nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Keď už, tak drístaš ty, ja určite nie.
Keď mal minulý rok náskok, tak keďže jeho štýl vyhrávania pretekov je aký je, tak logicky neútočil. Nevidím v tom žiadny problém. Tím ho platí preto, aby vyhral tour a to sa mu podarilo. Keď mi nie je niekto sympatický, tak mu nebudem hneď nadávať a zosmiešňovať ho....
Inak Vingegaard nejazdi preto, aby ta bavil, Optimus. On jazdi, aby vyhraval. Niekto ma divacky atraktivnejsi styl, niekto menej. A snad vies, ze co sa tyka taktiky, tak ta vychadza hlavne od vedenia teamu a nie toho, co sa tomu-ktoremu jazdcovi prave zrodi v hlave.
Joli bolo to hneď na začiatku 2 serie možno 2.alebo 3 diel,nie som si istý.Pogačar tam nastúpil a vyhral tú horskú prémiu kde bol nejaký časový bonus a Griša to nezvládla a označila ho za hajzla.To bola pre mňa posledná kvapka a nadobro som poslal grišu aj ten seriál do zabudnutia.
Nerobil by som predčasný súd nad seriálom. Ak bude tretia séria z tejto TdF, tak práve pohľad do autobusu Visma ťa možno bude baviť ak TdF dopadne tak ako si tu väčšina želáme.
Inak Vingegaard nejazdi preto, aby ta bavil, Optimus. On jazdi, aby vyhraval. Niekto ma divacky atraktivnejsi styl, niekto menej. A snad vies, ze co sa tyka taktiky, tak ta vychadza hlavne od vedenia teamu a nie toho, co sa tomu-ktoremu jazdcovi prave zrodi v hlave.
Nepochopil, dalej si ide svoje. Pieskovisko level, toto.
Joli bolo to hneď na začiatku 2 serie možno 2.alebo 3 diel,nie som si istý.Pogačar tam nastúpil a vyhral tú horskú prémiu kde bol nejaký časový bonus a Griša to nezvládla a označila ho za hajzla.To bola pre mňa posledná kvapka a nadobro som poslal grišu aj ten seriál do zabudnutia.
pls daj sem časť a minútu kde mu nadával do hajzlov, lebo videl som to nedávno ale toto si nejako nepamätám...
Šéf Vismy.
https://www.instagram.com/reel/C9H2-T_I3Ef/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/pogacar-vingegaard-evenepoel-ohlasy-9-etapy-tour.A240708_090821_cyklistika_tm2
„Maybe after the crash I realized what life is about...it's more about family and living life than cycling.” #TDF2024
„Maybe after the crash I realized what life is about...it's more about family and living life than cycling.” #TDF2024
Áno, má asi iné priority, ale vyznie to tak alibisticky. Ak to je naozaj u neho o rodine a živote, tak cyklistiku mal zabaliť po tom jarnom škaredom páde. Leda žeby iba kecal.
Týmto si na popularite v balíku a medzi fanúšikmi nepridá
Tadej má úplnu pravdu,v tom článku-on má z neho obrovský strach a bude doslova čakať len na tú jedinkú etapu,kde zaútočí.Ešte pripomínam tým,ktorí stále točia o jeho zranení a o tom,že nemal plnohodnotnú prípravu na zreteľ ten fakt,že Pogi pred 6 týždňami skončil giro s vyše 3000km.Tam tá únava musí byť enormná,ale nepočul som od neho ani raz,že by to používal ako nejaký alibizmus.Jednoducho v každej etape,kde len je možné, sa snaží útočiť a urobiť tú etapu zaujímavou.To je mentalita víťaza a nie jazdiť ako robot,ktorý len tupo počúva príkazy z auta a byť v každej etape doslova zavesený na chrbte súpera.