Tak tak, hned bolo vidno ze to robi biker pre bikerov. Mna to dapriemerne sokovovalo, samozrejme v dobrom, nevedel som co od dolnej zeme ocakavat. Rozhodne to teda nebola spanila jazda po poliach

Aj ked nahanacka to bola slusna

Lubo to paradne zorganizoval, presne vedel co treba, co nie, nic navyse a mne osobne ani nic nechybalo. A samotna trat teda par excellence, 10 z 10, davno som si tak neuzil maraton. Smekam klobuk organizatorom, zazemie, strava, nato ze prvy rocnik, tak vsetko prebehlo absolutne hladko, trasa top pripravena a natrasovana, vyuzili asi max co lokalita ponuka

Uznavam ze na “rekreantov” mozno miestami az cez ciaru, ale aj o tom to je, treba sa aj prekonavat

Pre nas ostatnych to bola jazda ako sa len tak nevidi, balzam na
mtb dusu. Teda bezdusu

Dufam ze na prebdene noci a unahanane dni coskoro zabudnu a maraton sa pevne zapise do kalendara, pretoze by toho bola naozaj skoda. Mozno to znie az priliz skvelo a senzacne, ale ono to aj naozaj tak bolo, na muj dusi! Minimalne ja som si to tak uzil
P.S. Keby mam ozaj vytiahnut nejaku vycitku, tak asi len tolko, ze totalny ideal by bol keby niekde vyhrabali kus zeme, a to mozno aj doslovne, a kratku natiahnu na nejakych +-40km a dlhsiu na este dlhsiu

Neviem ci to este lokalita ponuka aby zbytocne nepokazili skvely charakter trate, alebo nepridali zbytocne pasaze, asfalty, ale bolo by to top

Ale to je asi skor moje prianie ako vycitka…
A tiez keby je menej zhovievave pocasie tak asi nevyjdeme z “parkoviska”.