Tak dnes som si doviezol náhradu za Spešl, ktorý mi bol menší ako by som chcel. Cannondale Supersix Evo 4. Mechanická 12s 105. V Cannondale nešetrili podlozkami pod predstavcom . Ale to budem riešiť neskôr keď bude nový cockpit. Nahodil som moje kolesá a sedadlo. S pedálmi nejakých 8,3kg cca. Bajk v pôvodnej konfiguracii tak ako sa predáva a bez pedálov váži cca 8,65kg.
Tak dnes som si doviezol náhradu za Spešl, ktorý mi bol menší ako by som chcel. Cannondale Supersix Evo 4. Mechanická 12s 105. V Cannondale nešetrili podlozkami pod predstavcom . Ale to budem riešiť neskôr keď bude nový cockpit. Nahodil som moje kolesá a sedadlo. S pedálmi nejakých 8,3kg cca. Bajk v pôvodnej konfiguracii tak ako sa predáva a bez pedálov váži cca 8,65kg.
... kukam na cifru bicykel a isté je, že final úprava z neho spraví nebezpečnúúúú raketu, mám otázočku - bol už kupovaný s týmito " betáálmi " ?
Dá sa zohnať isto lepšie ako 105tka, odporúčana predajná cena za tento supersix základny je riadne vysoko, ked to človek porovna s inými značkami. Každopádne s mtbiker účtom celkom pekná zľava takže sa to "oplatilo" viac. Hlavne ale som ten bajk bral kvôli rámu - geometria, threaded BB, trošku aero trošku vrchársky. Tá 105 radí dobre ale budem to upgradovať na SRAM AXS aj tak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... kukam na cifru bicykel a isté je, že final úprava z neho spraví nebezpečnúúúú raketu, mám otázočku - bol už kupovaný s týmito " betáálmi " ?
inak len sa opýtam ako neznalý, v tej cene sa už nedá zohnať niečo lepšie ako mechanická 105ťka?
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/cestne/cannondale-supersix-evo-carbon-4-kolo-cierna-p255226.html
ja vidim 2999,-