minule som vystihol v jednom šope asi chybu pri precení a kúpil som dve 6ah po 60 euro ... ale 8ah za 50 je skvelá cena ak by to fungovalo 100% ... ale tak aktuálne mám 2x 5ah 2x 6ah a raz 3ah .... chvíľku nebudem žiadnu kupovať
Pouzivaju sa dve naraz. Ale tie zakladne aku maju nizsi max. prudovy odber, odporucane su prave tie smart aku s vyssou zatazitelnostou. Aj to moze byt dovod, preco sa to po rozbehu s tymi zakladnymi zastavi.
Jasne ze môže, ja to hovorim len ako radu aby ludia vedeli lebo toto je prva vec co s tymi 4 nešla. Btw myslím FORWORKANDFUN10 je 10% kupon na parkside hocikedy
Opat maju belgicke pivka v zlave! Flasticka vychadza na 1.5€. Piraat, Gulden draak classic a quad 4packy, potom 6pack mix Guldenov Piraatov a Bornemov a este dake ameriky, tie som neskumal, len zodve vzal na kost.
Opat maju belgicke pivka v zlave! Flasticka vychadza na 1.5€. Piraat, Gulden draak classic a quad 4packy, potom 6pack mix Guldenov Piraatov a Bornemov a este dake ameriky, tie som neskumal, len zodve vzal na kost.
Otec mi kedysi basnil o pive Gulden draak že mu to chutilo neskutočne. Kúpil som mu to na vianoce v počte asi 10ks a po pár pivách to nechcel už ani vidieť Sú to také špeciály asi že okoštuješ, vychutnáš a ideš na iné
Asi nie plosne, na pilu sa ziadnych 10 % neuplatnilo ani ked som ju dal do kosika.
To bola plosna zlava na vsetko, ale oni to s tym kosikom maju dost podivne spravene. Ak si uplatnis zlavu a daco pridas, na to nove uz sa ti zlava neuplatni. Dokonca, ani ked vyhodis kupon a znovu ho aplikujes pridas. Asi treba len vymaza cely kosik.
F4 som kúpil ešte pred 2 týždňami v predajni za 27 namiesto pokazenej C3 (chvíľu išla pomalšie, potom umrela celkom).
Robím zároveň s čiernou C3, jediny rozdiel vidím v tenšej (pohodlnejšej) rúčke, brzda kotúča sa niekedy hodí, reguláciu otáčiek na zelenej som nikdy nepotreboval.
Keby som si mal vybrať, určite zelenú, keď je za polovičnú cenu. Viacej brúsiek som kdekade pozabúdal, ako pokazil copyrighti.imgur.com i.imgur.com
už som to tu spomínal, čierne performance majú 5 rokov záruku, zelené 3 roky.. + do performance náradia dávajú väčšinou bezuhlíkové motory, na uhlíky dosť náradia trpí, daktoré ich doslova žerú, niektorým ale pomôže úvodné "zabehnutie"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne ze môže, ja to hovorim len ako radu aby ludia vedeli lebo toto je prva vec co s tymi 4 nešla. Btw myslím FORWORKANDFUN10 je 10% kupon na parkside hocikedy
funguje, ale ci aj viackrat, neviem
pila za 79,99
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-retazova-pila-ppksa-40-li-b2-bez-akumulatora/p100374377
smart bateria 4 Ah za 26,99
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-smart-akumulator-20-v-4-ah-paps-204-a1/p100363189
nabijacka na 1 bateriu za 11,99
https://www.lidl.sk/p/parkside-nabijacka-20-v-4-5-a-plg-20-c3/p100365318
nabijacka na 2 baterie za 19,99
https://www.lidl.sk/p/parkside-dvojita-nabijacka-na-akumulator-20-v-4-5-a-pdslg-20-b1/p100375299
Otec mi kedysi basnil o pive Gulden draak že mu to chutilo neskutočne. Kúpil som mu to na vianoce v počte asi 10ks a po pár pivách to nechcel už ani vidieť
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-retazova-pila-ppksa-40-li-b2-bez-akumulatora/p100374377
frezka je zase za 50
To bola plosna zlava na vsetko, ale oni to s tym kosikom maju dost podivne spravene. Ak si uplatnis zlavu a daco pridas, na to nove uz sa ti zlava neuplatni. Dokonca, ani ked vyhodis kupon a znovu ho aplikujes pridas. Asi treba len vymaza cely kosik.
Robím zároveň s čiernou C3, jediny rozdiel vidím v tenšej (pohodlnejšej) rúčke, brzda kotúča sa niekedy hodí, reguláciu otáčiek na zelenej som nikdy nepotreboval.
Keby som si mal vybrať, určite zelenú, keď je za polovičnú cenu. Viacej brúsiek som kdekade pozabúdal, ako pokazil