u nas sa tiez tie macicky striedaju, clovek ich zachranuje, dava im aj vybeh a potom presne koncia na ceste, jeden pes za 10 rokov zazil tolko maciek, az som si zacal pre spomienky ukladat ... tiez uz dalsie velmi ani nechcem, vzdy je to smutne, ked clovek pride o clena rodiny a vlciacka tu uz tiez asi dlho nebude, starne, ale po troch v rade a 35 rokoch si asi uz dam pauzu aj so psom ... https://www.instagram.com/dog.with.cats
Podávam hlásenie
Štvrtok, piatok bol ťažký. Veľa cikania, samovoľného kakania, kúpania, prenášania, čistenia, kŕmenia, podávania liekov, triaslo ho...ale dali sme to A je to oveľa oveľa lepšie. Už sa pomaličky presunie na krátku vzdialenosť z miesta na miesto, sám sa naje, napije a chutí mu
To najhoršie je za nami
Piny - uzasna starostlivost.. palec hore, klobuk dole...
A este uznanie pre vsetkych v tomto vlakne ze sa tu pekne striedaju macky so psami a nikto sa nad tym nepozastavuje a ide si to plynule a pozitivne dalej ...
(cital som kedysi na akva fore ako sa na smrt "je6ali" cichlidari s gupkarmi... )
vsak zveriny nam, rovnako rozdavaju radost ( ale aj velku starost, ze Piny...)
Napchať Dobrovoľne to žuvať asi nebude. Tabletky na odčervenie tiež pchám v malých kúskoch do papuľky a ja tak s nimi bojujem hodnú chvíľu, lebo sa tvária, že to zožrali a nakoniec to tá malá potvora chlpatá vytiahne odkiaľsi spoza zubov, či jazyka po hodnej chvíli a šmarí to o zem oslizené
Napchať Dobrovoľne to žuvať asi nebude. Tabletky na odčervenie tiež pchám v malých kúskoch do papuľky a ja tak s nimi bojujem hodnú chvíľu, lebo sa tvária, že to zožrali a nakoniec to tá malá potvora chlpatá vytiahne odkiaľsi spoza zubov, či jazyka po hodnej chvíli a šmarí to o zem oslizené
pred par dnami som to videl robit doktora pola Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Teším sa s Tebou 👍 super. Mne minulý týždeň postrelili Lizu. Minulu nedeľu operácia, ale tiež je statočná a dala to. Ak sa mi podarí pošlem foto. Neviem ako to robíš, mne sa nedarí ich dobre odfotiť 😊
Do očí normálne ľudské kvapky Spersadex comp 5mg/ml + mg/ml a na respiračny problém nám veterinár nariadil dáke ATB do striekačky, ale to neviem čo bolo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Držím palce.
Štvrtok, piatok bol ťažký. Veľa cikania, samovoľného kakania, kúpania, prenášania, čistenia, kŕmenia, podávania liekov, triaslo ho...ale dali sme to
To najhoršie je za nami
Veď majú deväť životov.😉
Držím palce.
A este uznanie pre vsetkych v tomto vlakne ze sa tu pekne striedaju macky so psami a nikto sa nad tym nepozastavuje a ide si to plynule a pozitivne dalej ...
(cital som kedysi na akva fore ako sa na smrt "je6ali" cichlidari s gupkarmi...
vsak zveriny nam, rovnako rozdavaju radost ( ale aj velku starost, ze Piny...)
https://www.vetlekaren.sk/credelio-48-mg-zuvacie-tablety-pre-macky-2-0-8-0-kg--3-tbl/
pred par dnami som to videl robit doktora pola
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ešte kríva, ale už parádne
https://www.alza.sk/hracky/lego-ideas-21349-ciernobiela-macka-d12551017.htm