Ja by som to tipol cez Luborciansku, mohol by sa konecne dorobit ten kusok. To je tam tiez urobene ako u slahnutych na dvore... Zrazu niekde na luke zacina cyklotrasa do Srnia.
Skus hore Luborcianskou dolinou a prejazd na Krasny Dub (Horna Suca), prip. cesty nad Bolesovom (smer Chrastkova), prip. varianty k Hornemu Srniu. Vsetko ideal na gravel.
Jazdíte niekto trasu Starý Hrozenkov - Drietoma. Je to cesta E50. Dá sa tade ísť bicyklom? Nie je tam zákaz vjazdu pre bicykle?
A ešte by ma zaujímala trasa Beckov smer Trenčín cesta 507. Je tam značená cyklotrasa, ale dočítal som sa v rôznych (starších) komentároch že za Beckovom je zákaz vjazdu pre bicykle.
Pozeral som aj v google mapách, ale tam sú staré zábery z 2019.
Dík za odpovede.
Beckov - TN je zakaz koli uzavere mostov pri Bierovcach. je tam obchadzka a klukata cesta tak to takto vyriesili.
Hrozenkov - Drietoma prejdes takto aj ked teda to stupanie je kvalitne ale je to pekna trasa https://sk.mapy.cz/s/regameteca
Sesulak... môj osobný názor je, že sa nakoniec nič zatvárať nebude, keď už aj, tak to tam vydrží max. jeden deň . Podľa mňa to skončí tak, že sa tam vyvesia tabuľky,, prejazd na vlastnú zodpovednosť" a bude zas na nejaký čas(dokiaľ opäť nepríde nejaká veľká voda) pokoj.
Prosím vás bol niekto v nedávnej dobe na Kanada trialy pri Mojtíne? Aký je tam stav? Na TF je tam posledný report z mája označený ako "Minor Issue" ale bez popisu.
Lebo plánujem si nejaký výlet na predĺžený víkend a nerád by som bol keby som sa tam dotrepal a nepojazdil by som si tam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poradili by ste trasy na gravel okolie TN ,nieco ako TN-Selec stare asfaltky v lese a strkove cesty.
Poradili by ste trasy na gravel okolie TN ,nieco ako TN-Selec stare asfaltky v lese a strkove cesty.
Dnes som bolo dlhšiu na graveli, všetko prejazdné;
https://strava.app.link/P7RKM9pwsJb
A ešte by ma zaujímala trasa Beckov smer Trenčín cesta 507. Je tam značená cyklotrasa, ale dočítal som sa v rôznych (starších) komentároch že za Beckovom je zákaz vjazdu pre bicykle.
Pozeral som aj v google mapách, ale tam sú staré zábery z 2019.
Dík za odpovede.
Hrozenkov - Drietoma prejdes takto aj ked teda to stupanie je kvalitne
Lebo plánujem si nejaký výlet na predĺžený víkend a nerád by som bol keby som sa tam dotrepal a nepojazdil by som si tam.