az budem mat nejaku peknu fotku
neviem preco je nutne stale pisat nieco v anglictine ale slammed mi nejak nepasuje k nicomu tak mi to skus ozrejmit co bolo tym myslene
aktualne som bez podloziek, mam tam len krytku loziska ktora je 11mm vysoka. zvazoval som nejaku nizsiu ale tato je robena priamo pre moje riaditka a nestala malo tak zatial nechavam tak. Original co som dostal k ramu ma len 8mm ale ma blby tvar ktory mi nevyhovuje.
Nie sú káblové oboje.
BTW,skúsil som ,či mi MTBiker dorovna cenu na cenu ,ktorú vidí niekto iný,teda má lepšie VIP podmienky. Nefunguje to tak ,nedorovna,to len tak ,keby mal niekto tiež taku geni(t)álnu myšlienku ako ja🤔.Vychádzal som pragmaticky z toho ,že veď je to jedno ,komu to za tú cenu predá🙃 tržba je tržba
Máš pravdu ,neuvedomil som si ,že vlastne je aj kombinácia hydry brzdy a mechanika radenie,už to vnímam len ako di2...odkedy už asi 2 mesiace jazdím axs a integr.kokpit,úplne som zabudol ,že vlastne hadice od bŕzd ostali,aj keď som sa s tým drbal asi 2 týždne ,aby som to nastavil,skrátil,odvzdusnil...a furt to neni ono,zadná ok ,predná má moc veľký chod...
No mne to pripadá,že keď začal MVDP jazdiť a vyhrávať Roubaix na aeroade,tak biky ako Roubaix stratili zmysel. Namiesto všelijakých elastomerov a neviem čoho ešte ,pruzia gumy a kokpit.
No mne to pripadá,že keď začal MVDP jazdiť a vyhrávať Roubaix na aeroade,tak biky ako Roubaix stratili zmysel. Namiesto všelijakých elastomerov a neviem čoho ešte ,pruzia gumy a kokpit.
Nestratili z pohľadu hobby jazdca. Za mňa endurance bicykel je skvelý. Nemám mobilitu a ohybnosť pre aero bike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem preco je nutne stale pisat nieco v anglictine ale slammed mi nejak nepasuje k nicomu tak mi to skus ozrejmit co bolo tym myslene
BTW,skúsil som ,či mi MTBiker dorovna cenu na cenu ,ktorú vidí niekto iný,teda má lepšie VIP podmienky. Nefunguje to tak ,nedorovna,to len tak ,keby mal niekto tiež taku geni(t)álnu myšlienku ako ja🤔.Vychádzal som pragmaticky z toho ,že veď je to jedno ,komu to za tú cenu predá🙃 tržba je tržba
Dúfam že bude slúžiť ako predchodca
este asi pockas ci?
Nestratili z pohľadu hobby jazdca. Za mňa endurance bicykel je skvelý. Nemám mobilitu a ohybnosť pre aero bike.
Ludia, prosim, ved aspon trochu snahy do tej kompozicie dajte.