zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
(predpokladam ze ak ciastocne prischne, bude sa dat ozivit s vodou.)
nasledne som aj mtb urobil na tl, zatial som nemal incident..
otazka je ci "ne-latex" je ok na mtb, alebo latex ma nejaky mtb benefit.
Pouzivam Vegetalex na graveli uz 2 roky, ale zial, hocijaku dierku co je vacsia, ako milimeter to nezalepi. Nastastie naozaj nereaguje s CO2 a nerobi hrudky v plasti, veelmi dlho zostava tekuty.
Ozaj, tie gumene knoty na opravu s tymto tmelom nezostvaju na mieste. S Cafelatex ani Stans takyto problem nebol. Takze teraz sa vraciam spat na Cafelatex a na dofukovanie pouzivam cycplus minipumpicku. Vazi to cca tolko ako inflator + 16g CO2.
Zaujimave je, ze ked beham na biku vsetko v pohode nestraca tlak, ale ako nahle bike par dni 2-3 stoji sfukne to uplne a dokonca zhodi aj patky plasta z rafika na stred. Tieto plaste jazdim aj na inych kolesach a vsetko je ok a drzi aj par mesiacov v pohode ked su odlozene.
pozorujem ze s tymito plastami respektive znackou shwalbe je tu viac diskusii na tuto temu, takze moze to byt v nich? su to plaste dodane s novym bikom 2 mesiace dozadu.
dik za odpovede.
Kupoval som pred rokom 3ks,ale asi som si zle panatal jednotkovu cenu 🤦♂️, tych 0,99 je za 1ks .. ale pred rokom som ich kupil za 0,89€/ks
Schwalbe vložka do FV ventilu, 1 ks
0,84 €
MOC 0,99 €Ked som mal duse tak ked som ich hadzal do kosa tak som si vymontoval jadro do zasoby.
https://eshop.hastex.sk/produkt/bombicka-co2-16g-10-ks-zavit-3-8-24-unf-2a/