Kategórie
Bike-tech
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj -29% Ride Concepts Transition tretry, black/charcoal
od 127 €
-29%
MOC 189 €
Výpredaj -7% Five Ten Trailcross Clip-In tretry, orbit green/carbon/pulse lime
125 €
-7%
MOC 167 €
lto áno tie niektoré nad račianským amfíkom sa dajú jumpnúť. ale o týždeň tam sa ide kaktus bike maratón a hlavne ten vyvrátený koreň, tam budú mať s tým dosť roboty.
Guda jeden tenky stromek inak ok
Cyclop trocha zapratany, jeden novy padnuty stromcek a brod neprejazdny voda ho riadne vymyla
Cerovka bez padnutych stromov ktore by vyrazne blokovali cestu, prejazd potoka je celkom zaujimavy ale da sa, na par miestach kde tecie voda je to take vymytejsie a blatovejsie, pred mostikom je vacsie blato..inak ok.
Vydrica jeden padnuty strom na konci inak vsetlo ok.
A teda klasika vela haluziny a listov.
Druhy padnuty strom je na Pedal 1, ten sa da obist. Ten urcite spracu ti skakaci co neustale viac a viac zhovaduju povodne obojsmerny trail a zhorsuju jeho prejazdnost smerom hore budovanim dalsich a dalsich umelych prvkov.
A treti padnuty strom je na Pedal 2. Ten padol pozdlzne na povodny chodnik, ale uz z neho niekto opilil trciace konare, takze sa da prejst luxusne popri nom. Ten kmen tam podla mna zostane naveky kedze vlasne nezavadzia a vyjazdi sa nova stopa popri nom.
Zvysok spominanej trasy je prejazdny bez obmedzeni, cize za mna uplna pohoda aspon co sa tyka toho mini okruhu. Inak povedane netreba sa rucat. Treba jazdit a v ramci moznosti odhadzovat papeky a konare zo stopy a o chvilu to bude ako predtym.
A este jedna nocna z Pedal 2.
Ak sa teda chapeme myslim toto smerom na spariska tj hore kopcom
https://mapy.cz/s/gujemenabu
No a to co urobili teda na tej pedal1 co je skratka krizom cez ten ich skakaci park tak to mi lezie krkom. Vacsinou tade jazdim od asfaltky smerom na krasnansky ale uz treba kadeco tam obchadzat aby som nevletel na nejaky skok
Ta skratka na pedal1 je strma pre beznych jazdcov. Tam som rozmyslal, ci by to neslo obist.