Ani Fínsko tomu nejaké nedáva s 1,79 % M1 a N1. V roku 2023 bol podiel BEV na predajoch 34 %, tento rok je to zatiaľ 27 %. Nejako sa tam ochladzuje dopyt.
A Island je ešte zaujímavejší. V roku 2023 bol podiel BEV M1 57 %, tento rok je to zatiaľ 18 %.
Nie, slovaci su posrani zo zmeny a z toho, co nepoznaju. Dopocuval som pred chvilou jeden rozhovor, kde zaznelo, ze nemecku vraj boli najvacsi antisemiti v tych oblastiach, v ktorych zidia nezili. A dal aj priklad zo SK a silnych protimadarskych nalad tiez v oblastiach, kde madara ani nevideli. Odpor voci elektromobilite je presne o tom istom principe.
slovaci hlavne maju hlboko do vačku.. a ked už na niečo naškrabu tak si radšej kupia overenu klasiku do 20 tis ..
lebo električku im domaci mechanik neopraví a v panelaku to nenabijú, ako jedine auto v rodine to moc neni prave orechove.... píšem o klasickej robotnickej rodine , nie o podnikatelovi či firme
A čo Fíni majú inú kultúru a nižšie vzdelanie než Švédi, keď majú 3x vyšší podiel BEV? Alebo Španieli majú horšie vzdelanie než Portugalci, ktorí majú tiež 3x vyšší podiel BEV? Nejako to prirovnanie k menej vzdelaným a nekultúrnym kríva na obe nohy.
Nič to ale nehovorí o podiele elektromobilov. Potom by platilo, že hlúpi a nekultúrni sú aj Poliaci, Estónci, Chorváti, Gréci alebo Lotyši.
Choď sa pozrieť do Poľska ako vyzerajú ich diaľnice a ako ich energetika a koľko majú elektromobilov. Podľa diaľnic je to vyspelý národ, podľa energetiky a počtu elektromobilov zaostalý. A v PISA testoch sú v matematike pred Rakúskom, Fínskom, Švédskom alebo Nemeckom.
Estónsko je v PISA testoch najlepšie z Európy a pritom v elektromobilite je na úrovni Slovenska.
Nehovorí to nič priamo o podiele elektromobilov, ale hovorí to o ochote prijímať alebo neprijímať nové veci, otvárať sa inováciám, novým prístupom. Trochu sa strácaš v diskusii - nediskutujeme o tom, že kultúrnosť a vzdelanosť priamo súvisí s nárastom elektromobility. Moja poznámka bola o tom, že nielen peniaze (dotácie) rozhodujú o náraste elektormobility, ale aj kultúra či vyspelosť danej krajiny.
Nehovorí to nič priamo o podiele elektromobilov, ale hovorí to o ochote prijímať alebo neprijímať nové veci, otvárať sa inováciám, novým prístupom. Trochu sa strácaš v diskusii - nediskutujeme o tom, že kultúrnosť a vzdelanosť priamo súvisí s nárastom elektromobility. Moja poznámka bola o tom, že nielen peniaze (dotácie) rozhodujú o náraste elektormobility, ale aj kultúra či vyspelosť danej krajiny.
Takže najlepšia krajina v PISA testoch Estónsko, ktorá je lepšia než všetky severské krajiny má podiel elektromobilov ako Slovensko.
Najprv si zisti dáta, čo vlastne píšeš.
Skús čítať s pochopením, evidentne ti to robí problém. Nenapísal som, že PISA ukazuje, kde by malo byť najviac elektromobilov, ale že dokazuje, že sme nevzdelaný štát.
Takže Estónsko je najlepšie v PISA testoch, je teda kultúrny národ a má podiel elektromobilov ako Slovensko. Estónci patria medzi najinovatívnejšie ekonomiky v Európe, volia cez internet. Len tie elektromobily akosi nechcú. Nejako ti tá hypotéza nesedí. A choď sa pozrieť aj do Poľska aký je to nekultúrny národ. Budeš asi prekvapený.
no neviem ci to bude o tom vzdelani..
verim tomu ze ked dojdu taketo 10-12k presuvatka k nam % podielu stupne..
alebo teda opacna filozofia, ked to dojde do stadia ako na severe (kde su tiez podielom inde) a elektromobil bude pri nakupe lacnejsi ako spalovak (ale z dovodu dodatocnych poplatkov), tiez % podiel stupne podstatne vyraznejsie
Moja poznámka o vzdelaní sa týkala situácie keď sú ešte BEV drahé, drahšie ako spalováky. Niekto tam spomenul, že ich počet rastie pomaly, pretože vždy ide o prachy. A ja som len dodal, že aj o kultúrnosť a vzdelanie. Týkalo sa to stavu, keď BEV stojí viac ako spalovák.
Singapur, jedna z najinovatívnejších ekonomík sveta, ktorá má HDP na obyvateľa v parite 3. najvyšší na svete mál podiel BEV 1,2 %. Japonsko, ďalšia inovatívna ekonomika s HDP na obyvateľa na úrovni Británie má podiel BEV 0,8 %. Asi sú to nekultúrne zaostalé krajiny.
Tak mi vysvetli, ako je možné, že v Singapure, Japonsku, Malte alebo vo Fínsku je podiel elektromobilov okolo 1 %? Sú to nekultúrne a nevzdelané krajiny?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A Island je ešte zaujímavejší. V roku 2023 bol podiel BEV M1 57 %, tento rok je to zatiaľ 18 %.
slovaci hlavne maju hlboko do vačku.. a ked už na niečo naškrabu tak si radšej kupia overenu klasiku do 20 tis ..
lebo električku im domaci mechanik neopraví a v panelaku to nenabijú, ako jedine auto v rodine to moc neni prave orechove.... píšem o klasickej robotnickej rodine , nie o podnikatelovi či firme
tak ale to sme zas len a len pri cene a nakladoch, nie pri ekologii ci uzitkovosti
Nič nekríva. To, že sme menej vzdelaní a menej kultúrni, to nehovorím ja, ale napríklad PISA či výsledky volieb.
Choď sa pozrieť do Poľska ako vyzerajú ich diaľnice a ako ich energetika a koľko majú elektromobilov. Podľa diaľnic je to vyspelý národ, podľa energetiky a počtu elektromobilov zaostalý. A v PISA testoch sú v matematike pred Rakúskom, Fínskom, Švédskom alebo Nemeckom.
Estónsko je v PISA testoch najlepšie z Európy a pritom v elektromobilite je na úrovni Slovenska.
Takže najlepšia krajina v PISA testoch Estónsko, ktorá je lepšia než všetky severské krajiny má podiel elektromobilov ako Slovensko.
Najprv si zisti dáta, čo vlastne píšeš.
maly Citroen 23-26k € https://www.teslamagazin.sk/citroen-e-c3-cena-slovensko/
Seat 30k € https://www.teslamagazin.sk/cupra-raval-testy/
a potom azia kde je elektromobilita "daleko" https://www.teslamagazin.sk/vinfast-vf-3-spustenie-dodavok/ za polovicu reps az tretinu..
no neviem ci to bude o tom vzdelani..
verim tomu ze ked dojdu taketo 10-12k presuvatka k nam % podielu stupne..
alebo teda opacna filozofia, ked to dojde do stadia ako na severe (kde su tiez podielom inde) a elektromobil bude pri nakupe lacnejsi ako spalovak (ale z dovodu dodatocnych poplatkov), tiez % podiel stupne podstatne vyraznejsie