pekné fotky...zajtra idem do ziliny na etapu pozriet, pojdem na 2hu horsku premiu a potom dociela ak to stihnem takze zajtra pofotim, pridam vam sem fotky...mozno si aj donesiem nejaky bidon ako suvenir
pekné fotky...zajtra idem do ziliny na etapu pozriet, pojdem na 2hu horsku premiu a potom dociela ak to stihnem takze zajtra pofotim, pridam vam sem fotky...mozno si aj donesiem nejaky bidon ako suvenir
dnes som bol teda na poslednej etape, stal som na horskej premii ktora bola medzi dedinkami Višňové a Turie...Cyklisti tadeto išli 4 krát. pretože sa tam bol spravený tzv. malý okruh ktorým šli 4 krát... Na prémii bola urobená aj občerstvovačka, bola tam dobrá atmosféra. O flaše nebola núdza, kedže tam naozaj strašne vela pretekárov zahadzovalo flaše a brali od svojich týmov nové... mám pár doma, a myslim ze naozaj kazdy co chcel flašu tak snou aj odišiel...a nielen z jednou
Po poslednom okruhu sme išli na aute za servisnymy vozmi a celou kolonou ostatnych aut...išli sme sa pozriet na záverečné vyhodnotenie kde vyhodnotili okrem OKOLO SLOVENSKA aj nejaku juniorsku MTB sutaz, newiem názov ani nič onej...
jj aj ja lutujem ze uz je po pretekoch mrzi ma ze som na druhu etapu nestihol ist kvoli skole,ale videl som aspon prvu a poslednu ...už sa teším na budúci rok
dnesna etapa bola velmi dobre spravena pre divakov - ja osobne som videl start, videl som ich potom v najtazsej pasazi na horskej premii stranik, potom pred rychlostnou premiou v teplicke, po rychlostnej premii v teplicke, pred vstupom na rosinsku cestu, 2x na horskej premii vo visnovom a este som stihol aj dojazd na hlinkovo namestie:D
ten co vyhral puntikaty dres isiel hore stranikom jak hovado:D
Tomu nerozumiem... Chcel som zapochybovať, či je to Broniš. Zuby mu síce trčia, ide na Meride, ale Roman mal mať duklácky dres, lebo štartoval za Duklu a nie za Slovensko. A štartovné číslo začína na 1 a čísla od 11 do 18 mala Dukla, Broniš 11. Takže nakoniec to bude Broniš a mal šťastie, že si ten dres nevšimli rozhodcovia. Cvakol by na pokute pár švajčiarskych frankov.
Aj mňa to najskôr zarazilo, ale myslím, že vysvetlenie je jednoduché. Pokiaľ viem, tak dukla nemá časovkársku kombinézu, tak Romanko vytiahol zo skrine čo mal.
Aj mňa to najskôr zarazilo, ale myslím, že vysvetlenie je jednoduché. Pokiaľ viem, tak dukla nemá časovkársku kombinézu, tak Romanko vytiahol zo skrine čo mal.
pekne biedne je na tom slovenska cyklistika...masny dobre ze nesiel na trojkolke, duklaci nemaju casovkarske dresy.
medzi konkurenciou posobili ako chudaci, ked ostatni sa tam vyvazali na CR1-tkach a Tarmacoch:D
zdravim, neviete kde by som nasiel nejake detaily (trasy etap...) o tohtorocnych pretekoch okolo Slovenska? jedine co som nasiel bol zoznam etap na stranke SZC ...
pekne, 4.etapa Skycovcek ( laveron vybavil? ) ...len nechapem preco im uz nedali aj Turciansky kopcek na rozdychanie ked uz boli v Nedanovciach ...a vo Velkych Uherciach sa mozu tesit na tie paradne rozbite macacie hlavy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takyto?
Po poslednom okruhu sme išli na aute za servisnymy vozmi a celou kolonou ostatnych aut...išli sme sa pozriet na záverečné vyhodnotenie kde vyhodnotili okrem OKOLO SLOVENSKA aj nejaku juniorsku MTB sutaz, newiem názov ani nič onej...
Samozrejme som fotil a tu máte všetky foto
ten co vyhral puntikaty dres isiel hore stranikom jak hovado:D
Tomu nerozumiem... Chcel som zapochybovať, či je to Broniš. Zuby mu síce trčia, ide na Meride, ale Roman mal mať duklácky dres, lebo štartoval za Duklu a nie za Slovensko. A štartovné číslo začína na 1 a čísla od 11 do 18 mala Dukla, Broniš 11. Takže nakoniec to bude Broniš a mal šťastie, že si ten dres nevšimli rozhodcovia. Cvakol by na pokute pár švajčiarskych frankov.
pekne biedne je na tom slovenska cyklistika...masny dobre ze nesiel na trojkolke, duklaci nemaju casovkarske dresy.
medzi konkurenciou posobili ako chudaci, ked ostatni sa tam vyvazali na CR1-tkach a Tarmacoch:D
nic viac asi zatial nie je. Nic pre Zilincanov tento rok :(