Všetko máme pripravené a postupne, ako sa jednotlivé procesy budú schvaľovať organizátormi, sponzormi, ochranármi, grafikmi, fotografmi ... skrátka všetkými, ktorí pre Vás pripravujú toto zaujímavé podujatie, tak postupne to budeme dávať na INET
Oficiálnu stránku maratónu nájdete na:
http://www.xcmaraton.sk
Takže tešte sa, na Cyklomaratóne Slovenský raj som začal s bikom, lebo ma zaujala atmosféra, ktorá tam bola. Vtedy som tam bol ako účastník, ktorý chcel vyhrať v tombole tretry
Teraz som ako organizátor ktorý ... ale to je už iný príbeh, ktorý teraz začína.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 7. 10. 2011 o 13:49
-s tymi cenami ubytovania je to tak ako na stranke(napisane orientacne ceny?)...alebo ake?
-dufam,ze plati ta posledny poznamka( aj ked verim,ze si to odjazdim z radostou,a nebudem to musiet vyuzit),ze ak by som sa nedostavil tricko a vstupenka do raja (juuj to znie krasne
-a este jedna dolezita vec-kedze som platil skor ako som si vyplnil prihlasku uviedol som tam vo variab.symbole ine cislo ako z vasjho online systeme-myslel som si totiz ze je to cislo z online systemu ktory pouzivaju ostatne maratony(sao.tatry).dufam,ze to nebude problem-v poznamke som uviedol svoje meno a mesto-snad to bude v pohode!
detto sa pripajam o otazke. zaplatil som dnes ale to cislo som asi lama albo co ale ani zamak som ho netusil. tak som vo var symbole dal DDMMRRRR a do pozanmy meno:-) snad staci..tesime sa.vlani biolo fajn.horaky nejazdim ale sem pridem rad
vieme sa totiž zorientovať aj podľa mena platcu
kto by mal pocit, že už by mal mať zeleného smajla a stále ho nemá, nech napíše na "[email protected]"
zahraniční pretekári môžu platiť na štarte - preto oni už majú zeleného smajla
Tričko a reklamný balíček - pošleme poštou v prípade neúčasti, ak by bolo takých účastníkov veľa, tak poštovné hradí príjemca, a ak málo, tak to zatiahneme
V balíčku ale nebude 0,5 litrový energetický nápoj - to pre váhu a keby náhodou cestou fľaša pukla, rozmočila by tablety a tričko - bez újmy by prežila len cyklistická fľaša ENERVIT
stačí
kto pozná BIKEMAP.NET tak aj tu sa dá pozrieť trať: http://www.bikemap.net/route/72329
treba ale prepnúť TERRAIN na SATELLITE
no a kto celkom pozná, tak tam je aj časť trate pre rok 20XX, ktorá je v jednaní s ochranármi - budeme ho prezentovať aj na http://www.bikemagazin.sk
všetko ale ukáže čas
ročník 2008 dá smer, čakáme na rozhodnutia z CMS, budeme jednať so zväzom, už teraz máme ďalších sponzorov, nejakí sú v talóne, uvidíme
Akcia by sa mala stať vecou prestíže Spiša, tak ako iní - napr. Brezňania alebo Oravci ukázali silu
Keď sa chce, tak to ide
treba ale prepnúť TERRAIN na SATELLITE
Zmeny sú možné, ale myšlienka musí ostať - čiže maratón cez strediská cestovného ruchu - Hrabušice, nové Letanovce, Tomašák, Čingov, Košiarny Briežok, horSKIpark v Hute - prípadne nový Spišský raj, Geravy a následne Štiavnik a Hrabušice.
