Noo, konecne vidim zmysluplne tlacidla. Akurat teda, mali by byt opacne otocene, aby obe tlacidla boli v rovnakej vzdialenosti. Mozno dalsia verzia A snad konecne vazia par gramov a nie tonu, ako tie sram default.
Noo, konecne vidim zmysluplne tlacidla. Akurat teda, mali by byt opacne otocene, aby obe tlacidla boli v rovnakej vzdialenosti. Mozno dalsia verzia A snad konecne vazia par gramov a nie tonu, ako tie sram default.
Opacne otocene? Zajtra nafotim na vahe pre porovnanie
Lucka tu zacala ako nadejna bikerka,postavila si ruzovy dreambike a jazdila na nom po hradzi no casom prestala jazdit a ukazalo sa ze skor ma talent na kseftovanie s komponentami ktore niekde lacno kupi...ale nevadi lebo vela ludi sa vdaka nej dostane lacno k dobrym veciam
Mne vobec nevadi to co robi,kedysi som od nej chcel SLX paky na maguru ale nechcela mi ku nim pridat kompresne matice,ze tie bude predavat spolu s hadicami
takto, jedna vec je povedat ze nieco u nej stoji zlomok ceny toho co je bezne na nete, ina vec je to kupit cez temu/ali kopiu a dat link na original . ako to urobila z tubolitom. potom to zaklincovat tym ze posli peniaze dopredu. dalsia vec je ze sa tu riesia sa tu kadejaky smelinari, a ona nema ziadnu historiu inzeratov. mtbiker umozni mazat historiu svojich inzeratov a predovsetkym Štatistiky a hodnotenia predajcu?
história inzerátov tu práve je, a je viditelná, akurát už nie su pri inzerátoch fotky ... čo je ale možno trošku divné, že nemá žiadne recenzie / hodnotenia
to ale potom posobi znacne nedoveryhodne, ba priam az zvlastne. ak chcem predat, chcem mat co najlepsi feedback a chcem aby to bolo vidiet. tak ako kdekolvek inde, ebay, bikemarkt atd. ja som u "lucky" nenakupil prave z dovodu nuloveho feedbacku a neprimeranych poziadaviek na platbu na zavadzajuci inzerat.
Ja som u Lucky nakúpil a všetko OK. Komunikácia, doručenie všetko ako sme sa dohodli. Dokonca mi poradila kde kúpiť reťaz ku kazete lacnejšie. Ale musím priznať že mi pritom počte predaných kaziet vŕta v hlave kde nakupuje. ? Len tak pre inspiraciu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
31mm Inner width.
36mm Outer width.
Takéto niečo zrovna seriózne zháňam, kedy budú na predaj?
Opacne otocene? Zajtra nafotim na vahe pre porovnanie
Predám z dôvodu neuskutočneného projektu. 🥹
Uz som tu tento interny humor zaznamenal, a hoci som na fore dlho, unika mi kontext. Vysvetli mi niekto, prosiiiim?
Konecne normalne zrozumitene napisane a nie tie blaboly o "projektoch"
Lucka má vášeň pre nakupovanie pekných komponentov a keď jej prídu tak si to rozmyslí, lebo už chce niečo iné. Nehejtujem, nesúdim. 🤟🏻
alebo ked preda polozku a neuvedie pri mazani inzeratu komu, nikto tam nevie napisat spatnu vazbu?
alebo ked preda polozku a neuvedie pri mazani inzeratu komu, nikto tam nevie napisat spatnu vazbu?
nie, v tomto prípade spätnú väzbu/recenziu nevieš uviesť