Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 22:38
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 23. 1. 2019 o 21:24
na inej casovke do vrchu - na velku javorinu, nerobia rozdiel medzi cestnym a MTB...
Žigovi to prajem. Ja pôjdem na "papierových" plášťoch od Schwalbe ale v klasickej šírke.
Stic máš peknú fotku z Dubnice, hoď e-mail, pošlem Ti ju.
tomas jurkovic, 2006, 23:54min
ak len to, poziciam ti 10 kg kotuc. das do vaku a vybavene
Katko myslím že ten výstrižok je ešte z prvého ročníka.
Musím so zármutkom priznať že výsledky z minuleho ročníka sa stratili spolu notebookom... Takže tam je rezerva ale určite viem že absolutnym viťazom sa stal Jožko Štefánik z MTB Dohňany a čas bol na úrovni 24 minút ale už na dlhšej trati 6,9km...
Čas 21:37 v minulom roku určite nikto nedosiahol. Bolo chladnejšie a všetky časy boli horšie.
Mám všetky dostupné fotky na DVD. Kto má záujem, nech sa ozve.
Čas 21:37 v minulom roku určite nikto nedosiahol. Bolo chladnejšie a všetky časy boli horšie.
Mám všetky dostupné fotky na DVD. Kto má záujem, nech sa ozve.
cas 21:37 je z prveho rocniku ked bol start posunuty ku rampe pri muzeu(horarni?).
rekord je ako som pisal 23:54 z roku 2006, minulorocny vitaz -jozo stefanik mal cas 26:08.
cas 21:37 je z prveho rocniku ked bol start posunuty ku rampe pri muzeu(horarni?).
rekord je ako som pisal 23:54 z roku 2006, minulorocny vitaz -jozo stefanik mal cas 26:08.
...23:54 je MTB ci ziletkovy cas ?
2katko: ty urcite vies, ale ini nevedia.
btw. Jaro veď Žilinský večerník má celý archív v pdf-ku tak načo zbierať staré výstrižky
Inak jediný žiletkar minulý rok bol STIC ale tento rok vzhladom k tomu že je SPRINTPOLOM súčasťou Žilinskej cyklo ligy je predpoklad že tých žiletiek tam bude viac.
A pre Duracera trať je oproti prvému ročníku 1800 metrov dlhšia. Tak preto tie rozdiely.
minuly rok sa slo hore po 10cm vysokych potokoch...
a k tomu ze jurkovic mal taky super cas lebo bol na ziletke....pekna blbost:D
mam odskusane tento rok ze cas aj na mtb aj na ziletke je takmer rovnaky, rozdiely su minimalne...ale na to ortodoxni mtbeckari nedaju dopustit:D
treba brat do uvahy to ze tento povrch nie je na ziletky zrovna stvoreny...na krasnej novej ceste je situacia samozrejme uplne ina a jednoznacne hra v prospech cestneho bicykla.
tento rok jednoznacne idem MTB:D
To Stic: Bruno co sa tyka rozdielov a vyhod ci nevyhod ziletiek a mtbciek, mam taky pocit ze sme na nejakom sprintpolome museli diskvalifikovat (velmi zvlastnym sposobom ani neviem ci to bola diskvalifikacia v pravom slova zmysle lebo oceneny boli) nejakych ziletkarov pretoze boli o dost rychlejsi a povodne avizovana minutova penalizacia bola slabucka...
To duracer: minuly rocnik mali problem sa do cielovej oblasti dostat aj organizatorske auta nie este ziletky. Prudom valiaca sa voda na niektorych miestach a zbytky vytazenych stromov dali zabrat skoro kazdemu... Dufam, ze tento rok bude svietit oskar.
v dalsej sezone som presedlal aj ja na cestak a polom som vysiel na cestaku niekolkokrat - aj minuly rok na sprintpolome(vediet to ze idem sam, tak zoberem mtb).
Mozem vas ubezpecit ze cestak nema motor a nejde sam...nestaci na nom sediet a vyveze vas hore za 23:54 min.
Tazky stranik mam rychlejsie spraveny na MTB, na polome bol rozdiel asi len 30sec - minuly rok - tento rok sa povrch znacne zhorsil a je podla mna pre cestak neunosny.
dneska chapem preco vtedy boli ti ludia na cestakoch taky nas...(hnevani:D). prvy piati neboli ziadny zelenaci a vykonnostne su uplne inde ako zbytok ludi co tam startoval. De facto boli penalizovani za svoju vykonnost.
ale co bolo bolo. tento rok bude myslim prelomovy v casoch kedze sa ide aj v ramci ZA ligy. Budeme sa tak moct porovnat mozno aj s juniorskym majstrom sveta v XC....