boli ste niekto v dakom vrchu?? mate nejake flasky?? lebo ja nie
jedna sa valala na kovacovej prasknuta... nastastie sa nik iny nevalal.. zajtra nevolne krem bane a horna stubna uvidime co sa stihne ale asi posledne menovane
to by som aj ja rád..nejako to nikde nevidím.. ináč prvá etapa mala jednu chybu.. ciel mal by tna namesti..bolo to terza pri doprastave a tam nas bolo 30 ludi aj z organziatormi to to kusok pokazilo, mohla byt na namesti lepsia atmosfera, uzrcite aj ti na stupni by sa lepsie citili ináč fajn závod
to zas nezaujíma mňa to sa nájde lahko ale tie výsledky.. hmm alebo aspoň kompletnú štartovú listinu aj s menami pretekárov... asi počkám pesiac kkým to bude na cyclingnews...
vlani flaske boli ale neviem tu stovecku na kvalitnu flasu mam a nemusi byt ohryzena nejakym piepolim ))
Že Dotm odchovaný na cmúľaní cumľa a neskôr trúbeľky trčiacej z batohu napíše somárčinu, to mi nejako nevadí.
Ale že ty nevieš, že bidony sa necmúľajú, ale nápoj sa strekne do huby, to ma prekvapuje... Okrem toho vyhodené bidony sú zvyčajne použité len raz - tí, ktorí nemajú bidony na vyhadzovanie, ich prázdne vracajú do mechaničákov a každý večer usilovne čistia.
TO JoKo : preco Ferebau***** ? a myslis tu ostru, kde prameni Nitra ?
Prečo? Lebo niekedy na konci sedemdesiatych alebo na začiatku osemdesiatych rokov v jednom roku išli troje medzinárodné preteky cez Fačkov v smere od Žiliny na Prievidzu. Najprv začiatkom mája Preteky mieru. V jednej zákrute si ustlal český (vtedy československý) pretekár Ferebauer. Koncom mája sa išli preteky v Dubnici, to sa ešte nejazdili okruhy cez Homôlku. Opäť si v jednej zákrute, zhodou okolností tej istej, ustlal pretekár. Opäť Ferebauer. No a v lete boli Okolo Slovenska. Opäť tá istá zákruta, opäť Ferebauer na hube. Vraj až do konvoja počuli výkrik: ***** Tak to prispôsobili a zákruta sa odvtedy volá Ferebau*****
Ktorá to je? Poznám ju len keď sa ide z vrchu, nejazdievam tam často. Ľavotočivá, dlhá, na ľavej strane svah, na pravej zvodidlá a pokračovanie svahu smerom dole. Okrem toho je zle (opačne) klopená (aj keď sa to úpravami trochu zlepšilo) a najmä uťahuje. T. j. zmenšuje sa jej polomer. A dosť často je v nej nasypaný štrk a piesok z dobrzďujúcich náklaďákov. Išiel som ju párkrát autom a raz som ju tiež trochu prepískol. Našťastie som to ustál. Ale odvtedy dole Fačkovom na trojke a pohodovo... Smerom nahor by som ju možno ani nespoznal - normálna zákruta.
Že Dotm odchovaný na cmúľaní cumľa a neskôr trúbeľky trčiacej z batohu napíše somárčinu, to mi nejako nevadí.
Ale že ty nevieš, že bidony sa necmúľajú, ale nápoj sa strekne do huby, to ma prekvapuje... Okrem toho vyhodené bidony sú zvyčajne použité len raz - tí, ktorí nemajú bidony na vyhadzovanie, ich prázdne vracajú do mechaničákov a každý večer usilovne čistia.
no by si sa divil a kazdy si nestreka ked mas iont tak ulepenu ostriekanu papulku ked ides po jamach alebo kockach to mat nie je bohvieco..ibaze by si chcel lakat musky a byt vesely cyklista:-) ??hm?? aleboi ked mas nadne no ak mas cas v tabaku tak striekaj ja si klidne dalej potiahnem a vzdy ma to plne napojilo- myslim ze tu nemusime riesit ci sa strieka abo pije. ja robim aj aj a nehanbim sa.. komu to vadi nech len strieka..odporucam fotky marketky navratilovej su dokazom ze sa robi aj v onakvejsom pelotone aj aj kazdy pretekar je individual. ..k ostanemu no comemnt tak jest malokto odhadzuje ale najdu sa..
este aby som bol presny flase nemam ohryzene an ja ale v ustach ich zvycajne mavam:-)
a takto, ked pocitam, ze pod Fačkovom budu nejako pred 15.30, mylim sa ?
