zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Čo ma raz MS policajt, tak 20 rokov dozadu, poučoval v nedeľu ráno na prázdnom Hviezdoslavovom námestí, tak jazda cez pešiu zónu je povelená akurát cyklista môže ísť max. rýchlosťou chôdze. Na to som mu odvrkol, že však som šiel. A on či tak rýchlo chodím. A ja, že áno.
Chlapi, urcite ste uz niekdo riesili najkratsiu a "cyklotrasovu" (bez kamionov a aut) cestu z BA... maly Dunaj... okolo letiska smer Slovensky Grob. Do Ivanky, resp Ciernej vody v poho len ako potom dalej. Je tam niekde aspon nejaka zjazdna polnacka, pretoze cesta Cierna voda - Grob sa mi nezda prilis bezpecna..zvlast v tom zavere pri tych serpentinach.. vdaka
Prepojenie Vrakuna - Most pri Bratislava - Zalesie - Malinovo ( pocita sa aj s prepojenim dalej na Tomasov) by mohlo vyzerat tak, ako je na mape... Zalezi na tom, ako sa doriesia pozemky, ale vypada tato alternativa, ze prejde. Len pocitajte ze cast od letiska po dialnicu D4 nebude mat spevneny povrch... naraza to na zakon, ktory riesi ochranne zony letiska...
Ahoj, nedisponujes nahodou info v akom stave je tento projekt?
Vcera som siel po dlhsej dobe od razcestia ako sa ide do Mostu pri Bratislave k letisku, lebo dost dlho sa tam drzali mlaky cez celu sirku cesticky. Teraz je tam na casti useku zas velmi sypka hlbsia zemina, tak ma zaujima, kedy sa s tym bude nieco robit.
No celkom by to zaujimalo aj mna🙂user_id skus ten usek po opacnom brehu MD ak si to nesiel, krasny hladucky singlacik v krikoch a polnacka skoro stale v tieni. Za mna omnoho lepsie jazditelne a bez mlak po dazdoch.
Lol, vcera si uzila moja uboha ziletka offroad v Rakusku, a dnes aj pri hradzi dal som si kolecko cez Gabcikovo, obe strany, a siel som aj po tej starej hradzi, co vedie za Vojkou a Bodikmi. A tam som raz odbocil offroad k bufetu pri Sulianskom jazere a potom aj dvakrat na cervenu znacku smerom k staremu Dunaju. Tam sa ale dalej nedalo, na brode bolo vela vody.
Keby vedela moja ziletka rozpravat, boli by to same nadavky
nie nebrodil, len som k tomu dosiel a vyfotil nemal som dovod ist cez to, este ma cakalo pol cesty k gabcikovu a potom cela cesta druhou stranou naspat, a ja som sa furt motkal na cestaku v dzungli
skusal to jeden chalan, aj bol odhodlany ze to tentoraz uz urcite musi prejst, vyzul sa a siel to peso, no aj tak sa vratil.
Škoda, že to už nepotiahli do Bratislavskej po kruháč pri Bille v Z.B., lebo to je teda iné asfaltové vrásnenie. Snáď to najhoršie na celom tom úseku medzi Z.B. a Lamačom.
to tu nepis lebo pride Jurko a povie ti ze to je najviac super asfalt a ze si na nic cyklista
JOLI
no tak podla info na FB od nich budu prave opravovat ten super usek od Krematoria po Zahorsku a nie smerom na Lamac. Ved to by nedavalo logiku. Od lamacu po krematorium nie je co opravovat,
Bratislava - hlavné mesto SR
Dobrý deň, oprava bude realizovaná v úseku Krematórium - Bratislavská.
to tu nepis lebo pride Jurko a povie ti ze to je najviac super asfalt a ze si na nic cyklista
JOLI
no tak podla info na FB od nich budu prave opravovat ten super usek od Krematoria po Zahorsku a nie smerom na Lamac. Ved to by nedavalo logiku. Od lamacu po krematorium nie je co opravovat,
Úplne super nie je ani ten, teda hlavne tie krajnice, kde nás tu niektorí vykázali, že čo si to dovoľujeme jazdiť v jazdnom pruhu.
Ono práve tá krajnica od kruháča v ZB po odbočku k Markíze v oboch smeroch je dobrá v porovnaní s jazdnými pruhmi, kde sú rolety ako na blue traily, tam sa dá jazdiť rozumne len po tej krajnici...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://en.mapy.cz/s/kenelajole
Po hl. ceste ides mozno 100m
Ahoj, nedisponujes nahodou info v akom stave je tento projekt?
Vcera som siel po dlhsej dobe od razcestia ako sa ide do Mostu pri Bratislave k letisku, lebo dost dlho sa tam drzali mlaky cez celu sirku cesticky. Teraz je tam na casti useku zas velmi sypka hlbsia zemina, tak ma zaujima, kedy sa s tym bude nieco robit.
Inak, obcas tadial jazdi mladez na terennych motorkach alebo chodia pesi, tak treba byt obozretny.
Keby vedela moja ziletka rozpravat, boli by to same nadavky
skusal to jeden chalan, aj bol odhodlany ze to tentoraz uz urcite musi prejst, vyzul sa a siel to peso, no aj tak sa vratil.
https://bratislava.sme.sk/c/23358985/bratislava-zacne-buduci-tyzden-s-opravou-casti-hodoninskej-ulice.html
Ja som šiel v 2020 cez tie dunajské ramená. Treba ísť opatrne, ja som mal crocsy aby sa mi to menej šmýkalo.
Video:
https://www.instagram.com/p/CDHy4FKFCmS/?igsh=MXB1emh5cW90aDBoMg==
https://bratislava.sme.sk/c/23358985/bratislava-zacne-buduci-tyzden-s-opravou-casti-hodoninskej-ulice.html
a tam chcu co opravovat? ved tam je normalna cesta, nic rozbite
nech to poriesia od Krematoria po Zahorsku degesi
JOLI
Dobrý deň, oprava bude realizovaná v úseku Krematórium - Bratislavská.
JOLI
Úplne super nie je ani ten, teda hlavne tie krajnice, kde nás tu niektorí vykázali, že čo si to dovoľujeme jazdiť v jazdnom pruhu.