SumecSK dlhšie som na Kanade nebol je možné že po tých búrkach a vetroch tam bude nejaká haluzina. Na jednom mieste bude väčšia kopa lístia ale myslim že by mala byt zjadzna. Odporúčam ale ísť pozrieť mazacku a dzura. Keď tak mi napis správu dám bližšie info.
Tak, prvých cca 300m začiatku trailu je trochu horších, je tam hlbší vymletý rigol. Inak pekne na divoko, papradinka, trávička navôkol. V lese je potom taká odbočka do prava kde to zvyknem preletieť, tak som si ju dovolil vyznačiť.😁
po vcerajsej burke - Inovec - utulna Izba v pohode zjazdne. akurat v stupani na vtaci vrstek opat padol strom - presne vedla toho ktory pred maratonom prerezali. do sedla pod Pansku mrte malych konarikov. zjazd od Prielaciny do sedla pod Skalinami zapadany velkymi stromami vo vrchnej casti, obcas som hladal chodnik. tak isto z Panskej javoriny do sedla Jamka - vela velkych stromov popadanych - ako sa da vsetko ale treba ratat so zdrzanim a gymnastikou, to toho stipu ovady. takze clovek si to veru neuzije.
Ahojte, ak by sa niekto chystal v najbližších dňoch do Ľuborčianskej doliny/Antonstálu....asi 1km pred koncom doliny, pred senníkom popadaných viacej stromov. Odstraňovať to budú, pravdepodobne až v týždni.
Tatkiež asfaltová cesta od kaštiela hore smerom na Lipovec/ Srnie, taktiež poznačená včerajšou búrkou. Tam sa to ale dalo preliesť/preniesť.
No a do tretice, Jarošov chodník/ zjazd do H. Srnia....taktiež neodporúčam najbližšie dni jazdiť. 5-6 miest, kde sú spadnuté stromy. Budeme sa snažiť to čo najskôr dať doporiadku, ale pár dni to bude trvať....
Trenčianska Teplá už poriešila koniec / začiatok cyklochodníka pri kostole.
toto ma prekvapilo teda - ale - skoda penazi? mne to cele prislo ako - obec potrebovala spravit chodnik do kostola tak to zatiahli z penazi na cyklocestu. teraz skoncis kde? dole na chodniku? a co dalej? vypluje ta to rovno do tej hnusnej preplnenej krizovatky. ak ides povedze od zeleznicnej stanice tak sa na nu napojis ako?
Niečo z netu: od 24.7. do 27.7. bude prebiehať oprava cesty III/1887 z Hornej Súče do miestnej časti Krásny Dub. Vzhľadom na šírkové usporiadanie ciest je možné ich asfaltovanie realizovať výhradne naraz v celej šírke cesty. Úplné uzávery budú od 7:30 do 19:30.
Trocha off topic, ale neviete mi poradiť niekoho v TN alebo blízkom okolí, kto by mi vedel do môjho karbonového rámu vybrúsiť drážky pre normálnu sedlovku ? Asi v obyčajnom cykloservise mi to neurobia, preto som rozmýšlal že možno nájsť nejakého modelára alebo niekoho podobného, ale fakt neviem koho. Písal som do Ghostu, ktorý mi odpovedal že kludne si to môžem urobiť aj sám, ale do toho nechcem ísť.
To veru neviem. Chodím tam často ale až včera po upozornení turistami som sa o Tom dozvedel. Ale aspoň mám ponaučenie, že okrem jazdenia sa treba viac obzerať okolo seba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tatkiež asfaltová cesta od kaštiela hore smerom na Lipovec/ Srnie, taktiež poznačená včerajšou búrkou. Tam sa to ale dalo preliesť/preniesť.
No a do tretice, Jarošov chodník/ zjazd do H. Srnia....taktiež neodporúčam najbližšie dni jazdiť. 5-6 miest, kde sú spadnuté stromy. Budeme sa snažiť to čo najskôr dať doporiadku, ale pár dni to bude trvať....
toto ma prekvapilo teda - ale - skoda penazi? mne to cele prislo ako - obec potrebovala spravit chodnik do kostola tak to zatiahli z penazi na cyklocestu. teraz skoncis kde? dole na chodniku? a co dalej? vypluje ta to rovno do tej hnusnej preplnenej krizovatky. ak ides povedze od zeleznicnej stanice tak sa na nu napojis ako?
https://standard.sk/711986/prepojenie-trencina-a-soblahova-celi-realite-bude-cyklotrasa-krizovat-frekventovanu-cestu
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Od piatka 14:00 do nedele 15:00.