Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to by malo ist
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 09:31:41
00
Co je to hovnova aplikacia / hovnove hodinky? Nejak sa nechytam. :)
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 09:50:23
01
Huawei
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 10:13:38
11
Založil som si stravu. Mal by som takú otázku. Má 2 zariadenia, 1 používam na commuteri a druhé na dlhšie jazdy atď. Dá sa nejak priradiť v strave, že by mi to automatcky to zariadenie dalo, že to je bike - commuting? A nemiešalo by sa mi to s druhým zariadením? V oboch si viem navoliť, že je to road, mtb, gravel atď... Len ako mi to zoberie strava?
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 11:12:20
00
arrow_leftbladerunner napísal:
Práve preto by pomohli nastaviteľné filtre.... každý nech si zverejňuje čo chce, ale ja si nastavím, čo chcem vidieť....

Suhlasim s tebou, tiez by som takuto moznost filtrovania privital.
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 11:26:53
01
aj moje kratke jazdy a vencenie psa ludom vadia :-D ale mne sa to nastavovat pre kazdu jazdu nechce, aj tu som pisal kedysi, ze nech to importuje len vyjazdy nad 10km, ale zjavne sa to zatial nepodarilo
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 11:29:33
00
A potrebujete vobec takych sledovatelov ? Ved ked im to vadi, nech sa s tym vyrovnaju alebo nech vas nesleduju. Strava je v prvom rade vasa evidencia aktivit. :-D
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 11:39:28
07
.

Naposledy upravil mizaky dňa 30.01.2025 - 13:49:31, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 14.08.2024 - 11:40:50
01
arrow_leftuid napísal:
A potrebujete vobec takych sledovatelov ? Ved ked im to vadi, nech sa s tym vyrovnaju alebo nech vas nesleduju. Strava je v prvom rade vasa evidencia aktivit. :-D

A potrebuju vobec vencenie psa zverejnovat verejne ? Ved nech si nastavia defaultne len pre seba a nasledne moze zmenit na verejny ten ten ktory chce
Ja som vsetkych narcisov s 5timi prechadzkami s detmi okolo domu denne musel odstranit... mozu si uz zverejnovat co chcu, nesledujem
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 11:45:30
05
Vidíš, aké jednoduché. Ja trackujem všetko dlhšie ako 1-2 km kvôli výmenám reťaze a pod. Pri jazde na/z vlaku a pod. sa toho celkom dosť nazbiera. Prepínať sa mi to nechce. Keď to niekomu vadí, tak nech dá unfollow a vybavené.
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 11:51:09
05
myslim ze ten mute je celkom fajn. Kedze aj tak vzdy editujem kazdu aktivu a davam vyskove podla strava data tak uz tam mozem rovno fajknut aj mute activity.

Ale teda ano ide o to aby tvoj vlastny feed zobrazoval len to zaujimave od ludi ktorych sledujes..tam by mohlo byt pravidlo ze aky typ aktivity, ci ma alebo nema fotku, pripadne pravidlo na vyskove/pocet km
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 12:18:46
02
arrow_leftvlastoch napísal:
A potrebuju vobec vencenie psa zverejnovat verejne ? Ved nech si nastavia defaultne len pre seba a nasledne moze zmenit na verejny ten ten ktory chce
Ja som vsetkych narcisov s 5timi prechadzkami s detmi okolo domu denne musel odstranit... mozu si uz zverejnovat co chcu, nesledujem

Myslim, ze ludia su skor lenivi a nechce sa im nastavovat nic extra.
Zaujimave definovanie narcisov. Ja by som za narcisov oznacil skor tych co maju vela followerov, ktorych vobec ani osobne nepoznaju :-D
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 12:45:16
02
Ešte raz to zopakujem..... každý nech si zverejňuje čo chce, ale filtrami si ja nastavím, čo ja chcem vidieť.....
Preto si myslím, že tie filtre by veľmi pomohli a ich implementácia si myslím, že by nebola nejak veľmi náročná....
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 13:09:06
01
nuž ked garmin sa zdá byť drahy ale Vydrží ti týžden, zaplatíš nim a máš tam freemap.sk , ešte e-sim v ďalšej generácii a mobil môžem nechať doma:) Ja som začal behávať najprv som to skrýval ale nechce sa mi jednotlivé aktivity skrývať- odkrývať ale malo by sa to tak robit - moj názor pokial nedajú naozaj filtre aj mne by to pomohlo. Lebo kto sleduje viacej ľudí môžu mu uniknut pri tých nepodstatných aktivitách tie ktoré by si chcel pozriet
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 13:23:22
00
tiez mam nastavene defaultne skryte jazdy a zverejnim len co chcem a kedy chcem. kedze logujem len dlhe jazdy aj tak zverejnim vsetko :-) myslim ze kto loguje aj kosenie v zahrade by sprehladnil ludom casovu os a tych par jazd co by naozaj stali za zverejnenie by v klude odklikol manualne.

mohlo by sa z toho stat take nepisane eticke pravidlo pouzivatela stravy.
Zobraziť komentár 14.08.2024 - 15:32:32
18

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up