Tak po roku je tu opäť ŠPRINTPOLOM a už ako tradične v Stráňavach pri Žiline.
Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
Jednoducho žiletka je žiletka a horák je horák. Takže plášte nedefinujeme.... Už teraz si každy môže technicky svoj bike vypiplať.
Katko myslím že ten výstrižok je ešte z prvého ročníka.
Musím so zármutkom priznať že výsledky z minuleho ročníka sa stratili spolu notebookom... Takže tam je rezerva ale určite viem že absolutnym viťazom sa stal Jožko Štefánik z MTB Dohňany a čas bol na úrovni 24 minút ale už na dlhšej trati 6,9km...
Katko, u mňa si frajer, keď si odkladáš novinové výstrižky a aktuálny si aj rýchlo zverejnil. Mne sa podarilo nájsť článok z minulého roku, kde je v podstate všetko hlavné povedané.
Čas 21:37 v minulom roku určite nikto nedosiahol. Bolo chladnejšie a všetky časy boli horšie.
Mám všetky dostupné fotky na DVD. Kto má záujem, nech sa ozve.
cas 21:37 je z prveho rocniku ked bol start posunuty ku rampe pri muzeu(horarni?).
rekord je ako som pisal 23:54 z roku 2006, minulorocny vitaz -jozo stefanik mal cas 26:08.
cas 21:37 je z prveho rocniku ked bol start posunuty ku rampe pri muzeu(horarni?).
rekord je ako som pisal 23:54 z roku 2006, minulorocny vitaz -jozo stefanik mal cas 26:08.
...a minuly rok siel prvy na MTB? Lebo ten rozdiel oproti zalanskemu roku je priepastny a nechce sa mi verit, ze by dazd den pred pretekom tak velmi poznacil pretekovy asfalt.
Duracer, prvý ročník 2005 sa išla kratšia trať, chýbal nepríjemný úsek od obecného úradu....vtedy vyhral M. Zbyňovec. Od 2006-teho sa ide od obecného úradu....vždy to bolo na MTB, pridali sa aj žiletky a preto mal T. Jurkovič taký super čas....na MTB bol najrýchlejší J. Štefánik ako napísal Stic....ale prečo tam bol rozdiel v časoch netuším....
KATKO díky za suplovanie.
Inak jediný žiletkar minulý rok bol STIC ale tento rok vzhladom k tomu že je SPRINTPOLOM súčasťou Žilinskej cyklo ligy je predpoklad že tých žiletiek tam bude viac.
A pre Duracera trať je oproti prvému ročníku 1800 metrov dlhšia. Tak preto tie rozdiely.
2duracer: k tomu ze by si neveril ze dazd den pred startom moze nieco zmenit...
minuly rok sa slo hore po 10cm vysokych potokoch...
a k tomu ze jurkovic mal taky super cas lebo bol na ziletke....pekna blbost:D
mam odskusane tento rok ze cas aj na mtb aj na ziletke je takmer rovnaky, rozdiely su minimalne...ale na to ortodoxni mtbeckari nedaju dopustit:D
treba brat do uvahy to ze tento povrch nie je na ziletky zrovna stvoreny...na krasnej novej ceste je situacia samozrejme uplne ina a jednoznacne hra v prospech cestneho bicykla.
tento rok jednoznacne idem MTB:D
No tato diskusia sa tu nejako rozbehla...
To Stic: Bruno co sa tyka rozdielov a vyhod ci nevyhod ziletiek a mtbciek, mam taky pocit ze sme na nejakom sprintpolome museli diskvalifikovat (velmi zvlastnym sposobom ani neviem ci to bola diskvalifikacia v pravom slova zmysle lebo oceneny boli) nejakych ziletkarov pretoze boli o dost rychlejsi a povodne avizovana minutova penalizacia bola slabucka...
To duracer: minuly rocnik mali problem sa do cielovej oblasti dostat aj organizatorske auta nie este ziletky. Prudom valiaca sa voda na niektorych miestach a zbytky vytazenych stromov dali zabrat skoro kazdemu... Dufam, ze tento rok bude svietit oskar.
no v tom rocniku (2006) sa mi tiez nepacilo ze prisli na cestakoch a patricne som to ohuboval tam aj tu, tiez som mal nazor ze penalizacia 1min je malo lebo cestak je o tolko a tolko rychlejsi...
v dalsej sezone som presedlal aj ja na cestak a polom som vysiel na cestaku niekolkokrat - aj minuly rok na sprintpolome(vediet to ze idem sam, tak zoberem mtb).
Mozem vas ubezpecit ze cestak nema motor a nejde sam...nestaci na nom sediet a vyveze vas hore za 23:54 min.
