprodukujes, tym viac im poslem.
Mimochodom nie je ti ani trochu sproste povysovat sa nad tie miliony ukrajincov? Oni bojuju a dobre vedia za co. Ty sa snazis robit z nich blbcov, co sa len nechavaju nezmyselne zabijat. Oni vedia 100x lepsie co robia a preco im stoji za to aj zomriet. Ty nevies nic, len sa bojis o vlastnu prdel a este to aj robis uplne hlupo, polizujuc sa agresorovi. Pokojne sa niekde v kute boj, ale aspon pri tom nezavadzaj tym, ktori s agresorom bojuju a nie su z neho dosrati...
Dalsia vec vdaka aj Vam narasta fasizmus a nacionalizmus v celej europe. Do politiky sa.dostavaju nebezepecni ludia nielen u nas.
Cokupit tak ako ty sa snazis podporovat vojnu tak isto ja sa budem snazit aby sa vojna skoncila a vsetci sme sa ukludnili a zacali zit v mieri.
Ad 1. ano, nadaval som ti ja. Mam o rok viac ako Gebula
Ad 2. tak sa im nebran a uzavri dohodu s cinskym predajcom, odovzdaj mu cast svojich najlepsich zakaznikov
Ad 3. ti nebezpecni ludia sa tam dostavaju vdaka hybridnej vojne vedenej russkom. Si tiez jej vojakom, len teda na zlej strane.
Ad 4. Kde budu v mieri zit ti ludia, ktorym ruSSaci roz***** domy na sracky, zaminovali polia a znicili zivoty ? Zaplatia im tvoji chlebodarci odskodne ? Jasne, ponuknu im bezplatne ubytovanie na Sibiri, jupiii
By ma zaujímalo ako je to s tými biliónmi v origináli. Billion v angličtine je miliarda v slovenčine/češtine. Náš bilión je v US angličtine "trillion".
Jednoduche riesenie - dajme UA naspat jadrove zbrane, ktorych sa predym v prospech Ruska zriekla. Problem vyrieseny.
Nic im netreba davat. Technologiu nosica aj bomby maju zmaknutu a mozno ju uz ak maju. Ja na ich mieste by som zacal v momente ked rus vstupil na UA uzemie a to nie je rok 22. Stale sa vyhraza, ze ju pouzije. OK, tak nech to urobia...
Palo TT tak dík, teraz je tu totálny výplach ruSSkej propagandy, chalan sa utrhol z reťaze. Straší atómovými bombami, posiela nás na front a vyzýva, aby sme sa zmierili s kapituláciou Ukrajiny
Ja som v tom nevinne. Povedal som mu, ze mi vadi sposob jeho komunikacie, ale nemyslel som tym, ze sem ma davat russke dezinfo. On sam to ako russku propagandu zjavne nevnima.
Sokujuce pre mna je, ze je to uplne iny postoj, ako ked sme sa rozpravali osobne, lebo vtedy mu bolo jasne, ze bratrickovanie s russmi nie je dobra cesta. Nedalo mi to a vcera som mu zavolal. Bol podrazdeny, ze najskor ho tu spominate a ked sa snazi prispiet konstruktivne (spominany navrh na mier), tak ho napadate.
Myslim si, ze to dobre vystihol jeden nemenovany forista, ktory sa na jeho adresu prednedavnom vyjadril, ze ma pocit, ze Doublov strach zo sucasneho stavu sveta (nielen vojna) a aj obavy o buducnost maju zly vplyv na racionalitu jeho uvazovania. V kazdom pripade diskutovat tu s nim o tom nema zmysel, lebo to nie je o logike a argumentoch. Takze ho nespominajme a on sa snad bude tiez drzat a neprispievat do tejto temy pre dobro vsetkych zucastnenych.
Rusko na vládnych stránkach ponúka na adopciu deti unesené z Ukrajiny, zistil denník The Financial Times. Podľa Kyjiva od začiatku invázie zavliekli do Ruska viac ako 19-tisíc detí, z ktorých sa asi štyri stovky podarilo vrátiť za pomoci sprostredkovateľov. Tisíce ďalších sú nezvestné.
USA vypnuly moskevskou burzu z dolaru a eura. To je v pořádku, ale proč až teď? Každopádně... Moskevská burza bude místo dolarů a eur obchodovat s topinamburem a hovězími chrupavkami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano vidime, scoobydoo vany, zajacie pletiva na zastaranych tankoch a rozne neobrnene "vozitka" na bojisku.
"Nepriestrelne" vesty z tenkeho plechu (ci dokonca airsoftove) a vybavu co si kazdy vojak musi kupit za svoje...
5 minutovy vycvik a hajde do ostreho boja... russko je velke a mocne..
Tak sa tomu nebráň, aby si neeskaloval problém. Nechaj Číňanov predávať lebo majú tiež atomofky.
Stačilo tých pár uryvkov.
