Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Zdravim vospolok, dnes v noci mi ukradli bike z panelakovej pivnice vo Vrabloch ak by ste sa s ním niekde stretli bol by som rád ak by sa mi vrátil. Dik za každé info.
Ak by ste niekde videli tuto skladacku BTWIN specificku bielymi pláštami micheln, prosim dajte vediet. Ukradnuta 3.6.2024 na vlakovej stanici Bernolakovo. Diky
To je asi pripad co som niekde cital. Niekolkokrat vykradnuty obchod. Majitel postupne pridaval ochranu ale vyzeralo to tak ze zlodej vzdy vedel comu sa vyvarovat. Tak to zabezpecili nejakymi teplotnymi a pohybovymi cidlami ale nepocitali s tym ze tentokrat to zlodej takto salamunsky obide. Do buducna planuje mat majitel obchodu bicykle zamknute.
bohužiaľ, v niektorých oblastiach Francúzska je taká obrovská kriminalita, že niektoré rómske osady u nás sú oproti tomu rajom na zemi, čo sa kriminality týka ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
poprosím ak by ste niekto zazrel čierny GHOST Lector, prosím o info.
Ukradnutý kamarátovi 7.6.2024 v Púchove v ohrade pre bajky firmy Continental.
Ďakujem.
Cyril a Metoděj přišli o kolo roku 863.
zajtra sa oslavuje chlapik ktoreho ta cirkev upalila
😊
Cyril a Metoděj přišli o kolo roku 863.
Pekná slovná hračka. To je aj z gynekológom tak
Robí do jednej a poobede do druhej... 😀
https://www.trnavskyhlas.sk/c/37732-po-kradezi-bicykla-policajti-nehladaju-zlodeja,-ale-majitela-bicykla/