Počuj Laveron, keď tu od teba čítam pár príspevkov, už si bol nikedy na opačnej strane fačkovského sedla? Lebo Fačkov je asi 5 km smerom na Žiliny od sedla.
Je to v podstate prvá ostrá zákruta od vrchu smerom na Prievidzu. Asi aj preto je nebezpečná, lebo tie prvé jemné ani nevnímaš a naberieš pomerne vysokú rýchlosť. No a zvodidlá sú tam dvojité, ťažko prehliadnuť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jedna sa valala na kovacovej prasknuta... nastastie sa nik iny nevalal.. zajtra nevolne krem bane a horna stubna uvidime co sa stihne ale asi posledne menovane
iank flasku mam posledne pivo kaltenecker este z roznavy..hned si ho otvaram:-)
http://szc.sk/?id=11
ale bieda..nechapem preco niesu este oficialne vysledky na nete...
Prečo? Lebo niekedy na konci sedemdesiatych alebo na začiatku osemdesiatych rokov v jednom roku išli troje medzinárodné preteky cez Fačkov v smere od Žiliny na Prievidzu. Najprv začiatkom mája Preteky mieru. V jednej zákrute si ustlal český (vtedy československý) pretekár Ferebauer. Koncom mája sa išli preteky v Dubnici, to sa ešte nejazdili okruhy cez Homôlku. Opäť si v jednej zákrute, zhodou okolností tej istej, ustlal pretekár. Opäť Ferebauer. No a v lete boli Okolo Slovenska. Opäť tá istá zákruta, opäť Ferebauer na hube. Vraj až do konvoja počuli výkrik: ***** Tak to prispôsobili a zákruta sa odvtedy volá Ferebau*****
Ktorá to je? Poznám ju len keď sa ide z vrchu, nejazdievam tam často. Ľavotočivá, dlhá, na ľavej strane svah, na pravej zvodidlá a pokračovanie svahu smerom dole. Okrem toho je zle (opačne) klopená (aj keď sa to úpravami trochu zlepšilo) a najmä uťahuje. T. j. zmenšuje sa jej polomer. A dosť často je v nej nasypaný štrk a piesok z dobrzďujúcich náklaďákov. Išiel som ju párkrát autom a raz som ju tiež trochu prepískol. Našťastie som to ustál. Ale odvtedy dole Fačkovom na trojke a pohodovo... Smerom nahor by som ju možno ani nespoznal - normálna zákruta.
http://www.cyclingnews.com/road.php?id= ... lovakia081
no by si sa divil a kazdy si nestreka ked mas iont tak ulepenu ostriekanu papulku ked ides po jamach alebo kockach to mat nie je bohvieco..ibaze by si chcel lakat musky a byt vesely cyklista:-) ??hm?? aleboi ked mas nadne no ak mas cas v tabaku tak striekaj ja si klidne dalej potiahnem a vzdy ma to plne napojilo- myslim ze tu nemusime riesit ci sa strieka abo pije. ja robim aj aj a nehanbim sa.. komu to vadi nech len strieka..odporucam fotky marketky navratilovej su dokazom ze sa robi aj v onakvejsom pelotone aj aj kazdy pretekar je individual. ..k ostanemu no comemnt tak jest malokto odhadzuje ale najdu sa..
este aby som bol presny flase nemam ohryzene an ja ale v ustach ich zvycajne mavam:-)
Počuj Laveron, keď tu od teba čítam pár príspevkov, už si bol nikedy na opačnej strane fačkovského sedla? Lebo Fačkov je asi 5 km smerom na Žiliny od sedla.
Je to v podstate prvá ostrá zákruta od vrchu smerom na Prievidzu. Asi aj preto je nebezpečná, lebo tie prvé jemné ani nevnímaš a naberieš pomerne vysokú rýchlosť. No a zvodidlá sú tam dvojité, ťažko prehliadnuť.
mam aj z ciela, ale od toho fotaka nemam momentalne kabel, tak tie mozno neskor...
http://www.cyclingnews.com/road.php?id= ... lovakia081
junák, včera to tam nebolo až dnes to tam vycapili.....