Je to smutné (a vlasy dupkom stávajú, na mojej nedvadsiatnickej hlave), že ktokoľvek pricetny,triezvy, uvažujúci dokáže niečo takéto vyprodukovať či obhajovať.
Už len pozývací list chýba (alebo je napísaný??)
Mimochodom nie je ti ani trochu sproste povysovat sa nad tie miliony ukrajincov? Oni bojuju a dobre vedia za co. Ty sa snazis robit z nich blbcov, co sa len nechavaju nezmyselne zabijat. Oni vedia 100x lepsie co robia a preco im stoji za to aj zomriet. Ty nevies nic, len sa bojis o vlastnu prdel a este to aj robis uplne hlupo, polizujuc sa agresorovi. Pokojne sa niekde v kute boj, ale aspon pri tom nezavadzaj tym, ktori s agresorom bojuju a nie su z neho dosrati...
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nejhlubsi-dno-fico-s-kolegy-hecoval-dav-k-vulgarnim-nadavkam/r~743db74acade11ec94760cc47ab5f122/
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/aktualne-obrovsky-protivladny-protest-pred-palacom-prisiel-kalinak-fico-tento-znamy-herec
teda otvorene siri / podporuje komunisticke "hnutia" spajajuce sa s nacistami / fasistami. Len detail.
https://euromaidanpress.com/2024/06/11/now-we-make-russia-pay-eu-to-transfer-first-1-6-bn-in-frozen-russian-assets-to-ukraine/
Mne napr ohrozuju momentalne lacne cinske vyrobky
Dalsia vec vdaka aj Vam narasta fasizmus a nacionalizmus v celej europe. Do politiky sa.dostavaju nebezepecni ludia nielen u nas.
Cokupit tak ako ty sa snazis podporovat vojnu tak isto ja sa budem snazit aby sa vojna skoncila a vsetci sme sa ukludnili a zacali zit v mieri.
Ad 1. ano, nadaval som ti ja. Mam o rok viac ako Gebula
Ad 2. tak sa im nebran a uzavri dohodu s cinskym predajcom, odovzdaj mu cast svojich najlepsich zakaznikov
Ad 3. ti nebezpecni ludia sa tam dostavaju vdaka hybridnej vojne vedenej russkom. Si tiez jej vojakom, len teda na zlej strane.
Ad 4. Kde budu v mieri zit ti ludia, ktorym ruSSaci roz***** domy na sracky, zaminovali polia a znicili zivoty ? Zaplatia im tvoji chlebodarci odskodne ? Jasne, ponuknu im bezplatne ubytovanie na Sibiri, jupiii
By ma zaujímalo ako je to s tými biliónmi v origináli. Billion v angličtine je miliarda v slovenčine/češtine. Náš bilión je v US angličtine "trillion".
Nic im netreba davat. Technologiu nosica aj bomby maju zmaknutu a mozno ju uz ak maju. Ja na ich mieste by som zacal v momente ked rus vstupil na UA uzemie a to nie je rok 22. Stale sa vyhraza, ze ju pouzije. OK, tak nech to urobia...
Ja som v tom nevinne. Povedal som mu, ze mi vadi sposob jeho komunikacie, ale nemyslel som tym, ze sem ma davat russke dezinfo. On sam to ako russku propagandu zjavne nevnima.
Sokujuce pre mna je, ze je to uplne iny postoj, ako ked sme sa rozpravali osobne, lebo vtedy mu bolo jasne, ze bratrickovanie s russmi nie je dobra cesta. Nedalo mi to a vcera som mu zavolal. Bol podrazdeny, ze najskor ho tu spominate a ked sa snazi prispiet konstruktivne (spominany navrh na mier), tak ho napadate.
Myslim si, ze to dobre vystihol jeden nemenovany forista, ktory sa na jeho adresu prednedavnom vyjadril, ze ma pocit, ze Doublov strach zo sucasneho stavu sveta (nielen vojna) a aj obavy o buducnost maju zly vplyv na racionalitu jeho uvazovania. V kazdom pripade diskutovat tu s nim o tom nema zmysel, lebo to nie je o logike a argumentoch. Takze ho nespominajme a on sa snad bude tiez drzat a neprispievat do tejto temy pre dobro vsetkych zucastnenych.
vtedajši chcimíri....co vam to pripomina....
Společné cvičení s ruskou armádou ukázalo, že běloruské ozbrojené síly jsou připraveny použít taktické jaderné zbraně. Prohlásil to ve středu běloruský náčelník generálního štábu Pavel Muravejko, který neskrýval spokojenost s výkony svých vojáků.
USA vypnuly moskevskou burzu z dolaru a eura. To je v pořádku, ale proč až teď? Každopádně... Moskevská burza bude místo dolarů a eur obchodovat s topinamburem a hovězími chrupavkami.
https://twitter.com/kanakovaeki/status/1800957241845219755