Ahojte, chcem si zaobstarať wattmeter na bicykel. Mám na to k dispozícii okolo 500€. Reálne som rozmýšľal nad stages. Potom som ale čítal že to sem tam hodí blbé watty. Nevýhoda je tiež že je to ľavá kľuka. Potom ešte 4iii ale to je to isté ale za tie prachy by som to vydržal. Ešte som rozmýšľal nad bepro ale len tú verziu s jedným meraným pedálom. Ak by bol rozdiel merania výrazný, zohnal by som prachy aj na dvojitú verziu. Sú lepšie podľa vás pedále alebo kľuka? Ako je to s odolnosťou? Dosť zvyknem najazdiť a ak mi to vydrží jednu sezónu, bol by som sklamaný. Viete ešte o niečom čo by ma vyšlo v tejto cenovej relácii a je to lepšie? Ak si kúpim pedále, je možné ich prehadzovať z biku na bike kedy sa mi zachce alebo to chce viac času? Ďakujem za vaše názory. Viem že na nete je toho veľa a aj som hľadal ale jednoducho nestíham.
Ahojte, nechcem zakladať novú tému. Mam dva bicykle a uzavujem o wattaku. Zaujíma ma ci je veľký problém keby bol na každom biku iný. Na cestak uvažujem o inpeaku na kluku a na MTB favero assioma mx-1 pedále? Je to problém, co sa týka wattovych rozdielov pri striedaní bikov? Jazdim cca 60:40 mtb:cesta. Kúpiť radšej na oba biky assiomy alebo to nebude problém? Nechcem sa dostať do stavu, že budem musieť viac kalibrovat wattaky ako trénovať.
Vlastním niečo cez 2 roky powemeter Xcadey na ľavej kľuke a poslednú dobu začína merať docela nízke hodnoty. V porovnaní so staršími jazdami a podobnými priemerkami aj váhe je výsledok o dosť nižší, cca 50w.
Stáva sa to skôr pri jazde na bočnom vetre/ protivetre. Ukazuje hodnoty okolo 100w a to tlačím do pedálov. Po vetre si idem pohodičku a ukazuje 150w.
Číslo po kalibrácii dáva okolo 80-90 (predtým boli hodnoty skôr 60-70), čítal som tu príspevky, že by už mal odchádzať? Ale to sa skôr riešilo , že zatiekol. V daždi nezvyknem jazdiť.
V Garmine keď dám kalibraciu, tak vypíše: Kalibrácia úspešná, vyváženie a za ním je toto číslo.
Kalibrácia cez ich aplikáciu tiež nepomáha. Zvyknem dosť často dávať aj tú, či sa to náhodou nespamätá.
To cislo v computeri po kalibracii je asi u kazdeho individualne. Mne ukazuje na cestaku - xcadey na lavej kluke - cisla okolo1070-1075 a na mtb - xcadey spider - tusim 870-875
Co ja viem. Nechces proste stale riesit ze je to pokazene a posielat to na mesiac niekam na reklamaciu aj ked vies ze ti to vymenia. Otazkou je co po 2 rokoch. Co ked to nejak prezije zaruku a klakne potom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stáva sa to skôr pri jazde na bočnom vetre/ protivetre. Ukazuje hodnoty okolo 100w a to tlačím do pedálov. Po vetre si idem pohodičku a ukazuje 150w.
Číslo po kalibrácii dáva okolo 80-90 (predtým boli hodnoty skôr 60-70), čítal som tu príspevky, že by už mal odchádzať? Ale to sa skôr riešilo , že zatiekol. V daždi nezvyknem jazdiť.
Riešil niekto podobný problém?
Kalibrácia cez ich aplikáciu tiež nepomáha. Zvyknem dosť často dávať aj tú, či sa to náhodou nespamätá.
Ma to nejaky svoj offset alebo sa na to dava klasika ten isty prevodnik ako na bezne 3bolt kluky?
1. generacia mi po roku umrela - vymeneny, asi vlhkost - pouzivam ho na starom bajku na trenazer.
2. generacia mi umrel po 3-4 mesiacoch, - opat vymeneny za novy a ten mi funguje doteraz, asi rok od vymeny.
Maju dobry zakaznicky servis.
1. gen nemala povlakovanie na PCB, tak to rychlo oxidovalo. 2.gen by to uz mala mat PCB s povlakom.
Nahodil som štandardný prevodnik eagle sram na 4sroby