Tazky stranik mam rychlejsie spraveny na MTB, na polome bol rozdiel asi len 30sec - minuly rok - tento rok sa povrch znacne zhorsil a je podla mna pre cestak neunosny.
dneska chapem preco vtedy boli ti ludia na cestakoch taky nas...(hnevani:D). prvy piati neboli ziadny zelenaci a vykonnostne su uplne inde ako zbytok ludi co tam startoval. De facto boli penalizovani za svoju vykonnost.
ale co bolo bolo. tento rok bude myslim prelomovy v casoch kedze sa ide aj v ramci ZA ligy. Budeme sa tak moct porovnat mozno aj s juniorskym majstrom sveta v XC....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na inej casovke do vrchu - na velku javorinu, nerobia rozdiel medzi cestnym a MTB...
Žigovi to prajem. Ja pôjdem na "papierových" plášťoch od Schwalbe ale v klasickej šírke.
Stic máš peknú fotku z Dubnice, hoď e-mail, pošlem Ti ju.
tomas jurkovic, 2006, 23:54min
ak len to, poziciam ti 10 kg kotuc. das do vaku a vybavene
Katko myslím že ten výstrižok je ešte z prvého ročníka.
Musím so zármutkom priznať že výsledky z minuleho ročníka sa stratili spolu notebookom... Takže tam je rezerva ale určite viem že absolutnym viťazom sa stal Jožko Štefánik z MTB Dohňany a čas bol na úrovni 24 minút ale už na dlhšej trati 6,9km...
Čas 21:37 v minulom roku určite nikto nedosiahol. Bolo chladnejšie a všetky časy boli horšie.
...23:54 je MTB ci ziletkovy cas ?
2katko: ty urcite vies, ale ini nevedia.
btw. Jaro veď Žilinský večerník má celý archív v pdf-ku tak načo zbierať staré výstrižky
Inak jediný žiletkar minulý rok bol STIC ale tento rok vzhladom k tomu že je SPRINTPOLOM súčasťou Žilinskej cyklo ligy je predpoklad že tých žiletiek tam bude viac.
A pre Duracera trať je oproti prvému ročníku 1800 metrov dlhšia. Tak preto tie rozdiely.
minuly rok sa slo hore po 10cm vysokych potokoch...
a k tomu ze jurkovic mal taky super cas lebo bol na ziletke....pekna blbost:D
mam odskusane tento rok ze cas aj na mtb aj na ziletke je takmer rovnaky, rozdiely su minimalne...ale na to ortodoxni mtbeckari nedaju dopustit:D
treba brat do uvahy to ze tento povrch nie je na ziletky zrovna stvoreny...na krasnej novej ceste je situacia samozrejme uplne ina a jednoznacne hra v prospech cestneho bicykla.
tento rok jednoznacne idem MTB:D
To Stic: Bruno co sa tyka rozdielov a vyhod ci nevyhod ziletiek a mtbciek, mam taky pocit ze sme na nejakom sprintpolome museli diskvalifikovat (velmi zvlastnym sposobom ani neviem ci to bola diskvalifikacia v pravom slova zmysle lebo oceneny boli) nejakych ziletkarov pretoze boli o dost rychlejsi a povodne avizovana minutova penalizacia bola slabucka...
To duracer: minuly rocnik mali problem sa do cielovej oblasti dostat aj organizatorske auta nie este ziletky. Prudom valiaca sa voda na niektorych miestach a zbytky vytazenych stromov dali zabrat skoro kazdemu... Dufam, ze tento rok bude svietit oskar.
v dalsej sezone som presedlal aj ja na cestak a polom som vysiel na cestaku niekolkokrat - aj minuly rok na sprintpolome(vediet to ze idem sam, tak zoberem mtb).
Mozem vas ubezpecit ze cestak nema motor a nejde sam...nestaci na nom sediet a vyveze vas hore za 23:54 min.
Tazky stranik mam rychlejsie spraveny na MTB, na polome bol rozdiel asi len 30sec - minuly rok - tento rok sa povrch znacne zhorsil a je podla mna pre cestak neunosny.
dneska chapem preco vtedy boli ti ludia na cestakoch taky nas...(hnevani:D). prvy piati neboli ziadny zelenaci a vykonnostne su uplne inde ako zbytok ludi co tam startoval. De facto boli penalizovani za svoju vykonnost.
ale co bolo bolo. tento rok bude myslim prelomovy v casoch kedze sa ide aj v ramci ZA ligy. Budeme sa tak moct porovnat mozno aj s juniorskym majstrom sveta v XC....