To nebolo zo srandy ani nahodou .... preto som ti to napisal aby si sa nevysmieval ostatným. Ak máš nejakú pripomienku či upozornenie, môžeš ju napísať normálne. Ak to nevieš, tak to trénuj miesto šlapania na bicykli.
S tou slaninou to vobec nebolo arogantne, ani vysmievanie. Napíšem to polopate, teda normálne ako Marcel chce, pono75 očisti si objektiv.
Aj so slabými okuliarmi sú tam viditeľné neostre rozmazané miesta (na rovnakých miestach).
Inác fotky ako také (bez tohto technického nedostatku) sú ok.
A dosť ma prekvapil vyradený trolejbus 'volne pohodeny' v prírode.
Ide tu o to že tu člen fôra pridal pekne fotky a prva reakcia k nim čo ho napadla bolo “Na objektive si krajal slaninu?” To ani žiak ZŠ prveho stupňa nevyprodukuje.
Musim sa toho človeka zastať, lebo ozaj dal zaujimave fotky. A aj keby boli horšie, tak Vysmievať sa niekomu takymto primitivnym spôsobom že ma zašpinený objektiv je ozaj dementalita svečiadca skôr o nízkom intelekte prispievateľa so zaujimavym nickom Juju Pepe.
Mam presne takeho svagra. Učňovkár co 25 rokov púšťa ľudí na lanovku, majster sveta čo využiva kazdú priležitosť aby podobnymi rečami ukazal aky je frajer a s nespočet komentov aki sú inžinieri blbí… takže už mentalne poruchy podobneho typu ľahko identifikujem …
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie fotky su super, možno si skontroluj svoje okuliare.
Inak, na take fotky tu mame toto https://www.mtbiker.sk/forum/post2043620.html#p2043620
Aj so slabými okuliarmi sú tam viditeľné neostre rozmazané miesta (na rovnakých miestach).
Inác fotky ako také (bez tohto technického nedostatku) sú ok.
A dosť ma prekvapil vyradený trolejbus 'volne pohodeny' v prírode.
Musim sa toho človeka zastať, lebo ozaj dal zaujimave fotky. A aj keby boli horšie, tak Vysmievať sa niekomu takymto primitivnym spôsobom že ma zašpinený objektiv je ozaj dementalita svečiadca skôr o nízkom intelekte prispievateľa so zaujimavym nickom Juju Pepe.
Mam presne takeho svagra. Učňovkár co 25 rokov púšťa ľudí na lanovku, majster sveta čo využiva kazdú priležitosť aby podobnymi rečami ukazal aky je frajer a s nespočet komentov aki sú inžinieri blbí… takže už mentalne poruchy podobneho typu ľahko identifikujem …
Celkom sa aj dalo šliapať aj keď to v gumákoch nebolo najpríjemnejšie.