Veľmi pekne ďakujem ! Ak by náhodou mal niekto ešte info reálne. Lebo to chcem ísť so synom ešte v sedačke na mojom biku a nechcem riskovať že to kdesi spadne s nami
Ak je to tá na konci pristávacej dráhy letiska, tak čo som tam bol tak 2 roky dozadu, tak aj keby tam nebol zákaz na ňu nejdem. Tá to má za sebou a neboli na ňu ani nájazdy. hore sa šlo po nejakom chatrnom rebríku. Samozrejme som to skúšal obzrieť, ale pekne som si došiel do Bytče ako homo sapiens a luxusne to obišiel.
Dnes som bol Polom cez Visnove,dole po modrej na Ostredok,tam bolo sypko a smyklavo jak svin a zo Strecna este hore na chatu pod suchy a krvavu kde som 2x vybrzdil knoty z plasta a na polomakom kolese som to nejako zisiel dole to tak ked si kupim najmensiu pumpu,ze sak ju casto nepouzivam a potom trva 15 minut kym s nou koleso nafukam
Oceňujem zánovný stav plášťa. Ja už v tom svojom na tých dvojitých segmentoch nemám ani tie drážky Na tom prachu na modrej z Polomu to bolo včera už hodne zaujímavé.
Uz som ich tam ani ja nemal tak som to "vytuningoval" cepielkovim nozom na skusku.... brzdilo to asi o cosi viac ale zas sa to rychlo trha dnes tam asi obujem novy,nechce sa mi to podliepat a tie knoty niesu spolahlive lebo dieru natrhlo a je dost velka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.zilinak.sk/clanky/29989/horski-cyklisti-budu-mat-v-ziline-nove-zazemie-dobrovolnici-chcu-vybudovat-trate-v-lesiku-pri-dubni