To nie je na aku, to sa nerata. A co s tym budes robit? Sa chystas na dlhe zimne vecery? Este prikup nejaku moherovu vlnu a ihlice, nech to mas komplet.
Ja som radsej prikupil dve retaze na pilu, keby napr. Dudo potreboval delit nabytok.
Retaz si inak mozes nechat spravit v hocakom shope, co take predavaju, robia podobne ako sa robia cyklo retaze, len natocia s velkeho bubna. Akurat teda, zatial enviem kde zohnat do tych malych pil, to uz sa tu raz riesilo.
Sijaci stroj sa zide, lebo dnesne odevy , to je furt sama parajuca sa nitka
Vsak jasne, mozem, ale daj mi nazov a adresu obchodu, kde mi spravia 56 clankovu retaz za 6 €. Tolko vysla vcera z lidl.sk. Za 12 € kupim hotovu Makita retaz, ale na metraz mi ponukali 56 clankovu od Stihl za cca 14 €. A tie male nepodarky bez mazania nemaju za mna vyznam, to uz radsej rucnu Fiskars pilku alebo na velku pilu kupim kratsiu listu a mam to aj s mazanim.
Jaj, tak ked za 6e, tak som nic nepovedal .. inak ano, okolo 12e sa mi zda. Inak co sa tyka tych malych pil, mazanie vobec nie je problem. Problem tam je iny, vyznam to inak ma. Je to male a lahke a napodiv sa s tym da porezat vela. Ked to mas vlacit poldna na chrbte, tak pokial nie si Lukas, si velku pilu 2x rozmyslis
Jaj, tak ked za 6e, tak som nic nepovedal .. inak ano, okolo 12e sa mi zda. Inak co sa tyka tych malych pil, mazanie vobec nie je problem. Problem tam je iny, vyznam to inak ma. Je to male a lahke a napodiv sa s tym da porezat vela. Ked to mas vlacit poldna na chrbte, tak pokial nie si Lukas, si velku pilu 2x rozmyslis
Ano, na take specificke pouzitie (vozenie v ruksaku) ma aj ta mala pilka opodstatnenie, ale presne kvoli nestandardnym retaziam a chybajucemu mazaniu ju ozeliem. Keby mala standardnu retaz, tak by som ju kupil.
To bude asi ta origo, co sa da kupit za asi 20-21e kdesik. Ale tak otazka je, kolko vydrzi ta povodna a ci sa bude dat nabrusit. Inak ta kusok mensia, 3.3kg, na nu sa da prehodit aj lista v "velkej", vyhodu ma hlavne v tom, ze je len jedna baterka (teda aj nevyhodu vo vykone). 2 baterkove vydrzi len kolko vydrzi ta najslabsia. Akumulatory su lacne, len zial tazke
Vsak mas link na Aukro na vhodnu retaz, tak kup tu. Brat retaz a listu z Ali Ti nepomoze. Dolezite je totiz to, aby mala retaz spravny rozstup / pitch (0,30" resp. 7,6 mm), inak nebude sediet na pastorok. A skus najst pri tych Ali retaziach informaciu o rozstupe... Jedina co som nasiel je len 5", cize prikratka a cena je neprimerana, takze to nema zmysel: https://vi.aliexpress.com/item/1005007651544427.html
Ja som par dni dozadu objednal razak na hex ( na nieco podobne som cakal uz x rokov odkedy mam 12v srobovacku a pouzivam ju viac ako 18v dewalt, podobný osud caka asi aj velky razak) a baterky som objednal vcera 2.5ah ked je free shipping nech nemusim hladat po obchodoch. 2ah vydedim na svetla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vysávača. Jej výkon zatiaľ len stúpa ? v nedeľu to boli 3 pivá, inokedy len jedno
Ja som radsej prikupil dve retaze na pilu, keby napr. Dudo potreboval delit nabytok.
Sijaci stroj sa zide, lebo dnesne odevy , to je furt sama parajuca sa nitka
Vsak aj standardne je kus za 7,50 €, stale daleko najlacnejsie oproti inym ponukam.
https://www.lidl.sk/p/parkside-nahradne-pilove-retaze-2-kusy/p100378009
Ano, na take specificke pouzitie (vozenie v ruksaku) ma aj ta mala pilka opodstatnenie, ale presne kvoli nestandardnym retaziam a chybajucemu mazaniu ju ozeliem. Keby mala standardnu retaz, tak by som ju kupil.
Zjavne nevies o com piseme.
https://www.lidl.sk/p/parkside-aku-retazova-pila-pghsa-20-li-b1-bez-akumulatora/p100372219
Urcite to musi byt aj lacnejsie na Ali, ale tam to najst neviem.
Urcite to musi byt aj lacnejsie na Ali, ale tam to najst neviem.
Tiež ma čaká tento problém Reťaze vyriešiť. Rozmýšľal som zobrať z ali lištu aj reťaz k tým čínskym malým pilam, čo predávajú.
edit: a este toto https://www.lidl.sk/p/ultimate-speed-starter-do-auta-s-powerbankou-a-kompresorom-upk-10-h5-mppk-10-h5/p100379330