narezes cim? kupis si koli tomu pilovy list na karbon? a potom co? vylupnes? osobne by som mal obavy co mi poslu naspat. kks akoby to bol ram za stovku.
predstavy niektorych ludi su fakt divne. jednoduchy svet gombicka
akoze zas z toho netreba robit vedu, dremel + vysavac a mas to hotove za 3min aj s osmirglovanim, neni to ideal, ale kvoli tomu posielat bajk hore dole a nejazdit mi pride vacsia nehoraznost
Myslím ze je podstatný rozdiel píliť rám do koša a ešte v takej hrubej časti a reklamovaný rám v tenuckej casi ktorý tam môže kľudne začať praskať. Už len myšlienka že na vyreklamovanom ráme máš vôbec niečo píliť je neskutočná.
Karbonove komponenty sa pilia bezne, prilis to niektori prezivate. V kazdom pripade ked si netrufas, tak to proste posli spät a niekto iny to napili za Teba. Nevyhoda pri posielani je, ze budes zbytocne dlhsie bez bajku a zostava Ti len dufat, ze sa ram pri dalsej preprave tam a spät neposkodi, prip. nestrati.
Presne kvoli tomu, co vidno v tejto debate, poslali taky nedorobok. Lebo Slovak sklopi usi a radsej si to bude bastlit niekde v pivnici. Uz vidim ako by taky nedorobeny ram poslali Nemcovi a napisali mu, ze nech si to nareze.
A ja zasa nerozumiem tej obhajobe, že niekto niečo neurobil poriadne a povie ti, že veď si to dorob doma. To takto riešite nedorobky z autoservisu, opravy elektroniky, nedorobky po "majstroch" a pod.?
ty by si siel do servisu keby vidis, ze ti nedotiahli jeden srob na kolese? ak je casovy naklad na opravu svojpomocne mensi nez casovy naklad na zabalenie bicykla tak ano, vazim si svoj cas a urobim to sam, nikto neobhajuje ghost - mali to urcite poslat tak ako bolo treba, ale ked uz sa stalo tak nebudem si minat svoje zdroje aby som im ukazal, ze nieco pokaslali
To nie je nedorobok, ved uz bolo vysvetlene preco je ten ram takto vyrobeny. Jednoducho pili sa az ak sa nepouzije ten typ sedlovky 8pins. Samozrejme je chyba na strane podpory, ze neoverili aky typ sedlovky bude pouzity a nenapilili to pred odoslanim, ale netreba z toho robit dramu, napilia dodatocne.
akoze nepotesi to ale ked to dole navrtas a potom odpilis tak by som sa toho nebal,zalezi ci chces na bike cakat alebo sa vozit..mozno by som riesil nejaku kompenzaciu s nimi za to
Skor je zaujimave ze Ghost robi 8pins ram, ktory narezava pre normalne sedlovky. Funkcne bez problemov, ale je to sedlacina prveho stupna. Tuna riesit ci to narezat sam alebo poslat na narezanie nema vyznam, uz by som mal dlato v rukave. Toto by sa u Canyonu urcite nestalo
no ono ak je tam sedlovka natesno vsunuta, tak objimka to vie dotiahnut napevno..
analogia tohoto javu (en v opacnom garde) je roztahovaci adapter v karbonovm krku vidlice. Ked sa dotiahne prilis...
a bez nasadeneho predstavca tak ten uz nejde nasadit, pretoze rurka sa tlakom zvnutra roztiahne.
píšeš nezmysly, eightpins sedlovka je uchytena naspodu sedlovej trubky priečnym čapom, navrchu je iba navlečené puzdro, ktoré ju vedie
aby tam držala klasická sedlovka treba to narezať inak z toho bude demolácia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predstavy niektorych ludi su fakt divne. jednoduchy svet gombicka
mnne pride nehoraznost to co mu poslali a odpovedali, nie to posielanie naspat.
Polo co sa stalo transitionu?
analogia tohoto javu (en v opacnom garde) je roztahovaci adapter v karbonovm krku vidlice. Ked sa dotiahne prilis...
a bez nasadeneho predstavca tak ten uz nejde nasadit, pretoze rurka sa tlakom zvnutra roztiahne.
aby tam držala klasická sedlovka treba to narezať inak z toho bude demolácia