zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Mozes mat aj mini prerez na plasti a nemusis o tom ani vediet staci ze je hladky a dostatocne hlboky na to ze by ti silnejsie presakoval vzuch nemusi nic pocut v tom pripade by som dal na nafukane koleso penovo-jarovu vodu a sledoval kde sa vytvoria extra bublinky. Ak ti paska drzala tlak predpokladam ze by ti mlieko dierku zalepilo ak by sa nieco dialo to by si tiez videl kde si mlieko hlada zaplatu ak by ti presakovalo pri ventilku aj tam by sa robil zhluch zrazenehe mlieka a jeho obytok.
- predpokladam, že istotne knoty a ich aplikator
- treba dušu ?
- co2 a aj normalnu pumpu ?
- treba aj nejake cca 60ml mlieko ?
- treba cely ventil alebo len jeho jadro ?
bol som 2x pritom, ked bola rozrazena bočnica na plasti cca 1cm (1x sa to stalo mne
- na paky som zabudol...ale tie nosim stale. CO2 bomby a mlieko netreba ?
Ja nosím knoty (samozrejme s vidličkou) a pumpu. Nosím aj montpáky a dušu, ak by som spravil dieru na palec. Ale to by si spravil aj s dušovou pneu, tak to je zajedno.
Ventil mám taký čo sa cez ráfik prestrčí a doťahuje sa vonkajšou maticou. Čiže k tomu mám aj mini kombinačky, ak by bolo treba dávať dušu (lebo mám tie matky aj dotiahnuté kombinačkami).
Zvazit mozes aj inserty na dojazd a brat tak pumpu/knoty.
Prispevok "ze treba zobrat" berte s rezervou
inak vozim klasika - knoty, vidlicka, dusa a lepenie na dusu - lebo v plasti mam nachytanych kopec trnov a nie vsetky sa mi pred nahodenim duse podari najst. pumpicka je samozrejmost - aj ked ti tmel zalepi, casto potrebujes dofuknut. bombicka by mala vediet nahodit patky ak si odskocia ale to vyskusane nemam a ani ju nevozim. jadro ventilu vozim tiez kedy som nahodou pri fukani zohol.
Kazdy vidi to co chce...nie prasklina ale poskriabany rafik jak palica vytrhla spice. Stalo sa mi to v oktobri 2018 a dodnes rafik drzi bez jedinej praskliny