zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Roky tam bol zakázaný vstup. Po rokoch dovolili a ľudia to začali zneužívať a porušovať pravidlá a koľkokrát sú aj arogantný ak ich človek na to upozorní, Celé to padá na tom, že ľudia to majú koľkokrát na háku. Stačí si prečítať diskusiu na FB napríklad ohľadom Draždiaku a voľného pohybu psov a ich kúpania sa (čo je zakázané a všade sú tam tabuľe). Napriek tomu tam možno aj polovica ľudí tvrdí, že to rešpektovať nebude, lebo však ich pes je čistejší ako ľudia atď. Tu je to to isté. Všade tabule, ale aj tak tam vleze.
lokalita s výskytom dropa ktorý je pre mňa bajne zviera, nikdy som ho v reali nevidel ...
Kusok dalej pri Nickelsdorfe smerom na Deutsch Jahrndorf ich je vidat pomerne casto. Raz som na ne zizal asi 20m od cesty, 6 ich bolo pokope. Kupodivu im nevadili ani auta a cyklisti.
Dočasný most budú môcť využívať aj cyklisti, no nie na prejazd, ale na prechod. „V prípade, ak chcú Malý Dunaj prebicyklovať, odporúčame im využiť obchádzkovú trasu vedúcu cez Modrý cyklomost,“ upozornilo hlavné mesto.
Ako z petrzalky resp Ruzinova pod cerveny most? Nasiel som nejake poznamky tu na nete, ale je to rok 2007 a podobne, co uz nemusi byt aktualne, aj co sa tyka znacenia, dopravy . . . je mozne sa nejak vyhnut stupaniam a / alebo rusnym cestam?
https://sk.mapy.cz/s/cetelunuje tu máš cestu od TPD/ Starého mosta v Petržalke. Prevažná časť po hrádzi, alebo oddelenej cyklotrase a je najviac bezpečná. V rámci Petržalky, či Ružinova sa zvládneš snáď dostať na hrádzu.
Velmi podobna trasa ako vyssie, len cez mlynsku dolinu idem po chodniku (a neskor po cyklotrase) a cez Patronku. Na Patronke pred zastavkou zbehnem dolava po hline (5 metrov) a idem po dubravskej ceste. Vyhnes sa zastavke, ludom a chodnikom.
Od mostu Lanfranconi k lodenici UK ma "cyklo"/chodnik novy sotolinovy povrch. Neviete niekto, ci si ho robili vodaci, alebo to je prepojenie nabrezia a cyklochodnika od Twaina, o ktorom sa dlho rozprava? Aj ked ten mal byt tusim asfaltovy...
Od mostu Lanfranconi k lodenici UK ma "cyklo"/chodnik novy sotolinovy povrch. Neviete niekto, ci si ho robili vodaci, alebo to je prepojenie nabrezia a cyklochodnika od Twaina, o ktorom sa dlho rozprava? Aj ked ten mal byt tusim asfaltovy...
Myslim, ze s urcitostou sa da povedat, ze sa nejedna oplanovanu realizaciu cyklo-prepojenia. Toto posobi naozaj len ako nudzove riesenie, mozno pre potreby zasobovania. Z pohladu cyklistu je to lepsie, prekryli najvacsie nerovnosti, vratane trciacich injektaznych trubiek a "schodov", ale ak sa nic dodatocne nezmenilo, tak usek v obluku zostal bez zmeny...
caute Horska bola vcera takto uzavreta (usek za bufetom na peknom mieste smer pekna cesta)
Pisu ze realizacia 11/2024
V podstate to vyzeralo ze uzavrete je len to miesto kde bol po pravej strane plot.
Horská https://mapy.cz/s/luhedaduvo
Predpokladám, že tá uzávera je primárne pre motorové vozidlá. Toto sa nedá ustrážiť, keďže tam máš prístupy od mostu SNP a z celého SJK. To by muselo strážiť tak 15 policajtov 24 hodín.
A vôbec by som nenadával ak by tento režim Viedenskej cesty ostal na trvalo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kusok dalej pri Nickelsdorfe smerom na Deutsch Jahrndorf ich je vidat pomerne casto. Raz som na ne zizal asi 20m od cesty, 6 ich bolo pokope. Kupodivu im nevadili ani auta a cyklisti.
update: včera (30.7.) to bolo ešte viac rozkopané a obísť sa to dalo vrchom, priamo cez kopu zeme.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/719338-most-vo-vrakuni-vrakunsky-most-rekonstrukcia-oprava/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box
Dočasný most budú môcť využívať aj cyklisti, no nie na prejazd, ale na prechod. „V prípade, ak chcú Malý Dunaj prebicyklovať, odporúčame im využiť obchádzkovú trasu vedúcu cez Modrý cyklomost,“ upozornilo hlavné mesto.
https://sk.mapy.cz/s/gupedesule
Velmi podobna trasa ako vyssie, len cez mlynsku dolinu idem po chodniku (a neskor po cyklotrase) a cez Patronku. Na Patronke pred zastavkou zbehnem dolava po hline (5 metrov) a idem po dubravskej ceste. Vyhnes sa zastavke, ludom a chodnikom.
A takto sme nasli uzvrety podchod, pod Vrakunskym kruhacom..
Včera som "nad kadnarkou" išiel a už je to sprejazdnené
Myslim, ze s urcitostou sa da povedat, ze sa nejedna oplanovanu realizaciu cyklo-prepojenia. Toto posobi naozaj len ako nudzove riesenie, mozno pre potreby zasobovania. Z pohladu cyklistu je to lepsie, prekryli najvacsie nerovnosti, vratane trciacich injektaznych trubiek a "schodov", ale ak sa nic dodatocne nezmenilo, tak usek v obluku zostal bez zmeny...
Pisu ze realizacia 11/2024
V podstate to vyzeralo ze uzavrete je len to miesto kde bol po pravej strane plot.
Horská
https://mapy.cz/s/luhedaduvo
https://www.instagram.com/p/C__BAlto1Vr/
A vôbec by som nenadával ak by tento režim Viedenskej cesty ostal na trvalo.