So Sunrace kazetou si sa pripravil o super radenie. Teraz budes jazdit na “skodovke”, ked si mohol dupat na “mercedese”.
Zasa to neradí tak katastrofálne, že by to bol šrot. Hore ide celkom rýchlo a presne. Radenie smerom dolu na ťažké prevody trošku protestuje z pastorku 4 na pastorok 3. Niekedy preradí okamžite, niekedy zarapká a potom preradí. Ako radí XT viem, mám doma na druhom bicykli.
Chvíľku som to takto tiež vozil, ale ten Garmin bol strašne blízko alebo vzadu. Na MTB mi najviac vyhovuje mierne predsadenie pred predstavec, kedy je zadná časť Garminu nad skrutkami predstavca.
Chvíľku som to takto tiež vozil, ale ten Garmin bol strašne blízko alebo vzadu. Na MTB mi najviac vyhovuje mierne predsadenie pred predstavec, kedy je zadná časť Garminu nad skrutkami predstavca.
ja som tych aliexpresackych ako aj origo vyskusal mnoho. no najviac mi vyhovuje tento od nukeproof.
najvacsie pozitivum je u mna, ze samotne plasty su dokonale presne a garmin sa ani po case nevyvakli
ja som tych aliexpresackych ako aj origo vyskusal mnoho. no najviac mi vyhovuje tento od nukeproof.
najvacsie pozitivum je u mna, ze samotne plasty su dokonale presne a garmin sa ani po case nevyvakli
ano teba, zvazujem nove plaste na BMC kde mam 50mm
niekde okolo 29mm len sa bojim odolnosti a vydrze
ale ked pozeram cenu 120 eur za 1ks tak je rozhodnute
Ano, skusobne sme tam naskladli 3 bajky uplne v pohode bez namahy, len je dobre zacat s prvym bajkom otocenym na spravnu stranu a potom je to uz malina. Vlastne to bol aj dovod prechodu z EasyFold-u, ze uz netreba rozne prestrkavat tyce a tetrisovat s bajkami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zasa to neradí tak katastrofálne, že by to bol šrot. Hore ide celkom rýchlo a presne. Radenie smerom dolu na ťažké prevody trošku protestuje z pastorku 4 na pastorok 3. Niekedy preradí okamžite, niekedy zarapká a potom preradí. Ako radí XT viem, mám doma na druhom bicykli.
Presne preto som dal tento 😏 : https://www.aliexpress.com/item/1005006603078533.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.36.87471802KopEss
https://theloamwolf.com/2021/12/20/reviewnukeproof-horizon-over-stem-garmin-mount/
https://theloamwolf.com/2021/12/20/reviewnukeproof-horizon-over-stem-garmin-mount/
ten vnutorny plast sa da v pohode prehodiť z origo držiaku Garmin ?
niekde okolo 29mm len sa bojim odolnosti a vydrze
ale ked pozeram cenu 120 eur za 1ks tak je rozhodnute
som cakal nieco cenovo podobne