Je to akcia aj propagačná, čiže sponzorov bude treba "zviditeľniť"
Ak chceme mať akciu na úrovni ... ako nemenované slovenské, české a rakúske maratóny, tak to chce veľa času, roboty, správnej stratégie a hlavne "účastníkov"
navrhovaná trasa je ťažká, preto ten odľahčujúci úsek s asfaltom
je to idea, skutočne len časť, možno malá, možno podstatná z toho čo by sa dalo ponúknuť cyklistom,
keby ochranári nepustili ale keby bolo napr. cyklistov veľa, vtedy je pripravená druhá alternatíva - a tam by sa využili trasy v teréne okolo
Medvedej Hlavy a po hrebeni smerom na Závadku a Bukovec - to by uz ale bol mararatón v Spišskej Novej Vsi alebo v Hnilčíku
bol by na jar, ale to už je iný príbeh - skúsime diskusiu po XCM lebo
XCM SLOVAK PARADISE 2008 ukáže záujem verejnosti o takéto akcie - mám pocit, že mnoho ľudí ešte stále nevie, že vlastne taká akcia je aj formou príjemne stráveného víkendu a nielen pretekaním dobre trénovaných bikerov
Česi to pochopili a preto v Česku chodí na akcie 1000 - 2000 ľudí, to ale už tiež má svoje nevýhody ...
Medvedej Hlavy a po hrebeni smerom na Závadku a Bukovec - to by uz ale bol mararatón v Spišskej Novej Vsi alebo v Hnilčíku
juj, tak to by bolo supeeer
Zmeny sú možné, ale myšlienka musí ostať - čiže maratón cez strediská cestovného ruchu - Hrabušice, nové Letanovce, Tomašák, Čingov, Košiarny Briežok, horSKIpark v Hute - prípadne nový Spišský raj, Geravy a následne Štiavnik a Hrabušice.
a ked hovoris o Spisskom Raji tak sa mi zda ze ten ma byt vo vedlajsej doline ako vedie tvoja navrhovana trat a da sa z nej v pohode prejst na Vojtechovu Samotu
vieme sa totiž zorientovať aj podľa mena platcu
kto by mal pocit, že už by mal mať zeleného smajla a stále ho nemá, nech napíše na "[email protected]"
zahraniční pretekári môžu platiť na štarte - preto oni už majú zeleného smajla
Tričko a reklamný balíček - pošleme poštou v prípade neúčasti, ak by bolo takých účastníkov veľa, tak poštovné hradí príjemca, a ak málo, tak to zatiahneme
V balíčku ale nebude 0,5 litrový energetický nápoj - to pre váhu a keby náhodou cestou fľaša pukla, rozmočila by tablety a tričko - bez újmy by prežila len cyklistická fľaša ENERVIT
stačí
staci ale zeleny vykricnik stale nemam! tak vyskusam toho admina:)
Ak chceme mať akciu na úrovni ... ako nemenované slovenské, české a rakúske maratóny, tak to chce veľa času, roboty, správnej stratégie a hlavne "účastníkov"
"Akcie na urovni" maju kvalitnu jednokolovu dlhu-skutocne dlhu-trat. Vtedy sa stava maraton pojmom. O to viac vam a aj vsetkym organizatorom drzim do buducnosti palce!
staci ale zeleny vykricnik stale nemam! tak vyskusam toho admina:)
klidek, admin rieši zložitejšie prípady
dnes neprišla info z banky, asi mali ekonómky dovolenku, príde v utorok
a taká príjemná info - uzávierka pre benefity je 7.9.2008
pohyby sú tam kontrolované častejšie ako som ja na fóre
a samozrejme, že sa to zaznačí
dík
http://www.skoda-auto.com/moss-cze/services/routeplanner/
časy sú tam trochu natiahnuté - ale radšej prísť na prezentáciu pol hodinu skôr ako neskôr
Prave som sa prihlasil, dufam, ze to stihnem....
Filip, trochu sa zastav a prečítaj si propozície. Stojí to za to.
A pozri aj na prihlásených, je tam zopár ľudí, s ktorími si jazdil na Oravskom cyklomaratóne.