😲😲 O tomto som sníval, ale nebolo to ešte. Niekto mi prečítal myšlienky...No to isto pôjdem najazdiť..V tom prostredí tam to bude jeden z TOP trailov v okolí. 👌👌 A ešte keby niekto prehrabal stopu dolu medzi RODOSOM a Opadalkom a obišiel tú hnusnú zvážnicu rovno na tie spodné switchbacky.
ja som pocul ze sa to planuje napojit az na hreben ale nevedel som ze to bude tak rychlo a cakal som ze to pojde niekde z hrebena medzi skalkou a pod krizavou...cez vikend to pojdem omrknut lebo ako hovoris to prostredie tam je krasne
Ja som sa na to pozeral, lebo kým sa dostanem z Minčola na Rodos, tak musím ísť tou hnusnou zvážnicou a čumím hore do toho lesa a tak si hovorím: Tam by bol trail a ja tu musím touto kreténovinou ísť .....a ono to tam je a skoro 2 km Až dolu po spoj troch dolín. Už Rhodos je dosť veľká pecka - tak nejako má vyzerať trail. Ešte by sa pýtal trail z hrebeňa za Minčolom kolmo na Taipan, hore v tých čučoriekdach a tých polomŕtvych stromoch.
To bude Boris tutovka. To by musel extra magor stavať, aby to v tom prostredí pokazil. Dnes už ma tam ťahá, ale prerábam si XC bike a včera som šiel čosi ostrejšie, tak dnes musím dať oddych môjmu rozdrbanému telu
Na rhodose je pre mna zaujimave,ze nebola ziadna snaha trail zamaskovat,v lese je to krasne vycistene,pri ceste velky kamen so sipkou,stromy su oznacene sprejom,skoro ako keby to bol legal.... Asi to v tychto koncinach nikto neriesi,co je len dobre lebo sak tazi sa tam vsade tak asi su aj lesaci-polovnici zhovievavejsi
Tu v okolí keby si mal čas a chuť tak sa aktuálne dá v pohode postaviť legálny trail. Ale niečo také Rhodos a všetko vlastne čo je v okolí. Keby si tam chcel niečo ako teraz prezentovali pri Žehre tak verím že by to niekoho skôr riadne najedovalo. Poľovníkom už cyklisti nevadia. Skôr hora zničená od motoriek a štvorkoliek. A asi aj 3 m široký trail by bol problém. Stopa akurát na koleso nemôže nikomu vadiť. A kto v tom nevie jazdiť nepatrí na traily.
Zdravím,prosím vás viete mi ponúknuť nieaku Cyklo trasu s deťmi (8-10rocny) na MTB v okolo Žiliny,Považia?
Rajecké lesná je vhodná?
Nie moc do kopca.
Lesna je v pohode, merne stupanie po asfalte a na konci je gejzir. Okrem toho je napr. Vodne dielo v Ziline rovinka, pozri mapu, su tam cyklotrasy zakreslene aj vrstevnice (stupania): https://www.freemap.sk/#map=13/49.210468/18.775463&layers=X
Na Anakonde bola asi pred tyzdnom paska, zakaz vstupu tu nezamestnanym osobam, tak asi mame smolu. Inak pili sa krasne vsade, za Strecnom, Visnovska, Zdobina, Turska, za Kuneradom ... Asi v ramci koncepcie Slovenska ako polnohospodarsko-lesnickej krajiny.
Zmysel to má ísť, ale aktuálne to nik z nás nejazdí. Jazdíme to cez Taipan ak tak. Ale z holí aj tak je aktuálne úplne zbytočné ísť hrebeň. Zo Zázrivej som bol kuknúť ten nový trail do Turskej doliny a je to naozaj jedna z najexkluzívnejších vecí čo je tu na okolí. Z hrebeňa po Spoj 3 Dolín 690m zjazdu, teda aj s jedným malým výšľapovým traverzom, ale nič hrozné. Na Taipane nejaký idiot na motorke celkom slušne pooral ten najťažší traverzový rockgarden. Keď to vymyje dážď, tak sa to bude zas o kus ťažšie dať prejsť bez zosadnutia.
Novy trail je krasa,som myslel ze cosi nafotim ale ani som od radosti nezastavoval ked sa to viac vybeha a stopa bude citatelnejsia bude to luxus... zakoncil som to este cez zdobinu na valientov kde som isiel aj ten vrch,tiez dobre vozenie....skvely den dnes
Ono je to tak v teréne vyznačené, že chvíľami som sa ani nedíval na trail, ale na značky na stromoch pekné šípočky a bodky. Ale nejaké fotky som si urobil. Som to šiel cez Minčol na Vrútockú stranu a tam si 2 krát najazdiť nový Babský trail a potom na Martinky a už som mal nakúpené akosi, tak bieda už. Asi by som to nedal bez zastavenia. Inak aj ten nový Valientov diel aj s tou hornou pasážou je super, tá horná je ešte lepšie ako spodok. Tieto novinky sú úplne brutality, to sú už iné pojazdy. 👌👌
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rajecké lesná je vhodná?
Nie moc do kopca.
Rajecké lesná je vhodná?
Nie moc do kopca.
Lesna je v pohode, merne stupanie po asfalte a na konci je gejzir. Okrem toho je napr. Vodne dielo v Ziline rovinka, pozri mapu, su tam cyklotrasy zakreslene aj vrstevnice (stupania): https://www.freemap.sk/#map=13/49.210468/18.775463&layers=X