Kamarat ma agang 9mm a na nom vidlu RS recon 335 soloair 130mm.........a mne sa na nej nezda lockout....ked ho zapne tak mu vobec nezamkne vidlu (on si mysli ze sak ako moze uzamknut vzduch)ona iba mozno trochu stvrdne ale urcite to neni lockout.....a este ma okolo lockoutu olej vyteceny ....ja to vidim urcite najprv na servis ak nie na reklamacku rovno.
Silne mi to pripomína správanie mojej práve do servisu unášanej Reby!!!
(Roman, ten prieraz tlaku do negatívky to nebol, aj po vypustení negatívky na nulu a pozitívky na 30 psi mám polovičný travel s dorazom "natvrdo" a nefunkčným lockom. Olej bude asi v p... alebo z neho bude hliníkové blato.)
nespomínaš vonkajšie nohy ... bol v nich vzduch? zasyčalo?
Romane, nemám tuná kľúč správneho priemeru, ba ani kladivo, do roboty, kde by sa dačo našlo, sa mi nechcelo, tak to nechám na servis - beztak to chce nový olej (a mám aj zasratý stred a nemám sťahovák, ďalší dôvod).
...ale mne sa zda ze mu to odzaciatku nefunguje takze by tam nemal byt problem s reklamackou.....ale nechcel by som byt tak dlho bez biku kedze ak mu to nezreklamuju na predajni tak to poslu do rockshoxu a to bude pekne dlho trvat...
ja ked som sedel na jeho biku tak mu lockout fungoval dobre. a na ten bike mal dobru cenu ale potom dlhe cakanie na reklamaciu a posielanie celeho biku by mi za to nestalo
a este nieco uz som ju isiel skladat a co nevidim skoro ma ***** na jednej nohe jeden ale 1,5 cm skrabanec a pod nim ale 15 malych bodiek tiez skrabance
zatial som nasiel len toto kde sa taka situacia resila: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... ak&start=0
tak ake su teda skusenosti po dlhsom pouzivani stim lakom??
a este jedna otazka mam ju nechat rozobranu alebo zlozit aby ten lak nahodou nezatiekol tam kde nema....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(Roman, ten prieraz tlaku do negatívky to nebol, aj po vypustení negatívky na nulu a pozitívky na 30 psi mám polovičný travel s dorazom "natvrdo" a nefunkčným lockom. Olej bude asi v p... alebo z neho bude hliníkové blato.)
nespomínaš vonkajšie nohy ... bol v nich vzduch? zasyčalo?
skús aspoň zistiť od servisákov ako to vnútri vyzeralo a čím to bolo spôsobené.
ja ked som sedel na jeho biku tak mu lockout fungoval dobre. a na ten bike mal dobru cenu ale potom dlhe cakanie na reklamaciu a posielanie celeho biku by mi za to nestalo
ale potom dlhe cakanie na reklamaciu a posielanie celeho biku by mi za to nestalo
no vidis...preto jazdis na meride
P.S:nic v zlom
dobrá práca
zatial som nasiel len toto kde sa taka situacia resila:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... ak&start=0
tak ake su teda skusenosti po dlhsom pouzivani stim lakom??
a este jedna otazka mam ju nechat rozobranu alebo zlozit aby ten lak nahodou nezatiekol tam kde nema....